Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8085273 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8085273

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podobno hart uczy akrobatyki bez wymagan zrecznosci, ale zebym mogl sie tego nauczyc musze zdobyc jego miecz, ktory jest w magazynie? wiec jak zdobyc ten klucz?

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ a gdzie można się ich nauczyć?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten klucz do magazynu... Mi też na to nikt nie odpowiedział! Ziomek, brama i na samym szczycie, obok skrzynki. Brama naturalnie w zamku, da się tam wejść pomieszczeniem, które jest nad tym gdzie śpi kowal i jego pomocnik.

Mattego uczy tylko jubilerstwa ze stali?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A z tą Loa to trzeba w tym GVE tylko  DIA_NADJA_HOCHGEHEN zmienić? Bo mam zmienione i dalej nie zagaduje. A daję jej jeszcze ostatni prezent, który właśnie zachowałem.
Przy używaniu GVE musisz wczytać odpowiedni zapis bo jak włączasz GVE to on zmienia skrypty w twoim najnowszym zapisie

Post połączony: 2018-06-15, 15:22
Mam pewien problem z zadaniem od Tag-Nor'a z kuszą ... Kazał przynieść mi na nie jakieś składniki ... Przyniosłem mu 3 z 5 chyba a dokładniej ... Ścięgno pantery , 100 bryłek rudy i kawałek tego drewna ... Jakiś czas temu zdobyłem tą odznakę myśliwego i róg trola jaskiniowego i nie mogę mu ich dać bo mam tylko opcje z nauką strzelania ... Co mam zrobić zeby dać mu te przedmioty na kusze ? W dzienniku zadanie jest oznaczone jako wykonane więc czegoś nie rozumiem
Podbijam :D

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta. Wczytałem zapis, ten ostatni.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
matteo uczy jubilerstwa lepszego w pozniejszych rozdzialach

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a komu sprzedawać te żuwaczki polnych bestii i skórę zająca nikt tego nie skupuje ? a mam tego pelno 

Inquisitor

Inquisitor

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy ten .... Lutero daje nam pierścień ? Zakończyłem misję z Sarą, dostałem od niego 500 golda - zakończyła się misja "Ochrona dla Sary" i "Gildia kupców" - a pierścienia dalej nie ma! Co robię źle ?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Bo zabiciu Hansa i jego bandy mogę wyzwać Asmala na pojedynek? Czy będzie jakiś quest nowy?
2. Jak aktywować quest z Loą?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Bo zabiciu Hansa i jego bandy mogę wyzwać Asmala na pojedynek? Czy będzie jakiś quest nowy?
2. Jak aktywować quest z Loą?

1 tak możesz nie będzie
2 musisz oddać  kwiat  poezje , naszyjnik z pereł i nie brać nagrody , no i zobaczyć jej taniec około 20

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktos mial taka sytuacje: dostalem mora ulartu itd. uzylem na senyaku pokonalem a runa zniknela, duszy senyaka tez chyba nie mam, przy posagu beliara nic nie mam. Ktos wie czy cos zle zrobilem?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Dlaczego Lares ta tępa pała nie chce iść ze mną po ornament? byłem z nim odnieść go a potem już nie ma jak z nim iść nie wiem co jest nie tak

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Kutur

Kutur

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Wie ktoś może jak wytwarzać bełty? Nauczyłem się już od Niksa, ale dalej Bezi mówi że nie ma potrzebnych rzeczy :/
2. Skąd wziść stalowe pręty? Kupcy mają ich strasznie mało :/

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andargon jak grałem najemnikiem to miałem tak samo.

Post połączony: 2018-06-15, 16:16
I powie mi ktoś w końcu, gdzie nauczyć się mikstur dodających na stałe życie i wytrzymałość?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ja ponowię:

Z tą Loa to trzeba w tym GVE tylko  DIA_NADJA_HOCHGEHEN zmienić? Bo mam zmienione na 0 i dalej nie zagaduje. A daję jej jeszcze ostatni prezent, który właśnie zachowałem. Wziąłem właściwy zapis w GVE, ostatni.

Aziress

Aziress

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kutur

2. Przetop zardzewiałe bronie , naucz się topić broń orków w GD u tego kowala nie pamiętam jak on ma .

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ulepszyć szate nekromanty? Mam eliksir który zrobił Xardas i dusze Senyaka, potrzebuje też tych 100 dusz?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć przepis na orkową miksturę dla Salandrila? Nie chcę marnować 10 pomyj na eksperymenty, a jestem pewien, że w R1.0 gdzieś można było ją znaleźć, więc zakładam, że tutaj też można.

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś gdzie nauczyć się receptur na mikstury dające na stałe życie i wytrzymałość?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wytrzymałości u każdego alchemika a życie, sry to jest pytanie z Nk wiec znasz na nie odpowiedz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry