-1.Aktualnie mam 135 many i 105 inteligencji + 700 zdrowia na czym się skupiać bardziej manie czy inteligencji, a może dwuręka na 60%?.
- 2.Jakie statystyki powinienem mieć Przed wbiciem do Jarkendaru?
- 3.Gdzie znajdę recki na cokolowiek co daje mi (max) many albo (hp)
- 4.Zepsułem misję z Kłem, straciłem coś ważnego?
- 5.Jakie czary polecacie dla nekromanty? Narazie nauczyłem się tylko strzały ciemności i światła 
1. Dwuręke odpusc juz, masz czary, mane tak do 200 by sie przydalo, naucz sie potki ducha daje +4 a jak nazbierales szczawi sporo to ci z 60 many wleci, bizuterie do many, tabliczki, grzybowe ciastko, inta wbijesz jak bedziesz mial pkt nauki do wydania ale wszystkie potki tak do 5PN wyucz sie, te od many wszystkie, ksiazki skupuj sprawdzaj czy daja inta jak nie to wczytujesz i nie kupujesz, za 50 karmy u obu bogow mozesz wykupic po 5 inta (raz na rodzial), nie wiem czy nekro moze kupic od cronosa w jarku recepture na potke do inta z glow pelzaczy polnych jak tak to z 6-8 inta wleci w trakcie jarka
2. Odpowiedziane wyzej, i tak głownie na przywolywaniu szkieletow bedziesz polegać
3. Recki tego typu to głownie gotowanie, z potek to jak wyzej mikstura ducha
4. Jak mogłes to zepsuc? Nie da sie, a o ile pamietam po wyleczeniu kła Nix daje ci pozwolenie na wyzwanie Falka
5. Strzala, przyzwanie szkieleta, u Gallahada mam nadzieje wzieles nauke to tam otwieranie zamków fajne, zniszczenie ozywiencow, nauka zwojów
PYTANIE ODEMNIE, jestem w GD i sobie tak zawedrowalem jako 1 do obozu orków przed ich miastem, nic sie nie stanie jak wszystkich w obozie wybije?