Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7977428 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7977428

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol... A co ona, z KGB? Ja wtedy nawet o niej nie wiedziałem XD

Czasem kretynizm tych zadań jest ostateczny.

Da się to naprawić GVE?

Pewnie. Sam musiałem to naprawiać hehe. Czasami zastanawiam się, co brali twórcy moda, podczas wymyślania tych kretynizmów. Tak czy owak musisz zmienić linijkę na: DIA_NADJA_HOCHGEHEN = 0. Pamiętaj, aby używać wersji GVE stworzonej pod Returninga 2.0 z rpgrussia. Linijkę trzeba zmienić przed oddaniem ostatniego prezentu dla Loi. Jeśli zrobisz to już po, to nie gwarantuję, że zadziała. Wtedy będziesz musiał pogrzebać w skryptach Loi.

Taka mała uwaga - wszystko da się naprawić GVE. Do tego służy ten program xd

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki!

Nie wiem, ale to bywa mocno posrane. W rebalance zwaliłem, bo nie zrobiłem zadań dla piratów. Chciałem taniej wejść do obozu i wcześniej wybiłem bandziorów z wieży... Nie ma zadanka o drewno na palisadę i dupa. Jak tak, to powinni to zlikwidować. To tylko gra, nie życie...
Ogólnie mod fajny, racę doceniam. Ale kilkanaście razy można się złapać za głowę i krzyknąć "CO????!!!"

Koczovvnik

Koczovvnik

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z końcówką questa "Zaginieni Nowicjuesze" mianowicie gdy mam przynieść dla baala tyona składniki dla miksture dla lokiego nie mam możliwości oddania mu tych składników. Czy do jakiś błąd w tłumaczeniu czy zwykły bug gry?

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dla Namiba potrzebuję 60 many, ale chcę grać strażnikiem świątynnym. Opłaca mi się to wbijać punktami nauki?

Post połączony: 2018-06-15, 12:58
Poza tym słyszałem o jakichś miksturach dodających życie i wytrzymałość na stałe. Tych mikstur się uczy, czy receptury trzeba znaleźć albo kupić?

yakub

yakub

Użytkownicy
posty9
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie mogę znaleźć bandytę "Hannibala"?

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Wie ktoś gdzie mogę znaleźć bandytę "Hannibala"?

Idąc od Xardasa skręć w lewo na nowy teren . Tam go poszukaj

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokładnie to idziesz tam na te nowe ziemie i w opór w lewo. Do jaskini.

Ktoś kojarzy, jak nazywa się ta wyspa, co tam płyniemy z piratami i kiedy płyniemy?

yakub

yakub

Użytkownicy
posty9
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Fors @NocJestCiemna-RasizmemJą  Dzięki
Z piratami się płynie do Dracji tylko nie wiem kiedy.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dokładnie to idziesz tam na te nowe ziemie i w opór w lewo. Do jaskini.

Ktoś kojarzy, jak nazywa się ta wyspa, co tam płyniemy z piratami i kiedy płyniemy?
Nie płyniesz, lokacja nie jest dokończona.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest gdzieś na forum albo w necie poradnik jak bawić się tym programem "GVE" najlepiej z objaśnieniem dla debili :D

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
chlopaki , zaciukalem demona z bagien (easy 1h+shield) dla szamana w q i teraz mam isc do urThralla? chcialbym pojsc wkoncu do doliny po nowy mieczyk 1h o ktorym kiedys wspominal mi kolega @Jao  ale on mnie wysyla do kopalni zelaza ,  najpierw trzeba tam wszystkie q wykonac??? a potem pozwoli nam wejsc do dolny?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
chlopaki , zaciukalem demona z bagien (easy 1h+shield) dla szamana w q i teraz mam isc do urThralla? chcialbym pojsc wkoncu do doliny po nowy mieczyk 1h o ktorym kiedys wspominal mi kolega @Jao  ale on mnie wysyla do kopalni zelaza ,  najpierw trzeba tam wszystkie q wykonac??? a potem pozwoli nam wejsc do dolny?

Z tego co pamiętam to Miasto orków>kopalnia>świątynia śniącego>Dolina Cieni

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Wie ktoś może jak okraść ten magazyn w Forcie Azgan ? ;x , strażnicy się nie ruszają z warty ^^ , a wbiegłem tam i z tego co widziałem całkiem fajne fanty tam są :D

Kocham Cię Wrzód !

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pewien problem z zadaniem od Tag-Nor'a z kuszą ... Kazał przynieść mi na nie jakieś składniki ... Przyniosłem mu 3 z 5 chyba a dokładniej ... Ścięgno pantery , 100 bryłek rudy i kawałek tego drewna ... Jakiś czas temu zdobyłem tą odznakę myśliwego i róg trola jaskiniowego i nie mogę mu ich dać bo mam tylko opcje z nauką strzelania ... Co mam zrobić zeby dać mu te przedmioty na kusze ? W dzienniku zadanie jest oznaczone jako wykonane więc czegoś nie rozumiem

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak okraść ten magazyn w Forcie Azgan ? ;x , strażnicy się nie ruszają z warty ^^ , a wbiegłem tam i z tego co widziałem całkiem fajne fanty tam są :D

Nie wiem czy się da inaczej, ja po prostu zostawiłem gdzieś w skrzyni złoto, broń, fanty i wbiegłem tam na janusza, dałem się sklepać i już. Strażnicy wracają a ty możesz rabować.  :D

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak z tymi miksturami, które dodają życie i wytrzymałość na stałe? Są takie? A jeśli tak to trzeba się ich nauczyć, czy kupić przepisy?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
są takie i trzeba się ich nauczyć 

Misiek2H

Misiek2H

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś co mam dalej robić aby dostać się do kopali orków zadania u szamana skończyły się przy powiadomieniu Xardasa o smokach, arena zrobiona miecz przyniesiony Falkowi. Strażnik mostu zabity dawno więc zadania z butelką nie zrobiłem  oraz ork w Khorinis nie żyje bo zapominałem mu przynieść mikstury. Szaman powinien teraz mi dać zadanie z pielgrzymką ale nie mam żadnej opcji dialogowej. Jakieś porady ?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A z tą Loa to trzeba w tym GVE tylko  DIA_NADJA_HOCHGEHEN zmienić? Bo mam zmienione i dalej nie zagaduje. A daję jej jeszcze ostatni prezent, który właśnie zachowałem.

0 użytkowników
Do góry