Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8094983 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8094983

Odpowiedzi 37317

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało się uruchomić konsolę. Ale... Potem nie mogę zapisać. Postać nie może się ruszać. Domyślam się, że to takie zabezpieczenie.

To ma sens przywoływać typka kodem, jeśli nie będę mógł pogadać z nim?

Nie ma składników. Papier runiczny i jedziesz, co chcesz.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić demona ze świątyni bractwa sniacego?
Bije go to mu życie się odnawia. Spróbowałem w tym kółku małym go bić to nic nie zmienia.

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanko. Wie ktoś może, jak łatwo odbić Młot Terakota od golemów dla poparcia Gor Na Kosha?
Chciałem spróbować zwojami, ale mam tylko jeden zwój deszczu ognia który znalazłem wolno leżący przy piramidach, ale jednym zwojem zbyt dużo nie zdziałałem. Tak samo u handlarzy - nigdzie nie można kupić żadnych porządnych zwojów. Proszę o pomoc, bardzo jest mi to potrzebne, ponieważ zrobiłem praktycznie wszystko w 1 rozdziale, a żeby pogadać z Lordem Hagenem żeby rozpocząć drugi rozdział potrzebuję zostać strażnikiem świątynnym.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Witam. Mam pytanko. Wie ktoś może, jak łatwo odbić Młot Terakota od golemów dla poparcia Gor Na Kosha?
Chciałem spróbować zwojami, ale mam tylko jeden zwój deszczu ognia który znalazłem wolno leżący przy piramidach, ale jednym zwojem zbyt dużo nie zdziałałem. Tak samo u handlarzy - nigdzie nie można kupić żadnych porządnych zwojów. Proszę o pomoc, bardzo jest mi to potrzebne, ponieważ zrobiłem praktycznie wszystko w 1 rozdziale, a żeby pogadać z Lordem Hagenem żeby rozpocząć drugi rozdział potrzebuję zostać strażnikiem świątynnym.

Użyj eliksiru "Mroczna magła", wbiegnij,weź młot i wyjdź

Post połączony: 2018-06-11, 17:05
Jak zacząć z tym demonem na bagnach ? Mam 75 repy u orków a dalej nic .
Kto jest tym gościem którego głowę trzeba przynieść dla Farroka ?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Musisz mieć aktywnego questa Najemnik Orków i pogadać z orkowym szamanem w teleporcie przy arenie, jeżeli już oddałeś questa to przepadło. Głowy weźmiesz od gości, którzy pojawili się na przełęczy.

Da się jakoś inaczej zdobyć sztabki/samorodki złota niż przez wydobywanie ich? Przeleciałem już chyba każdą kopalnię złota i nic mi nie zostało.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Musisz zrobić zadania dla najemników orków aby dostać zadanie z demonem
Na arenie masz teleport i w nim poszukaj szamana i rób dla niego zadania. Za którymś razem dostaniesz. Ksiazke dla niego znajdziesz w starej wieży xardasa na półce na 1 piętrze. A głowę masz na przełęczy khorinis w GK znajdziesz dezerterow

Post połączony: 2018-06-11, 17:10
I tak nie spiesz sie z tym demonem. Mam 45 lvl i poradzic sonie z nim nie mogę. Zbugowac go nie mogę bo się leczy od razu.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Leczy się kiedy próbujesz wyjść ze świątyni. Najlepsza taktyka to bicie go i używanie mikstur, kiedy zaczyna stać w miejscu.

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd ten eliksir mroczna magła?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd ten eliksir mroczna magła?
Z Luciana, demona z wątku Opiekunów.

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A daleko ten quest? Nawet nie rozpocząłem robić questów o opiekunów...
Powiem jeszcze tyle, że nie mogę poprostu wypić tej miksturki wbiec i wziąć ten młot, ponieważ golem ma przy sobie klucz do skrzyni.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma ... Lokalizacja młota została zmieniona i teraz młot leży za królową pełzaczy

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawdę? Myślałem że w skrzyni, dzięki ziomek, ratujesz mi tyłek. A mogę na przykład przemienić się w golema, wbiec tam, odmienić się, wziąć ten młotek znowu przemienić się w golema i wyjść?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uratowałem Garonda wraz z ekipą łowców smoków, Łowcy pojawili się na przełeczy od strony GD ale już po drugiej stronie przy bramie ich nie było. Po dotarciu do farmy onar również ich nigdzie nie ma. Coś schrzaniłem czy też pojawią sie później? Ostatni rozdział.

+jak wydostać Thorusa i ekipe. W solucji pisze zeby przejsć pod mostem ale zarówno droge pod jak i nad mostem jest zawalona nieśmiertelnymi orkami.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w ukrytych lokacjach takich jak np lokacja z 3 trolami w gorach blisko kamiennego kregu to tam potwory pojawiaja sie co nowy rozdzial?

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spytam jeszcze raz. Skoro Młot Terakota respi się za królową pełzaczy, to czy mogę tam wbiec przemieniony w coś, wziąć ten młotek, znowu się w coś przemienić i wyjść? Teraz akurat tego sprawdzić nie mogę, a wolę się upewnić.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Spytam jeszcze raz. Skoro Młot Terakota respi się za królową pełzaczy, to czy mogę tam wbiec przemieniony w coś, wziąć ten młotek, znowu się w coś przemienić i wyjść? Teraz akurat tego sprawdzić nie mogę, a wolę się upewnić.

Tak

Post połączony: 2018-06-11, 17:56
#EDIT
Jak jest z tą misią "zaginieni paladyni"?

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie.

Post połączony: 2018-06-11, 18:14
Aaa i jeszcze zapytam, jak to jest  z tą runą teleportacyjną od Xardasa? Mam kilka tych tabliczek ale nie mogę ich włożyć do tegu słupu.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uratowałem Garonda wraz z ekipą łowców smoków, Łowcy pojawili się na przełeczy od strony GD ale już po drugiej stronie przy bramie ich nie było. Po dotarciu do farmy onar również ich nigdzie nie ma. Coś schrzaniłem czy też pojawią sie później? Ostatni rozdział.

+jak wydostać Thorusa i ekipe. W solucji pisze zeby przejsć pod mostem ale zarówno droge pod jak i nad mostem jest zawalona nieśmiertelnymi orkami.
pierwsze to nie wiem, ja nawet nie bralem lowcow, sam wybilem zamek i pozniej byli u onara
drugie, idz z nimi do zbieraczy tam gdzie umarl straznik od assasyna, przejdz gorami do wodospadu obok klasztoru, zeskocz tak zeby wszyscy skoczyli za toba, czasem ktos moze sie utopic to probujesz do skutku, wyplywasz obok tam gdzie byl topielec bossik z jajkiem, idziesz w strone jaskini saggity a pozniej juz na farme

matisek333

matisek333

Użytkownicy
posty27
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
Czy mogl by ktos mi zapodac save przed wejsciem do gorniczej doliny z skonczonym watkiem w jarku. Jak by ktos sie zastanawial czm to dlatego ze mi save sie zjebal, crashuje gierke jak wbijam do gd

piotras538

piotras538

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Darius z misji Stary przyjaciel Lee oraz jak wykonac misje sekret magii Guru i gdzie leży parlaf w misji bez odwrotu ? przebiegłem całe GD i nic

0 użytkowników
Do góry