Gothic model starego obozu bez zewnętrznego kręgu i naprawionym zamkiem 8217 22

O temacie

Autor Kogaan

Zaczęty 25.09.2016 roku

Wyświetleń 8217

Odpowiedzi 22

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
To tak jak w temacie potrzebuję grafika 3d który by mi przygotował (za darmo  :lol: ) model starego obozu bez zewnętrznego kręgu i naprawionym zamkiem. Model jest mi potrzebny do moda który by się dział przed powstaniem bariery screenów nie pokażę bo jeszcze nie ma co pokazywać  :P . Jeśli pominąłem jakiś punkt z regulaminu to proszę podać który to natychmiast dopiszę.

Pan.L

Pan.L

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam naprawiony zamek ale zewnętrzny pierścień dalej jest. Poza tym wydaje mi się że usunięcie takie dużego elementu jak zewnętrzny pierścień jest mało możliwa. Szczególnie w wykonaniu jednego grafika.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jeśli pominąłem jakiś punkt z regulaminu to proszę podać który to natychmiast dopiszę.
Był zły dział, już poprawiłem.
Dodaj jakieś dowody tego że jesteś na zaawansowanym etapie prac. Mogą to być na przykład skrypty moda które już napisałeś (np na GitHubie).

Jeśli nie masz jeszcze nic co można by pokazać, to nikt się nie zgłosi. A nawet gdyby chciał się zgłosić, to jako administracja bylibyśmy temu przeciwni - bo zazwyczaj kiedy ktoś werbuje do projektu do którego sam jeszcze nie zrobił NIC co dałoby się pokazać, to taki projekt jest zazwyczaj skazany na porażkę. Chcemy oszczędzić ludziom marnowania czasu na takie osoby. Chyba że praca jest odpłatna - wtedy nic nie tracą nawet jeśli wszystko pójdzie w kibel.

Skoro praca jest darmowa, to jeśli nic nie wrzucisz temat zostanie usunięty.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Ale co ja moge wrzucić dialogi czy może nowy pancerz?

Pan.L

Pan.L

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poczekam na opinię Administracji i jakieś dowody postępu prac. Potem ewentualnie się zastanowię nad udostępnieniem. Do mapy mam duży sentyment więc nie chce potem żałować jakiejś decyzji.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Tyle że jeśli nie mam jeszcze zmienionej mapy więc co mam udostępniać mam zrobić screen questa?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Możesz wrzucić skrypty dialogów. Możesz wrzucić screeny nowych pancerzy. Coś co pokaże że nie oczekujesz że ktoś obcy zrobi ci za darmo do moda więcej niż ty w ogóle zrobiłeś. Jeśli nie pokazujesz nic (a dotąd nie pokazałeś nic), to ogłoszenie nie jest warte tego żeby poświęcać mu czas.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chyba Cię pojebało, ja też mogę przerobić parę pancerzy i napisać że zamierzam zrobić najwiekszego moda ever z tytanami i z 10 gildiami do wyboru <3

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Pancerzy nie wstawiałem a o tytanach nie ma nigdzie nic powiedzianego więc nie wiem o co ci chodzi. Zresztą pisał avallach że jak bym wstawił skrypt dialogu to by było dobrze a z adminami się nie kłuć.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.

Czyli teraz jak po udostępniałem parę screenów to może mi udostępnić ten model?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pokazywanie takich rzeczy w AD2016 to jak dla mnie plucie ludziom w twarz.
Pamiętam jak jeszcze w 2006 Traffix kasował tutaj tematy 'modów' gdzie jedynymi zmianami było kilka alternatywnych, wątpliwej jakości zmian tekstur pancerzy.

Minęła dekada, ale jak widać pewne rzeczy pozostają bez zmian.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Czy mi się wydaje, czy jaszczuroczłekowi na pierwszym screenie wystaje pindol?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Pokazywanie takich rzeczy w AD2016 to jak dla mnie plucie ludziom w twarz.
Pamiętam jak jeszcze w 2006 Traffix kasował tutaj tematy 'modów' gdzie jedynymi zmianami było kilka alternatywnych, wątpliwej jakości zmian tekstur pancerzy.

Minęła dekada, ale jak widać pewne rzeczy pozostają bez zmian.
Nie będe się wypowiadał o bezmiarze twojej tępoty ale jak byś dobrze czytał to pisało żebym wstawił co kolwiek z resztą w regulaminie pisze że jeśli nie chcesz zaproponować pomocy to się nie udzielasz więc twoja wiadomość powinna zostać usunięta.

EkskrementyBeliara

EkskrementyBeliara

Użytkownicy
posty45
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
Czy mi się wydaje, czy jaszczuroczłekowi na pierwszym screenie wystaje pindol?

xD Gratuluję bystrego oka. Perwersja osiągnęła właśnie nowy poziom, lvl: gothic.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Nie będe się wypowiadał o bezmiarze twojej tępoty ale jak byś dobrze czytał to pisało żebym wstawił co kolwiek z resztą w regulaminie pisze że jeśli nie chcesz zaproponować pomocy to się nie udzielasz więc twoja wiadomość powinna zostać usunięta.

czekaj, ty się wypowiadasz na temat czyjejś głupoty xDDD ok  :trollface: :ok:

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
3. Pozostałe zasady

W napisanym temacie NIE UMIESZCZAMY ŻADNYCH KOMENTARZY, piszemy tylko jeśli jesteśmy bezpośrednio, poważnie zainteresowani ofertą, choć nawet wtedy zdecydowanie sugerowane są prywatne formy kontaktu.

Ludzie czytajcie regulamin.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie będe się wypowiadał o bezmiarze twojej tępoty
Zdecydowanie wolę być 'tępy', niż mieć łatę forumowego zboczeńca który dorysowuje jaszczuroludziom przyrodzenia. Jesteś obrzydliwy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry