Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8832033 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8832033

Odpowiedzi 37317

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie wziął 3 listy, nie wziął od Valentino no i dalej nie ma żadnych opcji więc chyba jednak chce wszystkie. Ogólnie masa questów u mnie się zwaliła mógłbym zrobić długą listę tego co nie zadziałało ze szponem beliara włącznie.
Zresztą mniejsza o ten quest, bardziej mnie interesują te chromaniny jak zrobić, trzeba znać język demonów do tego? Od razu zaznaczam że jeśli tak to nie wiem jak się nauczyć, Kreol nic mi na ten temat nie powiedział.

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są jeszcze dostępne jakieś złoża złota poza Kopalnią w Obozie bandytów?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć narzędzie do pieczenia ciasta?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły nie jest tak ciezko zauwazyc ze stoi tuz obok pieca thekli
I pytanko w ktorym miejscu w kopalni orkow jest miejsce na ten kamien od teleportu bo biegam obok niego i nic tam nie ma

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem w tym, że nie mogę go wziąć, bo od razu wszyscy się na mnoe rzucają... a strażnik nigdy nie śpi.

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z tymi trzema imiennymi trollami. Nawalam w tego najmocniejszego, ma już tylko z 1/4 hp , po czym nagle healuje się do full hp :/ To bug, czy jakiś niecny zamiar twórców, że nie można go łucznikiem załatwić.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kyp  myslenie naprawde ludzie nie boli moze nie pomysalels ze wszystkie trzeba zbic do poziomu tego hp i potem dopiero zabijac? xD
@MrocznyZły  zaklecie snu i w  nocy? xd nie takie ciezkie

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
6 krąg można się nauczyć w 6 czy 7 rozdziale? Bo nie widzi mi się ubijać smoka ozywienca kulka smierci z 4 kregu

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy zwiększa się próg punktów na punkty zdrowia?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@MrocznyZły od 1000hp płacisz już 2pn

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym są mikstury z mutagenami? Widziałem, że temat przewijał się kilka razy ma forum, ale w sumie nikt tego nie wytłumaczył.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Może głupio zabrzmi, ale gdzie można kupić lub znaleźć perły? (ZWYKŁE)  :D
2. Miecze dla Wenzela to rozumiem mają być najprostsze ze stali czy te tzw. wyszlifowane ostrza?
3. Czy zadanie o Loi (te dot. Drakcji, już całość wykonana) znika z dziennika po pewnym czasie czy do konca dni trwać będzie?

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pomocy! szukam miecza gonzalesa, z tego co wiem ma go parcival z GD aby go mieć muszę zrobić misje "Taktyczna przewaga", misja polega na zabiciu grupy orków którzy są na wieży strażniczej, ale gdzie ona jest  daje SS'a

https://imgur.com/a/ct53F4C

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy do miasta orkow mam szanse na 43lv (250 siły miecz 1h 236dmg), słyszałem ze kopalnia jest ciezka tam gdzie są nieumarli. Czy lepiej uzyc mikstury czarnej mgly i ukrasć z zatopionej wiezy Xardasa miecz na nieumarlych?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły To takie ulepszone eliksiry do statystyk (jaka moc mutagenu, tym więcej, nawet do +5 przy preferowanej statystyki)

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@MrocznyZły  Mikstury z mutagenami ulepszają siłe mikstury z permamentnym efektem np. (normalna potka siły daje 1 sił permamentnie, a kiedy dodamy mały mutagen siły w stole alchemicznym będzie wtedy wynosił 2 siły) dropią one z bossów

a i co do narzędzia do pieczenia ciast, sprzedaje je Elena (można ją znaleść w farmie onara, koło torlofa albo koło małej kaplicy niedaleko dara)

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na widmo sa potrzebne srebrne miecze . A Ogr czy cos na niego dziala lepiej czy poprostu im wiecej sily tym lepiej?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie dokładnie znajdę szpadę Abigeil? W solucji jest napisane,że w jaskini która prowadzi z bagien na pustynie, obleciałem wszystko nic nie znalazłem. Jest też opcja, że ją sprzedałem jeśli tak to bardzo bym prosił o kod ale na to jest jakiś 1% bo zawsze czytam jakie bronie sprzedaję.

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin mam filmik (nie mojego autorstwa) ale z ret rebalance myślę jedak że to własnie jest tam

https://www.youtube.com/watch?v=sE_Kh9PS438

Post połączony: 2018-05-30, 19:32

0 użytkowników
Do góry