Powiem niestety tak, że spolszczenie jest bardzo dobrze, ale sama gra już niestety nie. Nie dość, że widać dużą ilość bugów to gra została jak by pozbawiona dużej ilości wątku (Na przykład dziennik podaje 2 opcje do wyboru a tu niespodzianka. Działa tylko jeden wybór). Okazuje się, że 45H do 65H to niestety kłamstwo (Na pewno tutaj tylko przetłumaczyli). Po drugie sterylność budynku. Komuś nie chciało się chyba robić dokładnie, gdyż "Świątynia innosa" to wielki budynek jedynie z ołtarzem bez ławek...Zostawię to bez komentarza. Czy wy też macie wrażenie, że jak by gra została mocno pocięta na części, ale nikt tego nie posklejał? Na początku w gospodarstwie było fajnie. Jedna misja kazała pójść do obozowiska drwali (Wszystko super, jednak nie wiedziałem jak tam dość). Była możliwość zapytania, ale ktoś chyba wyciął tą kwestie. Zaszedłem do miasta, chciałem dołączyć jako czeladnik do górnej części a tu żadnej rozmowy czy nawet "Pocałuj mnie w dupę". Niestety, jako mod to wielkie rozczarowanie, ale jako spolszczenie to bardzo dobre. Czy na pewno dostaliśmy całą grę, gdyż czuje się oszukany?
PS: Miały być 4 gildie a tu są tylko 3. Jak zwykle... Raczej tego moda do końca nie przejdę.