Pierwszy przykład z brzegu: "_Reset(_Other".
Zarówno metodę, jak i zmienną (pole?) piszesz prefixując podkreślnikiem i używając upper camel case. Raz że nie da się ich przez to odróżnić i trzeba zgadywać co jest czym (bo _Reset mogłoby być np także zmienną typu który ma przeładowany operator wywołania i ja tylko zgaduję że to metoda), dwa że tej konkretnej konwencji nie stosuje chyba nikt na świecie wobec żadnego rodzaju bytu.
Nie rozumiem?

Pytałeś się gdzie konkretnie wywala błąd to powiedziałem, ze w pliku memory.h.
Jako programista c++ powinieneś wiedzieć, że jest to plik nagłówkowy stl-a, który zawiera definicje klas inteligentnych wskaźników no i jak sama nazwa wskazuje: resztę ogólnych mechanizmów zarządzania pamięcią.
Czyli metoda _Reset nie jest mojaTak jako ciekawostkę powiem, że większość elementów biblioteki standardowej pochodzi chyba z boosta, w tym i właśnie smart pointery.
No i nie wiem czy tej konwencji NIKT nie stosuje, bo jakbyś zajrzał do implementacji biblioteki standardowej to cały kod jest tak napisany, a piszą to twórcy tego języka. (a do tego zamiast stosować consty to nadal używają makr, co w modern c++ jest dosyć dziwne i powiedziałbym: niedorzeczne. Sam odchodzę od makr na rzecz wyżej wspomnianych constów i funkcji szablonowych)
Owszem nie sposób się nie zgodzić z tym, że jest to nieczytelne, no ale to nie moja wina

A w moim kodzie (ten który jest przedstawiony w temacie) jak sam możesz zauważyć, nie mam takiego pierdolnika. Tzn nie zaczynam nazw metod i pól od "_", stosuję to tylko do pól... samą konwencje podpatrzyłem gdzieś na jakimś forum, gdzie jakiś typek robił frameworka pod DX11.
Stamtąd też wziąłem pomysł, by w definicji klasy na początku dawać konstruktor i destruktor, potem atrybuty, następnie metody publiczne a na sam koniec metody prywatne.
Wg mnie to jest bardzo dobra i czytelna konwencja.
Wgl konwencje pisania kodu to wg mnie bardzo delikatna sprawa.
#edit
No i wgl nwm jak można by zastosować Twoją konwencję do funktorów. No bo klasa po przeciążeniu operatora () to jakby i obiekt i funkcja jednocześnie

Czyli gdyby za agregować taki obiekt jako element innej klasy, to co wtedy byśmy uzyskali? Atrybut czy metodę?