Gothic 2 L'hiver UnBalance MOD 288574 783

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 27.04.2016 roku

Wyświetleń 288574

Odpowiedzi 783

Kistru

Kistru

Użytkownicy
posty24
Propsy105
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
W którejś z poprzednich wersji moda miałem problem ze spadkiem fps'ów wraz z czasem gry, po około 10 godzinach dosłownie nie dało się grać :p Czy problem ten został już rozwiązany? Bo z tego co wyczytałem kilka stron wcześniej, nie tylko ja miałem z tym styczność :/

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w tym patchu 1.3 dodałeś obiecane questy?
Dodałeś gildię magów wody?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Kistru tak zostało to naprawione :D Wyobraź sobie że 1000x włączasz komputer bez wyłączania :I Tak właśnie dławił się gothic xD

@Milux Nie. Nie mam aż tyle czasu by pisać po 100 questów...

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może Siemmek po tym Unbalance modzie zabierzesz się za poprawienie może Reblance patch 1.3.2 tam co zjebali totalnie jakbyś naprawił te błędy było by spoczko :D

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
"Czy w tym patchu 1.3 dodałeś obiecane questy? Dodałeś gildię magów wody?" Od questów masz returninga, przeznaczenie, requiem czyli masz masę modów rozszerzającą Gothic II o questy a tutaj mamy modyfikacje skupiającą się bardziej na innowacjach rzeczach które przynajmniej mi brakowało w Gothic II NK wpasowanych w strukturę oryginalnej fabuły czy to nie piękne? :) Polecam każdemu kto chce sobie odświeżyć starego dobrego Gothica

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tak tylko każdy chciałby jak najwięcej różnych zadań, bo przechodzić po raz 100 ten sam wątek już się nie chce.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Następne pobieranie i znowu problemy. Podczas pobierania z google drive przy 45% nagle "niepowodzenie - błąd sieci" wcześniej 1.2 pobrało dobrze ale jak miałeś na tym serwerze mega coś tam to też wyskakiwało coś o rejestracje i przerywało pobieranie po 35%. Nie ma jakiś lepiej rozgarniętych serwerów ?? wrzuć na catshare itp. podziel najlepiej na 2-3 party bo buguje sie te pobierania z tych google drivów i tak będzie się szybciej pobierało bo te prędkości pobierania to tragedia.

Najlepszym źródłem do uploadu i downloadu modów jest moddb.com bo stamtąd prędkości przy pobieraniu są nieograniczone i nigdy nie wyskakują błędy. Pobranie tam 600mb to góra 5-10 minut

P.S: Nalegam na upload do moddb.com bo inaczej rezygnuje z ponownego pobrania niestety mam limity a to już drugi raz (1.2 teraz 1.3) kiedy mi przerywa pobierania z tych dziadoskich serwerów. Także taka moja prośba mała bo chciałbym zagrać pozdrawiam

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Jeszcze jak wykorzystasz to http://themodders.org/index.php?topic=10383.msg1256053#msg1256053 do celowania i to http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1475399-Skript-Pfeile-Bolzen-wieder-aufsammeln to byłby naprawdę sztos. Mam nadzieję, że wykorzystałeś czary z zauberpaket?

Samiuel

Samiuel

Użytkownicy
posty38
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Dobra @SiemaczyS wiem co było nie tak. Pamiętasz jak pytałem się cb o płatnerstwo ? I w tedy zmieniałem rozdziały za pomocą StoryHelper, a teraz jak od nowa zrobiłem to wszystko git jest.

Największym zwycięstwem nie jest zabicie przeciwnika, a oszczędzenie go.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś kod na postać która ma te wszelkie nowe bajery?. Tzn wyuczoną walkę tarczą, dualami, nowe pancerze i bronie? Chętnie wytestuję czy warto grać uczciwie w tego moda.  Wyuczyłem się niby u insert CH, ale obstawiam, że te dwa miecze to muszą być jakieś specjalne, a nie pierwsze lepsze. Ew jeśli pierwsze lepsze, to jak je założyć?

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś co zrobić jak przy ładowaniu gry ( nowej ) wywala mi błąd, że nie może załadować modelu ( jakiś kapelusz maga ), gra minimalizuje się do okna i potem w grze po prostu zamiast modelu tego kapelusza są pobugowane szare tekstury. Instalowałem już od nowa i wciąż to samo. Patch 1.3.1 na czystym G2 NK

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Co daje ten patch 1.3.1 bo nie wiem czy go pobierać ? jeśli dodaje jakiś głód to sobie daruję?

:D

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Akuan taa mi też to wywaliło xD Najlepiej odpalić grę czystym GothicStarterem(zwykłym) jumnąć kapelusz (jest tam gdzie w Returningu) i wrzucić go do byle jakiej skrzynki. (Nie wiem czemu się nie skompilował, a nie a ma sensu robić patcha z powodu takiej błachostki [przejde moda to zrobię patcha 1.3.2 gdzie to połatam])
@Hearthstone  Systemy są opcjonalnie na trudnym poziomie trudności (do wyłączenia w opcjach :D)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Siemekk co dodaje ten patch 1.3.1 bo nigdzie nie widzę listy zmian tego patcha pobrałem właśnie moda na wersji 1.3 czy te błędy językowe zostały poprawione bo oglądałem ostatnio materiał Radexa z tego moda i była masa literówek w dialogach :) Oczywiście radex miał wersje 1.2 :) tabliczki zostały przywrócone a bonusy te same czy zmniejszone o połowę jak w returnie??

Post połączony: 2016-09-28, 18:10
a i dodane zostały hełmy bo w liście zmian widzę tylko 2 hełmy dla maga??

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
I co z tym uploadem na moddb.com lub inny serwer ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak można przydzielić przedmiot na pasek szybkiego wyboru mam 10 slotów ale nie mogę żadnego przedmiotu na niego ustawić?????

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Jutro wrzucę najnowszą wersję :)
Jak można przydzielić przedmiot na pasek szybkiego wyboru mam 10 slotów ale nie mogę żadnego przedmiotu na niego ustawić?????
Przecież napisałem że są to tylko Bindy a nie QuickSlot :I

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jutro wrzucę najnowszą wersję :)
Przecież napisałem że są to tylko Bindy a nie QuickSlot :I

Dobra już wiem używałem nie tych klawiszów numerycznych :) a co z tymi hełmami są jakieś dodane dla woja

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Insert Itse_HelmsWorek - wszystkie hełmy
Insert itse_ShieldWorek - Wszystkie tarcze
Można sobie zobaczyć .

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Insert Itse_HelmsWorek - wszystkie hełmy
Insert itse_ShieldWorek - Wszystkie tarcze
Można sobie zobaczyć .

miałem nie używać kodów ale co tam :) a kamienne tabliczki ponoć są przywrócone a gram już parę godzin i żadnej nie znalazłem ?? zostało zmienione ich położenie czy jak?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry