Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8866342 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8866342

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Podobno, gdy kupi się wino u Goraxa za mniej niż 50 golda, to dostaję się +1 retoryki. Jak to zrobić?
2. Jakiego przepisu oprócz szarlotki warto się nauczyć oraz których składników nie jeść, bo przydadzą się później do receptur?
3. Gdzie i kiedy można kupić przepis na miksturę z polnych jagód?

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie sa rozsiane bossy w Khorinis aby zdobyc trofea dla przywódcy mysliwych? Boss w postaci wilka obok slonecznego kregu ubity.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego szkielety z wieży nowej co jest jak się idzie od xardasa a obok jaskini z bandytami w lewo są nieśmiertelne?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy składniki potrzebne do uwarzenia np. esencji many są inne niż w czystym gothicu? Wyuczyłem się kilku receptur u Constantina i żadnej nie mogę zrobić, nie ma żadnej na liście.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dostane rune z czarem "Death Ball"?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy składniki potrzebne do uwarzenia np. esencji many są inne niż w czystym gothicu? Wyuczyłem się kilku receptur u Constantina i żadnej nie mogę zrobić, nie ma żadnej na liście.
Do plotek many musisz mieć spirytus, sefaris, fiolke i któreś z ognistych roślin

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepytałem chyba wszystkich magów w sprawie modlitwy za piratów, ale żaden poza Pyrokarem nie miał nawet dialogu a ten z kolei mnie odeslal. Co dalej?

Druga sprawa, Mroczna Sieć. Przeszukałem miejsce zbrodni, znalazłem pierścień, dałem go vatrasowi i ten mi powiedział ze potrzebuje jakiegoś przedmiotu tego maga ale nie mam zielonego pojęcia co dalej. Przepytałem Benneta i Hodghesa, przy tym drugim mam tylko opcje "kłamiesz" i tyle, bo nic nie moge mu udowodnić. Co dalej?

blazejowski145

blazejowski145

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Jak wykonać zadanie dla Wulfgara dotyczący odnalezienia zdrajcy w straży? PS. Gdzie są obozy bandytów w Khorinis?

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam pytanie, otóż to czy jeśli nie przyłapałem tej samej nocy co dałem Asmalowi sakiewke i list od Gerbrandta go na zabójstwie Wambo to ta opcja dołączenia do gildii zabójców blokuje się? Bo niestety nie złapałem go tamtej nocy a teraz jak próbuje przyjść w nocy tam koło domu sędziego w godzinach wieczornych/nocnych to nie pojawiają się. Jak co to próbowałem różnych godzin, zapisywania i wczytywania etc.

You are gonna carry that weight

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli jesteś w gildi złodziei to ramirez ci powie o gildi zabójców idziesz i możesz dołączyć z tego co czytałem

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pewno? Dołączyłem już i nic takiego nie mówił a przynajmniej nie pamiętam, żeby mówił

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Ile trzeba dostarczyć temu kowalowi z Zamku bryłek węgla?

Edit: Gdzie można kupić zwój światła w ilościach hurtowych? Te kopalnie są ciemne strasznie...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepytałem chyba wszystkich magów w sprawie modlitwy za piratów, ale żaden poza Pyrokarem nie miał nawet dialogu a ten z kolei mnie odeslal. Co dalej?

Druga sprawa, Mroczna Sieć. Przeszukałem miejsce zbrodni, znalazłem pierścień, dałem go vatrasowi i ten mi powiedział ze potrzebuje jakiegoś przedmiotu tego maga ale nie mam zielonego pojęcia co dalej. Przepytałem Benneta i Hodghesa, przy tym drugim mam tylko opcje "kłamiesz" i tyle, bo nic nie moge mu udowodnić. Co dalej?

Dobra, oba pytania z głowy. Ktoś mi tylko powie jak sprawdzić ile mam retoryki?

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sparrow B i tam przechodzisz na bodajże 3 karte i scrollujesz w dół tam masz retoryke

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wyglada III rozdział nekromantą?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sparrow B i tam przechodzisz na bodajże 3 karte i scrollujesz w dół tam masz retoryke

O cholera, nie mialem pojęcia ze to sie da scrollowac xD Dzięki.

Jeszcze ostatnie pytanie. Łuk kompozytowy. Wiem ze jeden był tam przy spalonych chatach ale w którymś momencie sie go pozbylem. Można gdzieś zdobyć drugi do zadania od myśliwych?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Warto w ogóle inwestować w te przyzwanie szkieletów 1 kręgu? Jak tak na nie patrzę to nie wiem czy nie czekać ze szkieletami na te lepsze xD

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jak nauczyć się walki dwoma mieczami? Mam pismo ,,Tancerz Ostrzy" ale bezimienny mówi, że nie jest na to gotowy (mimo, że mam 100% w obydwu mieczach, zarówno jedno jak i dwuręcznych).

W wieży ItuZelda jest coś ciekawego poza jego zwłokami?

W ogóle jak z tej wieży wyjść? Za drzwiami nic nie ma, a runa nie działa xD

I gdzie znajdę księżycowy kamień do zadania ,,Księżycowe Ostrze"? Chodzi o wykucie legendarnej broni, bodajże dwie sztuki są potrzebne.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkielerami z 1 krego mozna zabijac duzo, od wargow po nawet trolle, przydatne sa, przy czokgowatych mobkach zbijasz armor strzala ciemnosci i szkielety robia reszte

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Werewolf po ukonczeniu wątku masajow bedziesz mogl sie tego nauczyc
@xDeus17174 expienie i pakowanie w mane,rozpoczecie wątku z orkami,zabicie demona na bagnach i w kopalni,zabicie nekromanty w swiatyni sniacego i zebranie runy z uriziela ktorą zrobi Ci xardupa,jak nie jestes na silach to robisz questy z aktu 3 i przechodzisz do 4ego,po nauce 4 kregu dostajesz szate i kostur.Dalej juz smialo mozesz konczyc watki poboczne ;)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

0 użytkowników
Do góry