@Sebek201332 Po kolei na te co umiem:
1.nie wiem jak z ułatwionym do klasztoru ale z resztą możesz, aczkolwiek poleciłbym wykonać misje ułatwionego przyjęcia do straży, pójścia do Lee i spytania go o wodny krąg - wtedy będziesz mógł u Corda wziąć jeszcze ułatwione przyjęcie do najemników.
3. Jeśli się nie mylę to 10PN i wymaga 100 many przy każdym użyciu
4. Na magu to raczej mana, tylko wstrzymaj się z tym bo nie działa to jak mikstury, a działa tak jakbyś PNy inwestował, czyli wzrastają progi
5. Wieża kreola? Tak mi się wydaje ( popraw mnie ktoś bo bardzo niepewny tego jestem)
6. Zaklęcia mają różne wymagania, musisz sam sprawdzić. U nekro to chyba wszystkie, u maga wody wszystkie po kolei atakujące, u guru wietrzną pięść jeśli umiesz jej używać. Mag ognia to raczej oczywiste.
7. Książka ta, to pamiętnik vatrasa - dostajesz na nią questa, żeby się nauczyć musisz być magiem ( chyba nowicjusz już wystarczy), żeby dostać ją za darmo od gildii złodziei musisz mieć 25-30 retoryki - powinieneś mieć, jeśli grasz magiem.
8. 5 chyba nie znajdziesz. Masz u Igraza, i w kanałach gildii złodziei ( żeby tylko jeden użyć wyteleportowujesz się runą)
9. Osobiście grając na hardzie ( nie grałem na legendzie ale podzielę się doświadczeniem), dałem do 300 w wytrzymałość i w życie do 200 - profilaktycznie bo czasami jednak się przydawało
Post połączony: 2018-06-15, 10:26
@Pawcik2k w g1 był to kod:
insert specialjoint
daj znać czy pomogło, jak nie to wieczorem Ci PW napiszę z tym kodem, jeśli nikt do tej pory nie wrzuci
Post połączony: 2018-06-15, 10:27
@Xenoform Sprawdź w poradnikach misje z mieście orków - będzie to 5 questów od jednego orka typu zniszcz zapasy paladynów, czy pomódl się do pomników orków, to dowiesz się dokładnie co Cię ominęło