O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8844169
Odpowiedzi 37317
dawidwiedzmin
Sługa Adanosa Vatras
Dziadekbob
Tragolipus
Sparrow
LigenTex
vladko
Niemy
Gdzie mogę znaleźć jakiś fajny dwuręczny mieczyk na 60-80 siły w pierwszym rozdziale?
frans
Nemrok19r
Kyp
Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Alfredpwi?
Cytat: MrocznyZły w 2018-05-30, 20:09Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Falkowi?Trofea nie są jak jakieś potki i możesz używać jedynie jednego trofea (twoja postać nosi trofeum z tyłu)
Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Falkowi?
Bielski26
Cytat: Dziadekbob w 2018-05-30, 20:14Cytat: MrocznyZły w 2018-05-30, 20:09Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Falkowi?Trofea nie są jak jakieś potki i możesz używać jedynie jednego trofea (twoja postać nosi trofeum z tyłu)O czym Ty mówisz? Mogę nawet to wyrzucić z eq, a bonus zostaje i bezi nie nosi tego na plecach. Chyba rozmawiamy o róznych rzeczach.
Siema , zbugowała mi sie akrobatyka . Ktoś wie jak to naprawić ? niby mam akro a skacze normalnie i nawet uników nie moge robić w bok