Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8382605 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8382605

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie są krwawe kielichy? mam 5 gelbert,valetino,kupiec obok sandrila,lehmar,sędzia, no i ostatni powinnien być w ratuszu, a go tam nie ma ;(
U Salandrila.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@dawidwiedzmin Abigail > ten chuj co wrobił hanne > Abigail > Coragon > Joe > Hakon > Andre i wolna

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam żadnej rudy w jaskini z rudą Alepha?

Co rozumiesz przez  jaskinie Alepha i czy "ożywiłeś" wcześniej samego Alepha

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Bo jej tam nie ma ? W którym momencie Snipes mówił, że Aleph zabrał rudę do grobu ? Ruda jest ukryta musisz przyzwać ducha Alepha.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Bo jej tam nie ma ? W którym momencie Snipes mówił, że Aleph zabrał rudę do grobu ? Ruda jest ukryta musisz przyzwać ducha Alepha.

Ożywiłem Alepha i jego duch mówi że ruda jest w zatopionej jaskini niedaleko mostu do SO. Idę tam i jej nie ma, więc?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Rozkopałeś taką kupke ziemi?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@prychacz zejdz odrazu po tym jak ona schodzi na dol i idz w prawo i juz a odp poprawne 3 3 1
@dawidwiedzmin pogadaj z gasparem lord andre hakon abigali coragon joe lord andre i hanna juz wraca :D

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Rozkopałeś taką kupke ziemi?

No tak, kupka, właśnie widzę.

Ehh XD

Dziękuję za pomoc wszystkim!!!

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Czy jeśli już "przeczytałem" specjalne trofeum, które wyleciało z bossa, to mogę je już bez obaw sprzedać Falkowi?

Trofea nie są jak jakieś potki i możesz używać jedynie jednego trofea (twoja postać nosi trofeum z tyłu)

Dzięki !!
O czym Ty mówisz? Mogę nawet to wyrzucić z eq, a bonus zostaje i bezi nie nosi tego na plecach. Chyba rozmawiamy o róznych rzeczach.
Trofea się nie kumulują, a bonus i tak po czasie znika, jeżeli się ich nie nosi.

Post połączony: 2018-05-30, 20:20
Siema , zbugowała mi sie akrobatyka . Ktoś wie jak to naprawić ? niby mam akro a skacze normalnie i nawet uników nie moge robić w bok
Spróbuj T

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak jestem pod zreczność to lepiej 1h czy 2h?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
gdzie jest pierscien ulfa bo go nie mam w tej lokacji co w returnie 2.1 ?

@Tragolipus mam 45 retoryki i dalej nie mam z węzem dialogu
2 pytanie gdzie jest kusza dragomira

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
sloneczny krag tam gdzie w 3r jest oko innosa(kusza)

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Nie ma tam kuszy gdyby tam była to bym sie nie pytał bo te zadanie robiłem ze 100 razy ale tam nie ma

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie ma tam kuszy gdyby tam była to bym sie nie pytał bo te zadanie robiłem ze 100 razy ale tam nie ma

Trzeba dobrze patrzeć. Kusza tam jest na 100% może ją nawet wziąłeś a o tym nie wiesz (nie ma ona nazwy "Kusza Dragomira" jak w podstawce więc to mylące). Możliwe więc, że przez nieuwagę ją nawet sprzedałeś do jakiegoś NPC

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Gram nekrofilem, ukończyłem Jarkendar, mam otwarty portal na pustynię jednak wiem, że na 1000% nie dam tam rady.
Czas na GD, ale co w niej wykonać aby zacząć rozdział 3. Run nie mam za dobrych a wkurwia fakt, że regeneracja hp eliksirami to porażka (Gram na hardzie) Ktoś coś poradzi? (160 many oraz ok. 100 inteligencji)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
A no była tam ta kusza
Teraz więc czas na pierścien ulfa

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gram nekrofilem, ukończyłem Jarkendar, mam otwarty portal na pustynię jednak wiem, że na 1000% nie dam tam rady.
Czas na GD, ale co w niej wykonać aby zacząć rozdział 3. Run nie mam za dobrych a wkurwia fakt, że regeneracja hp eliksirami to porażka (Gram na hardzie) Ktoś coś poradzi? (160 many oraz ok. 100 inteligencji)

Xardas uczy regeneracji many a Gallahad runy Leczenie (50% HP leczy). Jednak aby się opłacało ją używać to trzeba trochę tego HP mieć bo runa zabiera 100 many za każde użycie (regeneracja trochę to rekompensuje). Ja również gram tera Necro i Smocze Zębacze po prostu omijałem i jakoś się udało szybko dobić 3 rozdział a wtedy Runa "Włócznia Ciemności" która daję spory DMG. Dobrym sposobem jest dobić szybko 4 rozdział i kolejna mocna runa "Kula Śmierci". Wtedy tak naprawdę zacząłem dopiero robić wszystkie większe wątki. Obecnie zrobiłem Ulu-mulu i wykonuje misję dla Opiekunów aby jednocześnie robić misję dla Vatrasa z Orkami w Jarkendarze oraz Opiekunów. Później Pustynia, Las, Kopalnia Orków itd. W 3 rozdziale byłoby ciężko to przejśc bo Włócznia Ciemności chociaż dobra to jednak na tamte etapy zbyt słaba a na początek 4 rozdziału dostajemy od XARDASA nowy ekwipunek ;] no i pojawia się sporo Orków w Khorinis i można dobić trochę LVL. Jakby tego było mało w 4 rozdziale można się nauczyć 2 poziomu jubilerstwa (+60 many jak mamy dwa szafiry).

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki @Murgraht
1. Jak dopłynąć na wyspę złodziei, ile trzeba wytrzymałości?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@paulpolska A sakta-nomen? Jak to wygląda, bo nie wiem czy jest sens wywalić te 50k na naukę tego. Oraz jaka jest runa z Uriziela (Tchnienie śmierci?)? To do kogoś kto grał magiem.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska A sakta-nomen? Jak to wygląda, bo nie wiem czy jest sens wywalić te 50k na naukę tego.

To super rzecz jak leci na Ciebie stado to Sakta Nomen uratuje Ci życie bo nawet bez many wybijesz wszystko zanim do Ciebie podleci, ale to opłaca się kupić dopiero mając naprawdę sporo HP i gdy używasz kosztownych run np. Kula Śmierci (50 many), Zniszczenie Ożywieńca (100 many). Na razie gram bez tego ale nie ukrywam, że jest ciężko i czasem muszę uciekać żeby szybko wypić manasa i dalej bić. Później planuje doszkolić się w 2H do 60% bo nowa broń od Xardasa ma spory DMG na słabszych mobach warto oszczędzać manasy. Osobiście kupie SN chyba dopiero po skończeniu Pustyni najszybciej bo tam zawsze jest Woda Adanosa a 50k nazbierać to czysty horror

0 użytkowników
Do góry