Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8845685 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8845685

Odpowiedzi 37317

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę mrok północy dla Lestera?

ChaoU

ChaoU

Użytkownicy
posty5
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem młot terakota. Wybiłem wszystkie golemy, zabrałem klucz ale w skrzynce koło sarkofagów nie ma młota. Robię coś źle czy po prostu jakiś bug?
EDIT: Dzięki Rivenxd :D

Post połączony: 2017-07-17, 19:55
Pomożecie z Dexterem? Znacie jakiś trick czy bug, dzięki kturemu moge go pokonać?
Spróbuj go zrzucić tam na dół, gdzie jest szkielet wojownik. Jak będzie miał mało życia to po prostu strzel w niego jakimś spellem po expa.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Idli
W GD w starym obozie bractwa.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Młot znajduję się w skrzyni w pomieszczeniu z królową pełzaczy

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapytam dalej bo nadal ma problem

Gdzie znajdę kwiat kaktusa?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras
1.Zapytaj Constantina.
2.Pustynia Adanosa - w miejscu gdzie znajdziesz to coś do studni ( W solucji jest mapa.
Górny-lewy róg mapy.)

Mauro

Mauro

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, Po oddaniu broni gonzalesowi nie mam z nim żadnych dialogów jak dostać się do jego plemienia ?
druga rzecz ile retoryki potrzeba aby rozmawiać z Ur-Thrallem ?
I jakiś sposób skąd ogarnąć duża ilość retoryki mam 58 i więcej nie mogę znaleźć książek itp.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem jak jest ogółem Ale zadanie z assasynami zaczyna się w obozie bractwa, questa dostajesz od tego który uczy tam magii, nie idź do lasu assasynow bez szponu beliara czy innej dobrej broni i ponad 3 k hp bo nie przejdziesz A nie da sie wyjść przed końcem

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja bym jednak zalecał mieć:
1.Dobry miecz (Uriziel lub szpon Beliara)
2.Dobry pancerz , najlepiej na max ulepszony + specialny pas do tego :d.
3.Pierścienie obrony lub do statystyk (to już sprawa kto co lubi :d)
4.Sporo miksturek.
5.Sporo żarcia.
*6.Akrobatyka (Pomaga w unikach ;))

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Huno - mam wybór, albo ide zabić Juana, albo jest druga opcja, w której ustawiam się z Fiskiem na odciagniecie strażników od Estebana. Problem w tym, że po zabiciu Juana, Huno się buguje i gdy tylko do niego podchodze, mówi mi żebym stąd sobie poszedł.
a) co mam zrobić? po prostu zabić Estebana ze strażnikami?
b) Czy Huno daje mi potem jakieś specjalny questy/bonusy których potem mogę żałować?

Post połączony: 2017-07-18, 00:06
Jest jakiś Marvin mode do 0066.1 ? Bym se z tym Hunem poprobowal

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Na pewno nic nie zrobiłeś co by rozzłościło Huno? Nie wziołeś jakiegoś dialogu co ci się obraża na ciebie?
A jak nie to podaje ci marvina:
1.Czekasz aż w rogu pojawi się PAUZE
2.Wpiszujesz marvin
3.Wciskasz ESC
!Uwaga!
Nie możesz się ruszać , a wciśnięcie F8 powoduje wyjście do menu głównego więc uważaj!

Ukończone modyfikacje:
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam kilka pytań dotyczących rozgrywki: (3. rozdzia, łowca smokówł)

1. Jak to jest z tą akrobatyką? Mam ponad 70 zręczności ale ani Cassia (niby za niska reputacja?) ani Butcher (brak opcji za wyjątkiem o rogach) nie chcą uczyć
2. Co w sumie oznacza ikona mikstury przy pasku zdrowia? (Np. Po wypiciu wody święconej z klasztoru)
3. Kto uczy walką bronią dwuręczną powyźej 60%?
4. Czy mi się wydaje czy w najnowszej wersji trochę osłabili te mini-śniące? (bo zamiast błyskawic jest efekt tej krwistej mgły)

@lis420 Spróbuj może wczytać stan przed zapytaniem Huno o Estebana? Bo ja jakoś nie widzę innej opcji. Pause Break -> marvin -> Esc

@Mauro Reputacji trzeba mnieć chyba 60? Można zwiększać retorykę chyba przed wymijania się z kłopotów bądź z zadań...

