Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8858701 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8858701

Odpowiedzi 37317

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
@Werewolf po ukonczeniu wątku masajow bedziesz mogl sie tego nauczyc
@xDeus17174 expienie i pakowanie w mane,rozpoczecie wątku z orkami,zabicie demona na bagnach i w kopalni,zabicie nekromanty w swiatyni sniacego i zebranie runy z uriziela ktorą zrobi Ci xardupa,jak nie jestes na silach to robisz questy z aktu 3 i przechodzisz do 4ego,po nauce 4 kregu dostajesz szate i kostur.Dalej juz smialo mozesz konczyc watki poboczne ;)

Ale ja już go skończyłem.

I powtarzam:

Jak nauczyć się walki dwoma mieczami? Mam pismo ,,Tancerz Ostrzy" ale bezimienny mówi, że nie jest na to gotowy (mimo, że mam 100% w obydwu mieczach, zarówno jedno jak i dwuręcznych).

W wieży ItuZelda jest coś ciekawego poza jego zwłokami?

W ogóle jak z tej wieży wyjść? Za drzwiami nic nie ma, a runa nie działa xD

I gdzie znajdę księżycowy kamień do zadania ,,Księżycowe Ostrze"? Chodzi o wykucie legendarnej broni, bodajże dwie sztuki są potrzebne.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Z tego co wiem  Werewolf to grasz nekro tak? czyli ty nie możesz się nauczyć duali z tego co widzę warunkiem jest 150 zreki oraz bycie strażnikiem, łs lub paladynem
Nie ma w niej nic
Uzyj drugi raz tej samej runy która cie tam tepła
Choćby na pustyni jednak i tak tych mieczy użyć nie użyjesz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mam 150zręki, nawet troche ponad. Zjebane to jest, że tylko dla konkretnych gildii. No trudno, radze sobię magią i urizielem :P

Co to jest Hamsin? Coś niewidzialnego zaatakowało mnie i nie zadaje mu żadnych obrażeń xD

A dobra, magią zabiłem na hita xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znaleźć instrumenty(bagpipes, harp, lute, kitarron) z questa dla Cassia?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zjebane to ne jest duale są najpotężniejszym broniami pod względem dmg wiec są zarezerwowane dla gildii wojowników to tak jakby dać im fale śmierci  każdy ma swoje najlepsze zabawki tylko dla siebie.

Jesli zrobiłeś gildie zabójców to ci dadzą je bez problemu :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepytałem chyba wszystkich magów w sprawie modlitwy za piratów, ale żaden poza Pyrokarem nie miał nawet dialogu a ten z kolei mnie odeslal. Co dalej?

Druga sprawa, Mroczna Sieć. Przeszukałem miejsce zbrodni, znalazłem pierścień, dałem go vatrasowi i ten mi powiedział ze potrzebuje jakiegoś przedmiotu tego maga ale nie mam zielonego pojęcia co dalej. Przepytałem Benneta i Hodghesa, przy tym drugim mam tylko opcje "kłamiesz" i tyle, bo nic nie moge mu udowodnić. Co dalej?

Dobra, oba pytania z głowy. Ktoś mi tylko powie jak sprawdzić ile mam retoryki?

Co zrobiłeś? Bo właśnie mam to samo

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć  inteligencje potrzebną do zostania nekro w 1 rozdziale? Czytanie pulpitów jak to było w ret 2.1 już jej nie daje.

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego działał mi tylko jeden kamień druidów(te od teleportacji) ten przy Khorinis, a reszta za żadne skarby nie chce się kliknąć, a jak jestem za daleko to wyskakuje komunikat o tym że mam podejść bliżej, a tu dupa

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sooux Inteligencja się zwiększa dopiero po zostaniu nowicjuszem. Jak już jakimś zostaniesz to po prostu musisz przeczytać wszystkie księgi, pulpity itd. które już czytałeś, wtedy Ci się zwiększy int. Do tego dochodzi nauka alchemii, możesz (a nawet chyba musisz) iść do klasztoru magów ognia, do bilbioteki. I tym sposobem szybko zdobędziesz wymaganego inta :P

@wh00py Widocznie nie masz już więcej płytek, które aktywują te kamienie.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę klucz Engora ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis A mógłbyś mi powiedzieć gdzie te płytki ogarnąć i jak się nazywają?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wh00py W dziale z solucją masz rozpisane lokalizacje tych płytek - https://themodders.org/index.php?topic=26207.0

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę klucz Engora ?

