O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 7986215
Odpowiedzi 37317
MonCalamari
frans
W proadniku jest napisane ze stara runiczna plytka jest:> 2. W okolicy kamiennego golema, obok drzewa nad przepaścią.Gdzie to dokladnie jest?
AkameNoZaza
Sparrow
Jak zacząć wątek asasynów?
Cytat: Sparrow w 2018-06-11, 19:04problemów w ostatnim rozdziale ciąg dalszy:mam 100 płytek pancerzy pełzaczy, mam ponad 50 sztabek magicznej rudy i dobre 30 smoły (czyli wszystko to co jest wypisane zarówno pod C jak i w handel i rzemiosło) a mimo to za każdym razem na kowadle mówi mi ze brakuje mi składników. O czym więc zapominam?bump + potega/wyprawaJanus widząc ze walcze z orkami szkieletami postanowił... się do nich przyłączyć i też chce mnie zabić xD Domyślam się, że podobnie jak w wielu innych równie nieprzemyślanych zadaniach to już koniec i nie ukoncze dalej tych zadań bez cofania zapisu?
problemów w ostatnim rozdziale ciąg dalszy:mam 100 płytek pancerzy pełzaczy, mam ponad 50 sztabek magicznej rudy i dobre 30 smoły (czyli wszystko to co jest wypisane zarówno pod C jak i w handel i rzemiosło) a mimo to za każdym razem na kowadle mówi mi ze brakuje mi składników. O czym więc zapominam?
Vixior
Siemekk Złote Wrota
zuchantek
lennon
@Vixior jak te plytki sie nazywaja???@zuchantek retoryka jest w domu ferdynanda w skrzyni , i chyba o boska moc gwiazd ci chodzi , zuris? constantino? napewno khorinis
Jao
Pyrkasz
Nelth
Kravis
Cytat: Sparrow w 2018-06-11, 20:11Cytat: Sparrow w 2018-06-11, 19:04problemów w ostatnim rozdziale ciąg dalszy:mam 100 płytek pancerzy pełzaczy, mam ponad 50 sztabek magicznej rudy i dobre 30 smoły (czyli wszystko to co jest wypisane zarówno pod C jak i w handel i rzemiosło) a mimo to za każdym razem na kowadle mówi mi ze brakuje mi składników. O czym więc zapominam?bump + potega/wyprawaJanus widząc ze walcze z orkami szkieletami postanowił... się do nich przyłączyć i też chce mnie zabić xD Domyślam się, że podobnie jak w wielu innych równie nieprzemyślanych zadaniach to już koniec i nie ukoncze dalej tych zadań bez cofania zapisu?
xKondziox
Czy jest jakakolwiek możliwość na wyłączenie/usunięcie tych krzaków w obozie bractwa ? FPS spadają mi tam masakrycznie i nie mogę tego wyczyścić ... Dodam że gram z plikiem noGrass ale może powinienem wrzucić inny żeby usunąć te krzaki