Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8085381 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8085381

Odpowiedzi 37317

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Pawcik2k
Wrócę z uczelni i poszukam jakiegoś save z tym
Wyślę Ci PW ok. 18

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@deverct Dzięki wielkie , czekam z niecierpliwością ^^

Zna ktoś ten głupi kodzik na zielsko od Oruna dla Parveza ? ;D , 2h juz szukam i powoli już chęci tracę xD

Kocham Cię Wrzód !

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Ew. zobacz czy masz jakiegoś save z okresu przed dołączeniem do obozu bractwa - tam wystarczy odnieść paczkę do burmistrza i wrócić

Inquisitor

Inquisitor

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Misiek2H

Misiek2H

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam problem z zadaniem u Hush-Nara chodzi mi o księgę Kunszt Południowców. Problem jest taki że zdobyłem te księgę dużo wcześniej i sprzedałem ją Galahadowi :/. Co mogę zrobić teraz w tej sytuacji, bo w tym momencie mam chyba zablokowaną grę bo nie będę mógł się dostać do kopali oraz do Świątyni Śniącego. Jeśli istnieje jakiś kod na tą książkę to prosił bym o podanie oraz jak się w ogóle wpisuje kody do Returning 2.0 bo standardowe Marvin nie działa

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
@deverct  tobie HEX Editor pomylił się chyba z GVE ale mogę być w błędzie . Gdzie to pobrać ?

Post połączony: 2018-06-15, 11:00
Siema mam problem z zadaniem u Hush-Nara chodzi mi o księgę Kunszt Południowców. Problem jest taki że zdobyłem te księgę dużo wcześniej i sprzedałem ją Galahadowi :/. Co mogę zrobić teraz w tej sytuacji, bo w tym momencie mam chyba zablokowaną grę bo nie będę mógł się dostać do kopali oraz do Świątyni Śniącego. Jeśli istnieje jakiś kod na tą książkę to prosił bym o podanie oraz jak się w ogóle wpisuje kody do Returning 2.0 bo standardowe Marvin nie działa

Pause(na klawiaturze) ----->Marvin---->przywołujesz item---->znowu Pause---->42

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Fors
Tak pomyliło mi się ( nie edytowałem nigdy sam, ale parę razy mi się rzuciło to w oczy. A pobrać możesz tutaj z forum tylko wpisz w google GVE gothic i wyskoczy
@Misiek2H
Jak oddajesz galahadowi książki to możesz je potem od niego kupić, chyba że wybrałeś inną opcje niż naukę magii

Misiek2H

Misiek2H

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct
Właśnie wybrałem inną drogę niż nauka magii :/
Czy zna ktoś kod na tą książkę  "Kunszt Południowców" ?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Pawcik2k
sprawdź
 ITMI_IDOL_02

Post połączony: 2018-06-15, 11:17
@Misiek2H
 ITWR_EINHANDBUCH
sprawdź ten

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze raz zapytam... Co mogę sobie wyczyścić (naturalnie z zielonych), pozyskując reputację u orków? Bo ktoś tam pisał, że ten ich drakkar to jest miejsce, którego lepiej nie tykać. Ale jest jeszcze pierścień oblężenia wokoło zamku, jest cmentarzysko... Co bym mógł tutaj ruszyć, żeby się zadanka nie pochrzaniły a i żeby reputacji nie tracić?

Nie chciałbym sobie zwalić gry a widzę tutaj, że dość łatwo o takie coś. Nie wiem, czy to celowe czy kwestia nieprzemyślanych decyzji. Sądzę, że raczej decyzje, bo gra powinna pod tym względem być łagodna - w końcu w życiu mamy więcej opcji niż dialogi w ramce i nie można tak dążyć do realizmu.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@NocJestCiemna-RasizmemJą
Naprościej powiedzieć tak - dopóki masz questa na zdobywanie reputacji u orków nie bij ani jednego. Przed tym questem i po tym queście bij co podejdzie pod topór, miecz, młot, łuk, kozik czy cokolwiek innego :)

Misiek2H

Misiek2H

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct
Sam już znalazłem ten kod ale dzięki bardzo za pomoc :)

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak poprawnie zrobić wątek z LOA, po pogadaniu z nią i otrzymaniu kilku q. Czytałem na forum żeby nie korzystać z usług prostytutek z Czerwonej Latarni. Jeśli dostarczam jej itemki z zadań to mam domagać się nagród za te q czy odejść z niczym, pytam np. w kontekście wierszy, oddając jej Poezję Myrtańską mogę albo odejść z niczym albo otrzymać specjalne winko. Nie wiem jak z resztą zadań bo jeszcze nie znalazłem kwiatów i perły.

Inquisitor

Inquisitor

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Magiczny miecz 2h - Tier2 z magiczych mieczy jest zdecydowanie najbardziej opłacalny - ze 100 szt. sztab magicznej rudy generujemy 5000 golda + 4000 golda za przerobienie.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Keldorn Nie bierz nagród, potem wycieczka do latarni tego samego dnia, 3-3-1 dialogi i szybkie zejście za latarnie po cutscenke.

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania dla Parveza. Kiedy Valentino jest sam?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tą laską to chyba trzeba mieć 70 retoryki... Tak ktoś pisał. Bo u mnie nie zagaduje po oddaniu prezentów.

A może to to, że postać puknęła Nadię przy okazji wypytywania o zaginionych.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tą laską to chyba trzeba mieć 70 retoryki... Tak ktoś pisał. Bo u mnie nie zagaduje po oddaniu prezentów.

A może to to, że postać puknęła Nadię przy okazji wypytywania o zaginionych.

No właśnie tutaj chodzi o to żeby tego nie robić :D Nie wiem czemu ale to już problem twórców moda.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
hmmm mam tego GVE tylko jak ustawić by pojawił się dialog u Hosh-hara?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol... A co ona, z KGB? Ja wtedy nawet o niej nie wiedziałem XD

Czasem kretynizm tych zadań jest ostateczny.

Da się to naprawić GVE?

0 użytkowników
Do góry