Bo biegam po tych dachach jak w Assassin's Creed a am nic nie ma :/

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
-1.Aktualnie mam 135 many i 105 inteligencji + 700 zdrowia na czym się skupiać bardziej manie czy inteligencji, a może dwuręka na 60%?.
- 2.Jakie statystyki powinienem mieć Przed wbiciem do Jarkendaru?
- 3.Gdzie znajdę recki na cokolowiek co daje mi (max) many albo (hp)
- 4.Zepsułem misję z Kłem, straciłem coś ważnego?
- 5.Jakie czary polecacie dla nekromanty? Narazie nauczyłem się tylko strzały ciemności i światła  :hmmm:

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
-1.Aktualnie mam 135 many i 105 inteligencji + 700 zdrowia na czym się skupiać bardziej manie czy inteligencji, a może dwuręka na 60%?.
- 2.Jakie statystyki powinienem mieć Przed wbiciem do Jarkendaru?
- 3.Gdzie znajdę recki na cokolowiek co daje mi (max) many albo (hp)
- 4.Zepsułem misję z Kłem, straciłem coś ważnego?
- 5.Jakie czary polecacie dla nekromanty? Narazie nauczyłem się tylko strzały ciemności i światła  :hmmm:
1. Dwuręke odpusc juz, masz czary, mane tak do 200 by sie przydalo, naucz sie potki ducha daje +4 a jak nazbierales szczawi sporo to ci z 60 many wleci, bizuterie do many, tabliczki, grzybowe ciastko, inta wbijesz jak bedziesz mial pkt nauki do wydania ale wszystkie potki tak do 5PN wyucz sie, te od many wszystkie, ksiazki skupuj sprawdzaj czy daja inta jak nie to wczytujesz i nie kupujesz, za 50 karmy u obu bogow mozesz wykupic po 5 inta (raz na rodzial), nie wiem czy nekro moze kupic od cronosa w jarku recepture na potke do inta z glow pelzaczy polnych jak tak to z 6-8 inta wleci w trakcie jarka
2. Odpowiedziane wyzej, i tak głownie na przywolywaniu szkieletow bedziesz polegać
3. Recki tego typu to głownie gotowanie, z potek to jak wyzej mikstura ducha
4. Jak mogłes to zepsuc? Nie da sie, a o ile pamietam po wyleczeniu kła Nix daje ci pozwolenie na wyzwanie Falka
5. Strzala, przyzwanie szkieleta, u Gallahada mam nadzieje wzieles nauke to tam otwieranie zamków fajne, zniszczenie ozywiencow, nauka zwojów

PYTANIE ODEMNIE, jestem w GD i sobie tak zawedrowalem jako 1 do obozu orków przed ich miastem, nic sie nie stanie jak wszystkich w obozie wybije?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki @zeddicus94

Macie jakiś sposób na pełzaczy wojowników w 1 rozdziale? 1800hp mnie przerasta, mają mnie na 3hity, próbowałem je zbugować ale nie wychodziło.
Muszę (misja na śpiwór) zdobyć 3 płytki pancerza pełzaczy a nie mam pomysłu jak je zdobyć :(

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki @zeddicus94

Macie jakiś sposób na pełzaczy wojowników w 1 rozdziale? 1800hp mnie przerasta, mają mnie na 3hity, próbowałem je zbugować ale nie wychodziło.
Muszę (misja na śpiwór) zdobyć 3 płytki pancerza pełzaczy a nie mam pomysłu jak je zdobyć :(

Ja woja wypuscilem do bandytow dextera po czym zmasakrowalem wszystkich deszczem ognia, pozniej w srodku jest zwykly pelzacz, strzaly ognia i padnie, tylko poczekaj chwile zeby podpalenie zrobilo swoj dmg i znowu rzuć

Ale jezeli juz jestes magiem to ja robie tak, mam rune warga, przyzywam z 4-5 one rzucaja sie na palzacza, blokuja go, zanim on 5 wargow zabije(mimo ze na hita umieraja) to ja zdaze go zabić

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Któego nowicjusza trzeba zabić by wykońać misje w Xardasa, próbowałem zabić Pedro lecz wstaje po chwili a inni nowicjusze nie zaliczają zadania

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Któego nowicjusza trzeba zabić by wykońać misje w Xardasa, próbowałem zabić Pedro lecz wstaje po chwili a inni nowicjusze nie zaliczają zadania

Ten co do biblioteki chcial, przy owcach

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś napisać najszybszy sposób dojścia do duali? Byłbym wdzięczny. :P

0 użytkowników
Do góry