Tak więc patch nie mal na ukończeniu, a ja postanowiłem napisać mały changelog:
Co zostało dodane/zmienione?
-Zmienono całkowicie menu statystyk, jest bardziej przejrzyste i zawiera więcej informacji (na niższych rozdzielczościach teksty nakładają się na siebie więc może to przeszkadzać (rozdzielczość właściwa, czyli ta na której było robione to 1440x900))
-Dodano dodatkowe parametry takie jak głód,pragnienie i zmęczenie
-Dodane zostały włócznie, orkowe bronie i dwa ostrza (animacje z Returning'a 2.0 i DarkSagi)
-Dodano kilka nowych umiejętności np. Wytrzymałość wilka czy targowanie
-Zostało stworzone nowe menu opcji które jest dostępne w grze można w nim zmienić takie parametry jak:
a)Czy chcesz animacje bezczynności?
b)Możliwość odczuwania głodu, pragnienia i zmęczenia (jeżeli damy tak to już nie ma odwrotu

)
c)Wyświetlanie nazw NPC na kolorowo
d)Wyświetlanie informacji o obrażeniach
e)Jedno z ciekawszych, możemy sami dostosować sobie miejsce pojawiania się wiadomości
(Klawisz do tego nie został określony, więc pisać jaki był by najlepszy (myślałem nad P lub NUM9))
Jeszcze mniejsze duperele takie jak np. zmiana modeli dwóch tarcz i dodanie rutyny strażnikom

Propozycje które mogę dodać:
-Tzw. bind na eliksiry NUM1-Życie NUM2-Mana
-Wytrzymałość, dużo roboty, ale zawsze można dodać

-Wyłączenie efektu pojawiania się okien dialogowych
-Dodać pracę kamery przy rytuale oka innosa
-Dodać bronie smoków (raczej dodam np. Smok Ognisty ma super uber włócznie, ale nie aż tak

)
-Losowy deszcz, nie wiem jak z tym deszczem jest, ale zawsze mogę spróbować xD
-Uriziel w pewnym miejscu(napewno nie Świątynia Śniącego)
To chyba tyle xD Pisać uwagi i propozycję, bo prawdopodobnie ten patch będzie ostatnim tak dużym patchem D:
Dam chociaż jednego screena z tarczą i to ledwie widoczną aby nie było >.<