Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844592 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844592

Odpowiedzi 37317

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dziadekbob  Dzięki wielkie uratowałes mnie, trzeba poprawić opis tego questa w solucji :D

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Co zrobić zeby zwerbować węza do obozu ? nie mam z nim dialogu po wprowadzeniu go do kopalni mowi ze mam znalezc innych pracownikow a sam idzie do gospody kardiffa i nie mam z nim zadnej opcji dialogowej

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
z tego co pamiętam vatras, to węża się nie da zwerbować (chyba) i to CARL (ten kowal koło ignaza w portcie) może być kowalem jednak będzie twoim kowalem jedynie jeśli dałeś mu w 1-2 rozdziale węgiel dla niego

mogę się mylić.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do węża, to powinieneś mieć 45 retoryki.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trolest sie do czegoś przydaje? Mam pełno tych roślinek i zadna mikstura póki co ich nie zużywa

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jak oczyścić Hannę z zarzutów? Skończyły mi się pomysły z kim gadać.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć jakiś fajny dwuręczny mieczyk na 60-80 siły w pierwszym rozdziale?

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są jeszcze dostępne jakieś złoża złota poza Kopalnią w Obozie bandytów?
Wie ktoś w jaki sposób mogę się dostać do tej jaskini podwodnej koło Aligatora w Jarkendarze bo zapomniałem.

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@vladko
Co to złóż złota to jedno jest w przełęczy do GD (to ta kopalnia opuszczona) lecz uważaj są tam szkielety oraz pełzacze

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć jakiś fajny dwuręczny mieczyk na 60-80 siły w pierwszym rozdziale?
Z połowy bandytów wypada, możesz też kupić młot od Hakona (chyba 80/100)

To normalne, że Grimes i jego kolega po zrekrutowaniu ich do obozu i wyprowadzeniu z doliny nie pojawiają mi się tam, gdzie powinni? Gdzie pojawia się Gonzales po skończeniu wątku lasu assasynów? Nie zauważyłem go w klasztorze.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Falkowi?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Najlepiej pobić jakiegoś Strażnika z Obozu Bractwa (przed bramą) i potem zwój niepamięć

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo O czym ty pieprzysz? Co to znaczy "zbić hp i dopiero potem zabijać"? :D To zdanie nie ma najmniejszego sensu. Ponawiam pytanie: jak uwalić łukiem te trole, mam przebijające strzały, ale hp im się odnawia.

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Alfredpwi?

Trofea nie są jak jakieś potki i możesz używać jedynie jednego trofea (twoja postać nosi trofeum z tyłu)

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Falkowi?

Trofea nie są jak jakieś potki i możesz używać jedynie jednego trofea (twoja postać nosi trofeum z tyłu)

O czym Ty mówisz? Mogę nawet to wyrzucić z eq, a bonus zostaje i bezi nie nosi tego na plecach. Chyba rozmawiamy o róznych rzeczach.

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Siema , zbugowała mi sie akrobatyka . Ktoś wie jak to naprawić ? niby mam akro a skacze normalnie i nawet uników nie moge robić w bok

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

O czym Ty mówisz? Mogę nawet to wyrzucić z eq, a bonus zostaje i bezi nie nosi tego na plecach. Chyba rozmawiamy o róznych rzeczach.
Trofea się nie kumulują, a bonus i tak po czasie znika, jeżeli się ich nie nosi.

Post połączony: 2018-05-30, 20:20
Siema , zbugowała mi sie akrobatyka . Ktoś wie jak to naprawić ? niby mam akro a skacze normalnie i nawet uników nie moge robić w bok
Spróbuj T

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli lepiej oddawać Falkowi, żeby uczył tworzenia pancerzy ze skór?

0 użytkowników
Do góry