Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8860958 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8860958

Odpowiedzi 37317

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Dostałem wpis "Wyjęty z pod prawa" do dziennika że podpałem Najemnikom i Lee chcę mnie od razu zabić !! Ale nie wiem za co bo ja nawet nikogo z Najemników nie zabiłem ani nie okradłem nie mam pojęcia o co chodzi. Wpis uaktywnia się od razu gdy spotkam Lee i ten mnie zagaduję. Co robić ? ! jakim cudem to się uaktywnia

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Idziesz do Gravo płacisz i sprawa załatwiona będzie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Idziesz do Gravo płacisz i sprawa załatwiona będzie

Gdzie go znajdę w karczmie Orlana ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
Gravo podróżuje pomiędzy najemnikami, karczmą i miastem. Trzeba szukać.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Las asasynów, w jaki sposób mam wlać, użyć, no po prostu podjąc jakąkolwiek interakcje żeby wlać trucizne Nozrasa w ścierwojada? Mam go zabić, czy nie, jak to jest? Bo jak klikam trucizne nad zwłokami to bezi tylko sam ją wypija Dobra, już wiem, chodzi o zwłoki które są bliżej trola. Więc do wykonania tego zadania niezbędne jest skradanie? Bo jeżeli tak, to prawie bym musiał 4 raz podchodzić do tego pierdolonego lasu, na szczęście mam miksture czarnej mgły. Wątek bardzo ciekawy, ale ilość okazji do zablokowania się sprawia że chce mi się rzygać

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak rozwijać zrecznosc jak juz mam ponad 100? Z samych bonusow leciec czy jak? Bo 15pn placic za 5 zrecznosci to troche lipa..

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
15 to jeszcze bardzo mało xd

Dlaczego nic nie zadaje Cor Kalomowi? Trzeba zabić wszystkie demony dookoła zanim zacznie mu wchodzić damage czy jak? Bo do momentu wybicia ich jeszcze nie doszedłem

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ciastko200 15 dużo?! W moim przypadku zręczność kosztowała 30PN za 5 zręczności, także ten....

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę klucz do drzwi w magazynie paladynów ( drzwi po prawej stronie jak wejdziemy od strony Tandora)?

Warto się uczyć pozyskiwania serc najemnikiem?

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczyć się otwierania zamków jeśli nie chcę dołączać do gildii złodziei? Thorben może mnie nauczyć jeśli przyniosę mu księgę Lehmara, ale gdzie ona jest? Sprawdzałem obie skrzynie u Lehmara zaklęciem otwierania zamków i biłem go i nigdzie jej nie ma.

Ach, zapomniałem, że można niszczyć zamki za pomocą siły :D

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczyć się otwierania zamków jeśli nie chcę dołączać do gildii złodziei? Thorben może mnie nauczyć jeśli przyniosę mu księgę Lehmara, ale gdzie ona jest? Sprawdzałem obie skrzynie u Lehmara zaklęciem otwierania zamków i biłem go i nigdzie jej nie ma.

Ach, zapomniałem, że można niszczyć zamki za pomocą siły :D

Tę księgę kradnież kradzieżą kieszonkową chyba inaczej się nie da
Albo w tej tajnej skrzyni w jego chacie

Post połączony: 2018-08-25, 02:25
Ktoś ogarnia temat łowienia ryb w tej grze? Niby wędkę można kupić ale jak to się używa próbowałem na ruskich stronach się dowiedzieć ale nie dostałem klarownej odpowiedzi

Musisz sobie znaleźć dogodne miejsce obok wody np. obok Farima i nacisnąć SHIFT+NUM8, oczywiście wędka w ekwipunku powinna być.

