@Drathar pomysł jest fajny, myślałem też o czymś w trochę innym stylu inspirując się modem Velaya. Zobaczymy, na pewno gdzieś w dobrym guście goblin się pojawi ;)
W sumie tak ostatnio się zacząłem zastanwiać. Czy jeśli regoth by wyszedł w jakimś sensownym czasie - to czy planowalibyście wydać wersję modyfikacji działającej na regoth? Bo zapewne wykorzystujecie lego/ikarusa mocno także pewnie w zależności od tego co by degenrated dodał byłoby ciężej albo prościej stworzyć wersję modyfikacji na regoth.
Nie ma sensu na ten temat gdybać, bo mimo że idzie mu świetnie to nadal jest w totalnych powijakach. Oczywiście gdyby w przyszłości wyszła wersja będąca 1:1 gothiciem na regothcie i przenosiny niosłyby ze sobą usprawnienia mechaniki/etcetera to jak najbardziej. Jednakże to raczej nie uda mu się w najbliższej przyszłości.
Z ikarusa nie korzystamy właściwie w ogóle, bo to bugogenne gówno (i tak, mam świadomość że w CZ nałożyło się to z błędami orca, ale nadal combo z ikarusem jest mordercze w skutkach).
Post połączony: 2017-01-25, 02:48
btw. jeszcze przy okazji języków, pochwalę się że dzięki naszym zagranicznym fanom film z Rhobarem II doczekał się aż sześciu profesjonalnych tłumaczeń (na
angielski, niemiecki, serbski, rosyjski, rumuński i włoski). Za kilka dni powinna być gotowa wersja hiszpańska i francuska.
Szukamy jeszcze kogoś z Czech i Słowacji
https://www.youtube.com/watch?v=8TrLWoSo49c