Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8102303 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8102303

Odpowiedzi 37317

poncki102

poncki102

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę małą esencje demona?

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopytywałem się już tutaj, ale sposób nie podziałał... Asmal nadal nie przychodzi po Wambo, nieważne, ile za nim łażę. Coś powinienem najpierw zrobić (naturalnie misja od Gerbranta zrobiona a on sam, wypytany, poradził mi się "nie kłaść spać")?
Może jakieś inne rady?

Wie ktoś, gdzie można załatwić sobie broń na tych eterycznych nieumarłych? Broń że broń, nie zaklęcie śmierć nieumarłym.

Inwestować w wytrzymałość punkty nauki?

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Xenoform można ukraść Ingmarowi

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dopytywałem się już tutaj, ale sposób nie podziałał... Asmal nadal nie przychodzi po Wambo, nieważne, ile za nim łażę. Coś powinienem najpierw zrobić (naturalnie misja od Gerbranta zrobiona a on sam, wypytany, poradził mi się "nie kłaść spać")?
Może jakieś inne rady?

Wie ktoś, gdzie można załatwić sobie broń na tych eterycznych nieumarłych? Broń że broń, nie zaklęcie śmierć nieumarłym.

W ten sam dzień który ci to powiedział , połóż się spać do 23-24 w nocy , powinni być za budynkiem paladynów ... Jak już tam są to nie podchodź do nich normalnie tylko od strony studni

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Fejk porada ignaz nie ma świętego światła paladynów... Nadal szukam odpowiedzi gdzie jest zwój świetego swiatła na mrocznego golema

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Fejk porada ignaz nie ma świętego światła paladynów... Nadal szukam odpowiedzi gdzie jest zwój świetego swiatła na mrocznego golema

Ignaz a Ingmar to dwie różne postacie. Pewnie ma go Ingmar (paladyn w ratuszu).

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy powyzej 55% 2h?
Straznik Swiatynny, 2 rozdzial

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
gdzie jest księga dla Hosh - nara?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Fors  kunszt poludniowcow??? wieza stara xaradasa w GD ( solucja )

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kradniesz Ingmarowi albo kupujesz od Martina

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-06-12, 08:44
Może jakieś inne rady?
Najlepszy sposób:
"Ukrywasz się" za studnia około godziny 21.30. O godzinie 22.00 uruchamiają się skrypty i pojawia się Asmal i Wambo. Stoisz w miejscu i czekasz, aż coś zacznie się dziać. Nie odsuwaj się, nie odchodź. Po prostu czekaj cierpliwie.

Post połączony: 2018-06-12, 08:47
Nie. Najlepiej zużyć 1-2 dary bogów i wbić sobie na tym 200 wytrzymałości. Resztę dobijesz potami i tabliczkami.

Jeszcze moje pytanie:
Których ksiąg nie powinienem sprzedawać Gallahadowi? Oczywiście pomijam tak oczywiste pozycje, jak: kunszt południowców, wiersze dla Loi i podręcznik retoryki.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Ta tylko w solucji jest napisane że trzeba Hosh - narowi oddać "Kusznsz południowców ale nie ma nic o tym gdzie on jest . W starej wieży Xardasa go nie ma . (Lutero też go nie ma )

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy 300 siły i miecz Wola Rhobara to słabo jak na rozdział 3 ?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Fors  hmm to moj blad , zamek GD , nie pamietam w ktorej skrzyni znajdz wszystkie mozliwe klucze ( parcival , polka obok wyra engora?? , na dachu wiezy ) albo owal wszystkie pokoje palkow procz garonda napewno gdzies tam jest bo znalazlem

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz ukraść chyba klucz Garonda, książka jest chyba w tym pokoju przy którym stoi Paladyn

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@xKondziox  nieee ja mu nieokradlem klucza i mimo to oddalem ksiege wiec napewno gdzies jest

0 użytkowników
Do góry