Gothic 2 L'hiver UnBalance MOD 288576 783

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 27.04.2016 roku

Wyświetleń 288576

Odpowiedzi 783

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
A w którym rozdziale Gorax tego uczy? Wszystkie przyzwane stwory nie działają, czy tylko goblin?
Nie wiem nie grałem magiem :F
Już ci mówię:
if(hero.guild==GIL_KDF)
{
return TRUE;
};

Czyli powinieneś być magiem ognia.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziwne, bo jedyna opcja u Goraxa, to "Pokaż mi swoje towary" Nad tym jest jedna opcja, ale jest niewidzialna, po prostu jest taka nienaturalna "dziura"

Post połączony: 2016-10-03, 15:22
Okej dobra, okazuje się, że ta opcja działa, tylko trzeba najechać na nią ( myślałem, że jej nie ma bo w menu jest niewidzialna :P )

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
1. Jak obok Wilka nie działa Warsztat spróbuj działające w mieście
3. Alrik w mieście a po nim Wulfgar do dalszej nauki
4. Gadałeś z tym magiem jak się idzie w stronne klasztoru on napewno ma jakieś zwoje
5. Poprostu szukaj kamieni runicznych
6. Jak wykonałeś questa od Erola to pewnie jest w swojej chacie obok jeziorka tam gdzie jest Buster

3. Nieprawda Wulfgar w ogóle nie ma opcji z nauką tarczy a z Alrikiem nie próbowałem zobaczę

I czekam na odpowiedź na pozostałe pytanie

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się nauczysz od Alrika podstawy walki tarczą to idziesz do Wulfgara i masz tam

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co z tymi kapturami? Dało by się to zrobic?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Dziwne, bo jedyna opcja u Goraxa, to "Pokaż mi swoje towary" Nad tym jest jedna opcja, ale jest niewidzialna, po prostu jest taka nienaturalna "dziura"

Post połączony: 2016-10-03, 15:22
Okej dobra, okazuje się, że ta opcja działa, tylko trzeba najechać na nią ( myślałem, że jej nie ma bo w menu jest niewidzialna :P )
Właśnie zapomniałem ci dopisać, że jest niewidzialna :F Ale widzę że rozgryzłeś xD

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Podczas snu obok placu wisielców następują crashe. Wcześniej ich nie miałem. Nie mogę przez to spać szkoda :]

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
b>marvin>b F2> Set time 23 59 i poczekaj jeżeli crash jest to problem z respawnem :I Jeśli nie to idź spać w innym miejscu.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Błąd dotyczy respawnu niestety. I co teraz ?? grałem na darmo wychodzi ??

Btw. Nie rób tak często updatów bo nie wiadomo czy pobierać kolejne wersje i jakie. Ledwo 1.3.1 a już o 1.4 słychać :P

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To zacznij od nowa ja zaczynałem i jakoś się da grać a jak wyjdzie 1.4 wersja to zaczynam od nowa :D
Ps: Może do wersji 1.4 daj jubilerstwo, popraw może te życie klasztorne bo nie ma klimatu jak w 1 dzień od przyjęcia zostaje się magiem ognia

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie zacznę od nowa bo znów może wyskoczyć ten błąd. Poza tym ile razy grać od nowa wystarczy, że w ciągu miesiąca będzie jeszcze 15 wersji tego moda i konieczność gry od nowa xD Fajnie, że Bosper będzie skupował różne pierdoły

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Dodawanie kaptura do szaty byłoby ciekawe, zastanawiam się czy w tej modyfikacji znajdą się takie rzeczy jak:
1. Alchemiczne wzmacnianie szat - wzmacnianianie szat za pomocą konkretnych materiałów i mikstur na stole alchemicznym
2. Język Królów - czwarty poziom języka budowniczych i w związku z nim kamienne tablice IV.

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kaptury w szatach są, Bardziej pasowało by wytwarzanie magicznych ognistych strzał, bardziej pasuje tutaj język dowódcy bo przecież Jarkendarem nikt nie rządził tylko dowódcy

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale tych kapturów Bezi nie może założyć, tylko npc'e je mają

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@Milux konkretniej Władcy, a nie dowódcy :)

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się grac z tarczą ? gdzie jakąs fajną zdobędę grając najemnikiem? . Co trzeba zrobic aby Abuyin nauczył nas walki dwoma mieczami wykonałem to zadanie z tytoniem miodowym ale dalej nic  ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Co do zmian  w patchu 1.4 to mam parę propozycji:
- wprowadzenie jakieś nowych potworków jak pająki czy mini śnący z returna 2.0
- wprowadzenie kilku unikatowych bossów dających PN
- jubilerstwo bądź przetapianie bryłek na sztaby
- wprowadzenie kilku bezimiennych npców jak rybaków w porcie itp dla lepszego klimatu
- dodanie kilku dodatkowych skrzyń z fantami by urozmaicić eksploracje po raz enty świata gothica 2

:D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Opłaca się grac z tarczą ? gdzie jakąs fajną zdobędę grając najemnikiem? . Co trzeba zrobic aby Abuyin nauczył nas walki dwoma mieczami wykonałem to zadanie z tytoniem miodowym ale dalej nic  ?
Kup miecze lewo i praworęczne u Sary i zagadaj do niego :)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wprowadzenie NPCów do Khorinis to dobry pomysł. Nie raz jak idę po mieście to wydaje się być pusto i cicho zwłaszcza w porcie czy na placu wisielców.

Ewidentnie brak tam NPCów. W Returnie ich trochę dodali ale podstawowy GII to pustka zupełnie co innego niż Stary Obóz z GI który wydawał się tętnić życiem. Pełno kopaczy, cieni czy strażników a w Khorinis taka pustka i cisza.

P.S: Jak się dostać do Górniczej Doliny skoro droga jest zawalalona ?? Trzeba iść przez te stado orków ? o.0

Post połączony: 2016-10-04, 10:11
Po każdym deadzie przy wczytywaniu mam crash. Myślę że im dłużej się gra tym po prostu co raz więcej błędów jest w grze stąd co raz częstsze crashe itd. Gra jest możliwa dopiero po ponownym uruchomieniu oczywiście jeżeli dedniemy to to samo dalej

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepiej by wprowadzić rutyny jak z returinga 2.0 czyli w mieście koncert ex extremo czyli obywatele zbierają się przy placu by posłuchać muzyki, klasztor nauczanie nowicjuszy przez marduka a farma onara konkursy strzeleckie czyli tarcze i najemnicy o którejś tam godzinie zbierają się. Bonusy takie z doświadczeniem że o którejś tam godzinie przyjdzie w jakieś ustalone miejsce dostajemy taki bonus, dodanie gry w kości w karczmach i tawernach by był taki klimacik. Może tak system łodzi i umiejętność pływania, więcej bonusów za jedzenie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry