Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8939134 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8939134

Odpowiedzi 37317

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ta broń za pokonanie bossa z misji "mroczny rytuał" Rune sigil (nie pamietam nazewnictwa ;)) Ona chyba była bardzo dobra i działała na duchy.

Dawać  Tag-Nor  czarną rude ? Misja na najlepszą kuszę,czy zachować bo potem sie przyda.Nie wiem czy to wymagane do ukonczenia misji.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak zrobić misje oręż gonzalesa czy coś takiego?

Post połączony: 2018-07-24, 14:11
Nie mam zbytnio dużo czasu żeby patrzeć na solucję

Helvior

Helvior

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam problem z gildią złodziei. Otóż jestem już nowicjuszem ciemności czyli główna gildia i nie mogę dołączyć do gildii złodziei ponieważ Cassia mówi, że już jestem w innej gildii przez co nie mogę się niczego od nich uczyć. Wie ktoś czy jest to normalne czy trzeba zrobić to inaczej?

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@UmeczekPL Broń srebrna działa na duchy. W 2.0 odebrali im dodatkowy dmg dla wszystkich nieumarłych. Oręż dla Gonzalesa zdobędziesz jak zrobisz questa "taktyczna przewaga" w rIII od paladyna w pokoju z Garondem w GD. Swoją drogą nie masz czasu wejść w solucje a grasz w grę, na którą potrzebujesz dobre 200 godzin :D

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To spróbuje znaleźć jakąś dobrą obuchową w takim razie

Post połączony: 2018-07-24, 14:17
Ktoś wie jak zrobić misje oręż gonzalesa czy coś takiego?

Post połączony: 2018-07-24, 14:11
Nie mam zbytnio dużo czasu żeby patrzeć na solucję

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Broń dla Gonzalesa dostaniesz od PArcivala w GD 3 lub 4 rozdział.Polecam naprawde przyczytać szczątkowo tę solucje bo diabelnie łatwo popsuć sobie cała linie zadań przez mały błąd.

@Helvior Tak trzeba sie przyłaczyć przed dołaczniem do gildii głowniej.Jeśl mozesz sie cofnać w save to to zrob jesli nie pozostaje uzycie GVE+ (nie zwykły GVE musi być z +)
Tu masz temat jakie zmienić statystyki żeby dało sie tak jakby dołaczyc do złodziejaszków.Wrzuć strone w tłumacz i tyle.
https://rpgrussia.com/index.php?topic=8806.30

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Własnie przeczytałem solucje, muszę wykonac dla parcivala zadanie :P To wracam do gd

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakich ludzi wziąć do swego obozu?

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje jakiś sposób na otworzenie skrzynek z pułapką z instakillem inny niż czekanie i wrócenie jak będe miał więcej resistów? (mam 2,5k hp i okolo 50 odp na magie i ogień, a wszystkie skrzynie z sanktuarium Ash'tara i skrzynia Lariusa mnie od razu zabijają)

Helvior

Helvior

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gorys211034
Super!
Pobrałem ten program poczytałem na tym forum rosyjskim pozmieniałem wszystkie potrzebne wartości i gicior!
Dzięki tobie nie muszę zaczynać gry od nowa :D
Serdeczne dzięki <3

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z jakim lvl konczyliscie 2r? I mając 33 retoryki na tym etapie to nie jest za mało? Bo nie chce w 7r zakończyć grę na gadce z gregiem i brakiem retoryki.

maniek1159

maniek1159

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Błagam niech ktos mi powie co trzeba na ten większy kamień runiczny  i na to ciasto na mane
moze ktos podać przepisy na sredni kamien runiczny i ciasto na mane pl

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z jakim lvl konczyliscie 2r? I mając 33 retoryki na tym etapie to nie jest za mało? Bo nie chce w 7r zakończyć grę na gadce z gregiem i brakiem retoryki.
Na około 40, ale ja jestem powergamer. Retoryki miałem z 52, sporo jej wbiłem kupując książki od handlarzy i w starej wieży Xardasa (niezatopionej)

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kogo mam zabrac do swojego obozu?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@mrthezyga A zeby przeczytać księgi że starej wieży xardasa trzeba znać język demonów? I czy zrobiłeś dobrze wszystkie opcje dialogów które dają retorykę (np ramirez, cassia, coragon itd)

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mrthezyga A zeby przeczytać księgi że starej wieży xardasa trzeba znać język demonów? I czy zrobiłeś dobrze wszystkie opcje dialogów które dają retorykę (np ramirez, cassia, coragon itd)
Miałem na myśli zwykłe książki które tam znalazłem nie te z pulpitów więc nie musisz znać języka demonów. A co do opcji dialogowych to wiele zjebałem, myślę że z 10 punktów się zmarnowało bo nawet nie wiedziałem że ta mechanika jest w grze przez pierwsze 20 godzin. Tu masz jeszcze screena statów zaraz po rozpoczęciu 3 r (przygotowany na Goetje xD) https://i.imgur.com/OCnluKa.jpg

maniek1159

maniek1159

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A i jeszcze jedno pytanie jak wgram spolszczenie od returna to musze grać od nowa ?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki, No ja tez na książkach się będę opierać, mam nadzieję że w trakcie gry będzie dużo książek i pulpicie, bo trochę głupio jak przez takie coś można grę zawalić.

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moglby ktos napisac gdzie dokladnie jest korona Adanosa?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Retoryki potrzeba około 70.Czytaj wszystko co wpadnie w ręce i około 20 pkt jest z samych dialogów także retoryka jest bardzo ważna jeśli chce sie kończyć grę z jak najlepszym wynikiem.

@manie1159 Tak od nowa :/
@mateusz1029484  https://rpgrussia.com/index.php?topic=11672.0 tłumacz i tam masz wszystko
@mrthezyga Albo HP albo wymagana ilość zręczności (zwój nic nie da bo pułapka i tak sie uruchomi)

0 użytkowników
Do góry