Witam!
To mój pierwszy post na forum.
Trafiłem tutaj przez info na gry-online gdzie szukałem recenzji jakies innej starej gierki. Gdy zobaczyłem informacje o profesjonalnym dubbingu w modzie to aż mnie ścięło.
Ogólnie gdy wyszedł Gothic jeden to byłem pod wielkim wrażeniem tej gry nie odrywałem się dniami od niej. Gothic II był jeszcze lepszy i też pozostawił po sobie bardzo pozytywne wrażenie i wspomnienia. Noc Kruka nie skończyłem wtedy gdyz miałem sporą przerwę od grania.
Nie dawno wróciłem na powaznie ale wszystkie te nowe gry jakoś mnie nie ruszają (nowe Gothicy to porażka) więc własnie chodziłem po gry online by zagrać w coś starszego (trafiłem akurat na Assasin Creed - tak wiem, jestem stary
i mam spore opóźnienie
) gdy słyszałem o DK.
To tak słowem wstępu.
Grałem kiedyś w Returning ale jak dla mnie był za wysoki poziom i nie mogłem nikogo pokonać a zwykły bandyta czy najemnik brał mnie na 2-3 strzały. Przed samym drugim aktem musiałem zrezygnować bo ilość czasu spędzonego na load'y była większa niż samego grania.
Dlatege moje pierwsze pytanie odnośnie poziomu trudności. Byście go porównanli do starego Gothica, może NK czy włąsnie tego z Returningu? W inne mody nie grałem ale teraz zastanaiwam się nad Złotymi Wrotami bo krótki jest a wygląda i na ciekawy.
Dalej jak rozumiem data wypuszczenia nie jest znana ale jak byście określili procent gotowości projektu? Skoro jest dubbing to jakeiś 3/4 za wami, nie? To ile %? 80?
Macie już pozamykane wszystkie questy poboczne? Mozna jeszcze jakąś swoją propozycję dorzucić?
Wyspa Vaduz? Z trójki jej nie pamietam.... Tak samo jak Wyspy Południowe, nie słyszałem o tej lokacji?
Mają być dwie część DK. Jak to będzie rozwiązane najpierw wyjdzie jedna a potem jak skończycie to druga? Czy jednak to będzie w jednej grze? W sensie gra podzielona na części i na rozdziały będzie?
Rozumiem, że cała konwencja będzie utrzymana w dark fantasy. Lars będzie zwykłym gościem który bedzie zmuszony do wielkich czynów?
Miałem jeszcze jakieś pytania ale zapomniałem tongue.gif
AAAAaaa dubbing! Mega jest. Przypomaniało mi się że grałem jeszcze keidyś w Mroczne Tajemniece i mimo ze były całkiemi spoko (chociaż jak dla mnie to nowych questów, frakcji i zagadek było za wiele ) to dubbing z całym szacunkiem był kiespki i pachniało amatorszczyzną. Mimo to MT fajny mod i polecam yes.gif
Ogólnie czekam strasznie na premiere i równeiż już poleciłem swoim koleżkom także zakochanym w serii Gothic więc macie jakiś 6-8 nowych graczy wink.gif
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi