Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8020674 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8020674

Odpowiedzi 37317

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hello, kolejne pytanko mam, mianowicie, jakie bronie należy dać Raffie, aby zdobyć poparcie?

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Czy jest lepszy sposób na spożytkowanie ciemnych grzybów niż robienie z nich zupy Snafa? Zużywa to 50 sztuk a nie wiem czy tutaj nie ma takiej historii jak z mięsami kopacza że zamiast 50 możemy zużywać 25 do robienia ochronki od magii.

Hello, kolejne pytanko mam, mianowicie, jakie bronie należy dać Raffie, aby zdobyć poparcie?

Jeśli chodzi ci o to zadanie w którym ktoś z myśliwych chciał Łuk bo mu się zepsuł to był to Łuk Kompozytowy można znaleźć przy jaszczurach w spalonym obozowisku na skarpie po prawo jakbyś szedł od tego mostu gdzie byli bandyci z tabliczkami Eroola jeśli chodzi o inne zadanie w którym ktoś wymagał magicznych to nie wiem skąd dostać

Zapadła komuś w pamięci lokalizacja jakichś ksiąg? Kunszt południowców (tą na 2h,  1h znalazłem już w starej wieży Xardasa), księgi Stonnosa, Chromaniny.. cokolwiek co dawalo by Retoryke, bo brakuje mi 2 punktów do 50. Wszystkie posiadane księgi przeczytałem, w Khoronis co od kupców się dało kupić kupiłem. Kilka bonusów wcześniej niestety zdupiłem, uroki przechodzenia po raz pierwszy. Rozdział 3, mocno mi zależy na wykonaniu zadania Mroczna Sieć i Lasu Asasynów

Jedną znajdziesz w podziemiach Klasztoru a dokładniej w Skarbcu. Generalnie możesz też próbować robić na każdym kradzież kieszonkową za każde 10 razy jak się wykręcisz rozmową dostaniesz +1 retoryki

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co zrobić gdy samoczynnie zmieniło mi się posługiwanie się  bronią i zamiast jak Mistrz macham jak nowicjusz ? Szukałem w opcjach i nic nie znalazłem

Zresetowałem grę i pomogło ale jak ktoś zna odpowiedź to chętnie się dowiem

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Panker Do tej misji trzeba mu dać DVARTAZDAH z Doliny Cieni, ale jego POPARCIE zdobywa się zabijając Nocnego Łowcę - misja dostępna od 2 rozdziału.
@paulpolska Jeszcze chyba nikt nie rozwiązał tego inaczej niż resetem gry.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Marcino254

Marcino254

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesć. Gdzie jest Gestath z Gornem? W starej lokacji ich nie ma. Mam 4 rozdział, a potrzebuję Gestatha do nauczenia się oprawiania smoków.

Post połączony: 2018-08-24, 13:16
Znalazłem już. Są bardziej na lewo od ich miejsca w podstawowej wersji gry :>

polak47

polak47

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemano, orientuje się ktoś jak działa kradzież kieszonkowa? Mam wyuczoną, nie pojawia mi się żadne okno dialogowe z tym związane , a (x + prawy bądź lewy przycisk myszy) też nie działa ;/

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@polak47 to jst tak, że można kraść tylko przedmioty chyba(klucze,etc.) Zeby kraść golda, coś trzeba spełnić, nwm co, nie gram pod zręczność XDD

With great power comes great bullshit

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano, orientuje się ktoś jak działa kradzież kieszonkowa? Mam wyuczoną, nie pojawia mi się żadne okno dialogowe z tym związane , a (x + prawy bądź lewy przycisk myszy) też nie działa ;/

Musisz w ustawieniach chyba AST zmienić tam kradzież kieszonkowa na tak albo nie, juz nie pamietam i potem dopiero x+prawy przycisk myszy bedzie dzialac, a jak chcesz sprawdzic ile masz szans na powodzenie to od tylu podejdz i kliknij "o"

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Panker Do tej misji trzeba mu dać DVARTAZDAH z Doliny Cieni, ale jego POPARCIE zdobywa się zabijając Nocnego Łowcę - misja dostępna od 2 rozdziału.
@paulpolska Jeszcze chyba nikt nie rozwiązał tego inaczej niż resetem gry.

Dziękuję bardzo, propsik poleciał :D

A chciałbym jeszcze się dowiedzieć jednej rzeczy lub poznać opinię bardziej doświadczonych, gram na poziomie trudnym pierwszy raz w Returinga 2.0 jak i ogólnie w Returninga i wybrałem klasę strażnik miejski/paladyn i przeczytałem ostatnio w solucji i poradach odnośnie ciężkiej zbroi strażnika miejskiego, że można ją zdobyć tylko poprzez wydanie Pecka czy można też inaczej uaktywnić zadanie u Wulfgara? Już nie chodzi o samą zbroję bo chyba ta po "przepędzeniu" Kruka jest lepsza, tylko o exp. Pecka nie wydałem około 40h gry temu więc powtarzać nie będę, ale czy straciłem dużo? Poradzę sobie na poziomie trudnym? Lub czy da się to zadanko aktywować inaczej?

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Alternatywny balans - Czy można oddawać książki gallahadowi  na luzie czy przydadzą się do czegoś jeszcze?