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
1.Jaka wersja gry? Z tego co wiem wymaga na 0062 wymaga ponad 75 punktów , a na 0065 120+.
2.Chyba oznacza to leczenie.
3.Poszukaj. Może ktoś z najemników nauczy.
4.

Ukończone modyfikacje:
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrTLord001PL 66.2 czyli trzeba trochę wydać PN XD Co do najemników to Cord uczy do 60... :|

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest następujący problem panowie...
Chciałbym ruszyć wątek związany ze świątynią śniącego/doliną cienia w zależności od tego co robi się jako pierwsze.
Rzecz w tym, że nie mam opcji dialogowej z ŻADNYM z imiennych orków w grze poza tym myśliwym w mieście orków, który może mnie uczyć strzelać z kuszy.
Jedyny aktywny quest, którego nie skończyłem to ten z modlitwą do orkowych posągów.
Gdy pytam szefa orków o świątynie śniącego, ten mówi mi że nie będziemy o tym rozmawiać i żebym sobie poszedł póki go nie rozzłościłem ;I
Do kopalni naturalnie wejść również nie mogę. U Xardasa byłem w związku z bramą do świątyni.
Btw. quest log przy zadaniu "Świątynia Śniącego" zatrzymał się na notatce o potrzebie stworzenia UluMulu u Thorraka czy jak mu tam... pomimo, ze UluMulu mam już od 2 rozdziałów (jestem w 4).
Jakieś pomysły jak z tego miejsca ruszyć? Gram na legendarnym już 80h i nie w smak mi zaczynać gry od nowa, więc poradźcie coś dobrodzieje.
Pozdrawiam.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Ukończone modyfikacje:
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już wyłączyłem, ale wiem na pewno, że 0.061 . Natomiast jeśli to mało konkretnie to jutro podam szczegóły ;)

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Nieznany?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to wyrzucenie ulu-mulu i próba zrobienia 2 (nwm czy to się uda czy nie ale warto spróbować :)) , jeśli to nie zadziała to pozostaje tylko marvin [użyj go oby przedostać się do świątyni śniącego]. Jak to powiedziało wielu graczy returning 2.0 to nadal niedopracowana modyfikacja i to sprawia że się buguje :d.
Edit: Co do doliny to nwm jak przez marvina to rozwiązać :/

Post połączony: 2017-07-18, 01:03
@MrTLord001PL 66.2 czyli trzeba trochę wydać PN XD
@Tragolipus
Nie do końca :d. W ret 2.0 są bonusy więc wykorzystaj je. Nabij zręke przez karmę lub przez kradzieże kieszonkowe , jeśli jednak zużyłeś wszystkie te możliwości no to wydaj te PN. Ciekawe że twórcy returninga 2.0 wpadli na pomysł , aby przerobić zręczność na reputacje u gildii :D. A ja 2-3 dni temu zastanawiałem się co to jest ta reputacja :D.

Post połączony: 2017-07-18, 01:08
Dojaśnienie
@lis420
A) I tak musisz zabić Estebana. Jednak co do wyborów to pewnie prosiłeś go o to , aby podał ci na początku tosamość , a to zawsze się chyba bierze te 1 obcje że przynosisz mu stal na co on zradza ci tosamość zleceniodawcy zabójstwa :d , ale nwm bo za mało szczegółów podałeś mi :d
B) Nie ma praktycznie , chyba że nie kupiłeś ciężkiej zbroi bandyty , no to tracisz bonus od Fiska na cenny pancerzy po zabiciu Estebana :d.

Ukończone modyfikacje:
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuje wszystkim za wielką pomoc, udało mi się pokonać bydlaka Kruka bez utraty nawet 1 hp (miliony wczytywań xD)

1 Czy mogę dać smokowi szpon do zniszczenia, coś kojarze że jednak potem go nam mimo tego oddawał a dostawaliśmy za to trochę expa czy pn

2 Z robienia biżuterii mogę zrobić bonusy do siły?

3 Ile zręczności potrzebuje żeby nauczyć się walki 2 mieczami?

4 Gdzie znajdę jakieś złoto poza kopalnią w obozie bandytów i przejściem między khorinis a gd, wykopałem wszystko a teraz potrzebuje sztaby do wisiorka dla Loa :)

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nah Marvin jest dla piczek :O spróbuję zrobić co w mojej mocy, a jeśli nic z tego to zacznę od nowa.
Ale dzięki za chęci ;)

0 użytkowników
Do góry