Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8934710 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8934710

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robi się miksturę many z korzeni? Chyba teraz nie ma tej opcji.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu nie mogę wziac Snipesa do swojego obozu? Nie ma dialogu. Mam juz Sagitte nawet.

Gdzie jest ten przyjaciel Grimesa? Hunti?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@mateusz1029484 Snipesa będziesz mógł wziąć tylko jak zaprowadzisz Węża do obozu i on oceni że można wydobywać rudę, oraz będziesz potrzebował 60 retoryki aby go przekonać (snipesa 60 węża 50) , ten przyjaciel Grimesa to bezimienny skazaniec obok niego w kopalni (jak weźmiesz go z GD to pójdą razem i w khorinis będzie miał zmieniony nick)
@tomu1 tak robi się, uczy tego constantino albo sagitta jak jesteś wyuczony produkcji mikstur many (wszystkich 3 ) to możesz się nauczyć robić eliksir ducha który wymaga 3 korzenie i 1 rdest + inne smieci :) i on daje na stałe mane

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, od czego to zalezy ze lucznik normalnie bije np po 1000 w orka a co jakis czas 1700 ? jest jakas umiejetnosc co zwieksza szanse na dodatkowego kryta? jak tak to kto tego uczy?

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mateusz1029484 Snipesa będziesz mógł wziąć tylko jak zaprowadzisz Węża do obozu i on oceni że można wydobywać rudę, oraz będziesz potrzebował 60 retoryki aby go przekonać (snipesa 60 węża 50) , ten przyjaciel Grimesa to bezimienny skazaniec obok niego w kopalni (jak weźmiesz go z GD to pójdą razem i w khorinis będzie miał zmieniony nick)
@tomu1 tak robi się, uczy tego constantino albo sagitta jak jesteś wyuczony produkcji mikstur many (wszystkich 3 ) to możesz się nauczyć robić eliksir ducha który wymaga 3 korzenie i 1 rdest + inne smieci :) i on daje na stałe mane

3 korzenie i 1 rdest? ja do eliksiru ducha potrzebuje szczawu krolewskiego? jest jakas inna receptura?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kuba1600 na pewno szczawiu ? Chyba że grasz w AB to tam trzeba szczawiu, w normalnym returnie jest rdest polny i do eliksiru życia i do eliksiru ducha

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kuba1600 na pewno szczawiu ? Chyba że grasz w AB to tam trzeba szczawiu, w normalnym returnie jest rdest polny i do eliksiru życia i do eliksiru ducha

w 100% jestem pewny ze szczaw trzeba, a AB to alternatywny balans czy co to? Da sie to jeszcze jakos zmienic czy od nowa bym musial grac?

[edit]
Poczytalem o zmianach w AB i raczej mam normalna wersje

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Kuba1600 wszystko masz napisane w solucji odnosnie korony adanosa

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile mozna zebrac czarnej rudy w sumie tzn jak oddam 5 kawałków kowalowi to znajdę jeszcze 4 na kusze?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
mysle ze bez problemu,jak ktos wie to niech napisze lokalizacje czarnej rudy ale ja na koniec gry mialem ponad 12

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakąś dobrą taktykę na te trzy osrane trolle obok słonecznego kręgu? Próbuję im zjechać hp do około 3k, ale za każdym razem parówy na siebie nachodzą, więc oczywiście nie da się trafić w tego, którego chce się uderzyć, ponieważ w Returningu oznaczenie ciągle przechodzi między przeciwnikami, jakby miało atak padaczki. Na dodatek, co chwilę jeden z nich sobie ryczy i respi całe zdrowie, mimo tego, że nie odchodzę od nich daleko. Wynikiem jest to, że kończę za każdym razem z dwoma trollami po 3-4khp i jednym z full. I tak w kółko. Pomoże ktoś, bo mnie kurwica strzela... Gram łucznikiem, na hardzie. Na hita im zabieram około 400-800hp, więc postać jest raczej okej.

Dodam, że odciągniecie ich pojedynczo i obicie nie jest możliwe - są za blisko siebie i łapią agro wszystkie naraz.

Igunia1988

Igunia1988

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie mam problem w pokonaniu bossa z zadania chromanin jestem w 5 rozdziale czy ktoś mógłby pomoc? moge komuś przesłać save?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Jeśli chcesz cheesy taktyke to, jeżeli jeszcze masz zwój zmniejszenia potwora (i tak nigdzie indziej bym go nie użył) to możesz zmniejszyć jednego i insta go zabić przez co ich regen hp już nie działa.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Igunia1988 Przepraszam bardzo, JAKI MOŻESZ MIEĆ PROBLEM Z TAK ŁATWYM BOSSEM?!

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jestem w 6 rozdziale i z jakiegos powodu stracilem animacje walki bronia dwureczna mistrza. Ktos, cos?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało mi sie ubić tego Nergala zwojem przyzwania Demona. Jednak po śmierci nekromanty Xardas rzuca sie na mnie. Nie moge też odesłać mojego demona. Tak musi być czy jest jakiś sposób? Może sen na Xardasa?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Jeśli chcesz cheesy taktyke to, jeżeli jeszcze masz zwój zmniejszenia potwora (i tak nigdzie indziej bym go nie użył) to możesz zmniejszyć jednego i insta go zabić przez co ich regen hp już nie działa.
Dzięki!

Cholera, zorientowałem się, że z jakiegoś powodu nie mam ani jednego zwoju pomniejszenia potwora. Dziwne, nie wydaję mi się, żebym kiedykolwiek z niego korzystał. Wiecie gdzie mogę takowy zakupić/znaleźć (3 rozdział)?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mrocznyzly tylko u ignaza z zadania w 1r. Potem juz sie chyba nie da.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak dobrze zajebać tych jebanych majfosów czy coś takiego? Męcze sie z nimi juz ponad 2h w tej takiej swiątyni i tam jest jakis boss co ma 20k a ja nawet stamtąd nie mogę się teleportnać bo teleporty są zablokowane

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

0 użytkowników