Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8094980 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8094980

Odpowiedzi 37317

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest  z tą runą teleportacyjną od Xardasa? Mam kilka tych tabliczek ale nie mogę ich włożyć do tegu słupu.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Vixior podchodzisz do kamienia , idziesz do xardasa on daje Ci rune tp , znajdujesz plytke , podchodzisz do kamienia , wciskasz LPM , tego niemozna spierdolic , amen

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@piotras538 parlaf jest na polce skalnej w jaskini obok muru orkow ktory otacza zamek, jak zeskoczysz gdzies za Brutusem z muru to na wprost
Dariusa znajdziesz dopiero w 7 rozdziale chyba

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co musze zrobić aby Ur Thrall dał mi wejsc do świątyni śniącego? demon na bagnach martwy ;d 176 repy u orków

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten Darrien/Darian? (Obóz uciekinierów w GD)

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Co musze zrobić aby Ur Thrall dał mi wejsc do świątyni śniącego? demon na bagnach martwy ;d 176 repy u orków

Potrzebujesz chyba 50 retoryki

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
te trolle cale uzdogi to jak je atakuje mieczem to im pod koniec zycia pasek na maxa skacze to czym mam je pokonac?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
problemów w ostatnim rozdziale ciąg dalszy:

mam 100 płytek pancerzy pełzaczy, mam ponad 50 sztabek magicznej rudy i dobre 30 smoły (czyli wszystko to co jest wypisane zarówno pod C jak i w handel i rzemiosło) a mimo to za każdym razem na kowadle mówi mi ze brakuje mi składników. O czym więc zapominam?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vixior podchodzisz do kamienia , idziesz do xardasa on daje Ci rune tp , znajdujesz plytke , podchodzisz do kamienia , wciskasz LPM , tego niemozna spierdolic , amen

Wlasnie nie. Podchodze do tego slupa i nawet nie mam opcji rozmowy z nim.

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozmowa ze słupem xD No po prostu klikasz LPM z właściwej strony i pojawia się animacja.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@piotras538 Aby znaleźć Dariusa należy:
1. Znaleźć Adenhalda (czy jakoś mu tak :D) w starym forcie
2. Pogadać z szamanem niedaleko kamienia druidow mając orkową zbroję i ulu mulu
3. Pójść do siedziby przyjaznych orków i pogadać z przywódcą
4. Wykonac zadanie od niego (zabicie białego trolla)
5. Bam! Magicznie się pojawia.

P.s. Można go znaleźć dużo wcześniej ale wykonać w pełni potrzeba dojść do 7. Rozdziału (czyli wykonac misje wojny klanow).

bart88

bart88

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić demona na bagnach nekromantą? Demon non stop się resetuje i odnowia mu się życie, jak za bardzo się z bliży to czary beziego nie zadaja zadnych obrażeń (tak mam z większościa potworow), przywolancow od razu niszczy... Jak zatem go zabić ;/

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozmowa ze słupem xD No po prostu klikasz LPM z właściwej strony i pojawia się animacja.

No to z zadnej strony nie moge go podejsc xD

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
W której części pustyni jest ten Ognisty Golem?
Jak to jest z tym zadaniem "zaginieni paladyni" czy jakoś tak ?

PS:jest tu ktoś kto wyczyści całą pustynię Adanosa w 2 rozdziale ?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko dostalem sie do kopalni orków
Moge w tej lokalizacji wszystkich orków zabić bez żadnych konsekwencji? Wódz mnie nie zabije jak wyjdę z kopalni?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało się uruchomić konsolę. Ale... Potem nie mogę zapisać. Postać nie może się ruszać. Domyślam się, że to takie zabezpieczenie.

To ma sens przywoływać typka kodem, jeśli nie będę mógł pogadać z nim?

1. "Pause break" -> marvin -> ESC
2. Włączasz konsole, przywołujesz typa
3. "Pause break" -> 42 -> ESC
4. Gra wraca do normalności, gadasz z typem.

Post połączony: 2018-06-11, 19:48
Jak zwiększyć obronę na magię jest bardzo potrzebna gram najemnikiem ?

Jedna z zupek u Snafa powiększa +1 do obrony przed magią. Za każdym razem.

bart88

bart88

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra znalazłem sposób. Zagdałem do orków i ci poprosili mnie o załatwienie posiłków z miasta orków. Gdy to zrobiłem orki opanowały bagno i pomogli zabić demona. Najlepiej zabić wszystko co sie rusza a dopiero potem isc po te posiłki zeby wiecej expa weszło

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
problemów w ostatnim rozdziale ciąg dalszy:

mam 100 płytek pancerzy pełzaczy, mam ponad 50 sztabek magicznej rudy i dobre 30 smoły (czyli wszystko to co jest wypisane zarówno pod C jak i w handel i rzemiosło) a mimo to za każdym razem na kowadle mówi mi ze brakuje mi składników. O czym więc zapominam?

bump + potega/wyprawa
Janus widząc ze walcze z orkami szkieletami postanowił... się do nich przyłączyć i też chce mnie zabić xD Domyślam się, że podobnie jak w wielu innych równie nieprzemyślanych zadaniach to już koniec i nie ukoncze dalej tych zadań bez cofania zapisu?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Ile prętów stali muszę przynieść Viranowi w Obozie bractwa, żeby dostać najlepszą nagrodę i najwięcej expa?
2. Czy poza Xardasem można komuś oddać Necromicon, żeby dostać lepszą nagrodę? Nie gram nekromantą.
3. Po oddaniu części Skipowi na naprawdę jednookiej Elzy pojawia się dialog o tym, że mam tylko kilka dni na przygotowanie, jednakże jeśli się nie zjawię, to popłyną beze mnie do Dracji. To prawda?

0 użytkowników
Do góry