@Dark skoro planujecie dograć dubbing do opcji dialogowych z magami z jedynki to może przy okazji dałoby radę do trójki dograć głosy kumpli Bezimiennego?
W sumie nic mi do tego (bo w Gothica 3 nie grałem i pewnie prędko nie zagram), to się wypowiem
Wydaje mi się to trochę problematyczne, jeśli chodzi o preferencje graczy - jasne, to że w trójce Bauman robi za trzech, Diego, Miltena i Lestera jest mega słabe. Ale wówczas czyimi głosami mieliby mówić: Milten - Iwanicki (G1) czy Boberek (G2)? Lester - Szczesny (G1) czy Iwanicki (G2)? Ja osobiście bardziej lubię te z jedynki, ale na pewno znajdą się tacy, którzy wolą te z dwójki. Podobnie ma się zresztą sprawa z Gornem - zostawiać Zbrojewicza oryginalnie nagranego w trójce, czy zmieniać, a jeśli to na Nikla (G1) czy na Bąka (G2)?
No i też pytanie - ile te postaci mają kwestii w G3? Bo co innego dograć tych kilkanaście czy kilkadziesiąt kwestii do już zdubbingowanej postaci, a co innego redubbingować całą postać, która kwestii pewnie mogła mieć nawet kilkaset (tak strzelam, bo jak pisałem, w G3 nie grałem, ale na pewno tych kwestii mało nie jest).