Dzięki to działa zostawiam mały protip Num Lock musi być zgaszony (chociaż nie wiem czy ze zwykłą 8 też działa) bo używa lampy naftowej. Tylko jedną złapałem po czym bohater się zmęczył w sumie muszę luknąć czy to się skilluje jak w Tibii xD

Post połączony: 2018-08-25, 09:17
Ktoś może wie gdzie znajdę pełną solucję Zadania Ludzie do Obozu?
Nie ogarniam tego na YT widziałem na filmika i w komentach że mają sporo innych NPCów do których ja nie mam dialogów wyjaśnię  na jakim etapie jestem.
Zarządca to Valeran
W obozie mam już oprócz tych dwóch Strażników od Lorda Hagena jeszcze Gayerna (Były ochroniarz z Gospody Kardiffa), Wąż (od zadania ze skarbem w Górniczej Dolinie), Niclas (myśliwy ten na tej skarpie w kierunku jak się idzie na latarnie morską), Sagitta (Zielarka), Farim (Rybak)

Widziałem że ludzie mają u siebie jeszcze Carla kowala, Alrika tego od zakładów na walki, Talbina myśliwego z Górniczej Doliny, Eddę tą co zup uczy. Do tych wszystkich trzech podchodziłem (wyjątek Talbin) ale nie mam opcjii dialogowych myślałem że pokonanie Alrika mi coś da ale nie.
Podobno może dołączyć jeszcze parobek Maxi z dzielnicy targowej, Grimes i opcjonalny kopacz jeśli mamy retorykę, Gaan, Bartok, Snipes do tych wszystkich nie mam opcji dialogowych także wyjątek stanowi Grimes którego nie odwiedziłem dotychczas
Jestem nadal w trzecim rozdziale nie wiem czy to ma wpływ na to

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei
To ile zlowisz ryb zalezy od godziny dobrze się łowi o 4 rano i 21.
Co do obozu są wymagania, wcześniej musisz pomóc tym osobom z ich questami ale też retoryka na poziomie 50-60

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei
To ile zlowisz ryb zalezy od godziny dobrze się łowi o 4 rano i 21.
Co do obozu są wymagania, wcześniej musisz pomóc tym osobom z ich questami ale też retoryka na poziomie 50-60

Właśnie coś o tym słyszałem
Np. Taki Alrik by ci się odpowiednia linia odblokowała miałbyś jakoby pokonać go w pojedynku tylko że ja go pokonałem (i to nie raz) ale nic nowego się nie odblokowało wykonałem dla niego zadanie z Mieczem jak co
Edda odzyskałem jej posążek i nie mam żadnej linii dialogowej
Carl on nie dawał żadnych questów z tego co pamiętam
Snipes może muszę ten skarb najpierw odnaleźć by zechciał pracować
Retoryka na poziomie 70-80 powinno to starczyć do prawie wszystkiego z tego co widziałem

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam do czego są potrzebne kawałki kostura ?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć czemu nie mam opcji dialogowej z Balem Tyonem mam składniki na ten wywar i nic błąd czy co ??.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei Zagaduj czasami do Valerana,on ci powinien powiedzieć,że np.potrzebują kowala czy kucharza.

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
yo, mam pytania do paru questów:

1) bezgraniczna potęga - chodzi o ten artefakt, o którym mówi Hokurn. Gdzie jest i jak ma na imię ten nowicjusz, z którym trzeba na jego temat pogadać? W obozie bractwa nigdzie go nie mogę znaleźć.

2) przeklęta latarnia - po rozmowie z Hanną. W dzienniku wpis, że latarnik został zamordowany. Z kim teraz trzeba pogadać/gdzie pójść? Próbowałem z Jackiem, Andre, ale oni nic.

Jak post zostanie wyjebany, bo odp. jest w solucji, to bardzo słodziutko przepraszam, ale chce mi się siku

With great power comes great bullshit

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czemu nie mam opcji dialogu z Balem Tyonem mam wszystkie składniki i nic co trzeba o odpowiedniej porze z nim pogadać czy co ??

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czemu nie mam opcji dialogu z Balem Tyonem mam wszystkie składniki i nic co trzeba o odpowiedniej porze z nim pogadać czy co ??

Ten kwiatek kaktusa też masz?

With great power comes great bullshit

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a gdzie znajdę czarnego trolla jaskiniowego w lesie assasinuw ??

0 użytkowników
Do góry