LordFaust

LordFaust

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robiąc zadanie "Człowiek pod obliczem bestii", miałem iść do Sagitty i okazało się że jej nie ma.
Co mogło się z nią stać? Gram na hard jestem w 2 rozdziale. Nie ma jej również w 1 rozdziale, w czasie kiedy nie mam tego zadania.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Panker Tu nie chodzi o wydanie Pecka w zadaniu z nim, tylko, że w zadaniu od Wulfgara okazuje się, że Peck jest zdrajcą. Żeby zaś zadanie można było uaktywnić, przy życiu musi być Dexter, bo trzeba z nim porozmawiać. Ale mimo wszystko powinieneś dać sobie radę bez tej zbroi.

You didn't grow.
You didn't improve.

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Panker Tu nie chodzi o wydanie Pecka w zadaniu z nim, tylko, że w zadaniu od Wulfgara okazuje się, że Peck jest zdrajcą. Żeby zaś zadanie można było uaktywnić, przy życiu musi być Dexter, bo trzeba z nim porozmawiać. Ale mimo wszystko powinieneś dać sobie radę bez tej zbroi.

W ten sposób, wg mnie trochę bezsensownie zadanie skonstruowane, kto się domyśli żeby nie zabijać Dextera przed przyłączeniem się do gildii i to w dodatku TAKĄ nagrodę dają za te zadanie, powinni dać jakąś wskazówkę albo coś żeby nie pominąć takiego zadania lub dać rozmowę z kimś innym, a nie z Dexterem, niektóre rozwiązania w tym Returningu to są naprawdę nieprzemyślane moim zdaniem, no bo powiedzmy sobie szczerze kto może pomyśleć, że taki Dexterek będzie przydatny, chyba, że o to chodziło twórcom w tym modzie, żeby blokować zadania xD Ale dziena za odpowiedź jeszcze raz.

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ogarnia temat łowienia ryb w tej grze? Niby wędkę można kupić ale jak to się używa próbowałem na ruskich stronach się dowiedzieć ale nie dostałem klarownej odpowiedzi

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Panker Zasadniczo w tym modzie chodzi o to, żeby przechodzić go z solucją w ręku. Ponoć. Więc jeśli sobie coś zablokowałeś to to jest w zupełności twoja wina, było czytać solucję.

You didn't grow.
You didn't improve.

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest ten symbol wiecznego łowczego do zadania z kusza ?Cmentarzysku orków  znalazłem tylko naszyjnik szamana i pierścień z inskrypcja x

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ogarnia temat łowienia ryb w tej grze? Niby wędkę można kupić ale jak to się używa próbowałem na ruskich stronach się dowiedzieć ale nie dostałem klarownej odpowiedzi

Musisz sobie znaleźć dogodne miejsce obok wody np. obok Farima i nacisnąć SHIFT+NUM8, oczywiście wędka w ekwipunku powinna być.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak posunąć do przodu wątek asasynów? Jestem w momencie gdy Haniar zagaduje do nas po raz pierwszy. Niezależnie od opcji którą wybiorę tzn. wydanie Tiamanta lub ta trochę dłuższa, z napisaniem przez Tiamanta listu, nic z tego nie wynika. To znaczy zadanie Zabójsto Hasima się kończy a Haniar mnie odsyła mówiąc coś w stylu że musi to przemyśleć. Po tym żadna z imiennych postaci nie ma już nic do powiedzenia, po przespaniu się x dni również Pomodlić się za dusze Haniara, k

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

W ten sposób, wg mnie trochę bezsensownie zadanie skonstruowane, kto się domyśli żeby nie zabijać Dextera przed przyłączeniem się do gildii i to w dodatku TAKĄ nagrodę dają za te zadanie, powinni dać jakąś wskazówkę albo coś żeby nie pominąć takiego zadania lub dać rozmowę z kimś innym, a nie z Dexterem, niektóre rozwiązania w tym Returningu to są naprawdę nieprzemyślane moim zdaniem, no bo powiedzmy sobie szczerze kto może pomyśleć, że taki Dexterek będzie przydatny, chyba, że o to chodziło twórcom w tym modzie, żeby blokować zadania xD Ale dziena za odpowiedź jeszcze raz.

Tą zbroje można kupić w zamku w GD ale to po Jarkendarze wiadomo. Ja także nie wiedziałem o takim zadaniu :]

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gralem kilka lat temu w returninga 1, teraz gram w 2. Rozegralem okolo 10h (poziom normalny) okolo 6k golda (3 hersztow wybitych) dalem tylko 50 w sile, no i na rozwoj oprawiania skor miesa itd. poziom normalny. mam do wydania okolo 150 PN. Poki co 1 rzecz zrypalem bo Buster zginal xD prawdopodobnie od goblinow, ale trudno. takze mam kilka pytań jak rozwijac postac. prawdopodobnie najbardziej jestem zainteresowany ponownym graniem SŚ (w returningu tylko nim gralem).
Siła czy zręczność (bardziej jestem skłonny rozwijać postać pod zręczność)
1h czy 2h? a moze na początek łuki/kusza?
Kupić jakiś pancerz? czy kitrac złoto? korzystalem z troche z solucji

0 użytkowników
Do góry