Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8845871 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8845871

Odpowiedzi 37317

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ChaoU podejdź do tego pieca i spróbuj go użyć. Wtedy powinna być opcja dialogowa

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://zapodaj.net/90b782a9b22db.png.html
Czy to ma jakieś zastosowanie? (dolina za nowym obozem bractwa)

Da sie nauczyć tworzenia zbroi z płytek pancerza pełzaczy w 1/2 akcie?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś łatwy sposób na zabicie bossa topielców? Bo mam misje od Grega, a z tym bydlakiem w normarnej walce nie mam wogóle szans...

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@xendix  do tworzenia zwojow z zakleciami po pierwsze musisz miec zrobione zadanie dla gallahada a jako nagrode zazyczyc sobie nauki magi. Potem musisz kupic sobie pioro czyli "Pen" do nabyciu u Grahima ( Kartograf ktory domek ma w dzielnicy portowej), potem papier runiczny, powinienes miec 3 sztuki za wykonanie zadania u owego Grahima, scroll z zakleciem ktore chcesz stworzyc oraz wyuczonego samego zaklecia. Osobiscie polecam nauczyc sie zaklecia "Fire Rain" bo scroli za duzo nie ma a pozyteczne ;)

@CozziCossac Robienia zbroi sie nie nauczysz, jedynie jak usowac plytki z pancerzy pelzacza zbroje zrobi Tobie Wilk (Wolf) siedzacy na farmie Onara. Zbroje ze wzgledu na stare czasu zrobi za darmo

Post połączony: 2017-07-17, 15:22
@Lordhanibal pozostaje Tobie jedynie walka zakleciami, ewentualnie przywolaj ognistego/lodowego golema, lub szkieleta jesli posiadasz taki zwoj, albo bardziej sie pomecz i zluruj go na Bustera i jego kolege we 2 powinni mu dac rade a ty sie tylko przyczaj zeby zadac ostatni cios

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@CozziCossac  Wilk da ci dwie takie zbroje nawet w 1 roździale. Ale drugą dostaniesz z misją od myśliwych ( jedną musisz oddać ) no i oczywiście trzeba te płytki pełzacza. A czy da się nauczyć to nie wiem.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Macius ile masz wyuczonej zrecznosci i w jakim etapie gry jestes?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Ja jestem w 3 rozdziale i mam kurwa bardzo hujowego buga. Mianowicie mam misje z Malakiem. Chce zaciagnac Wilka do roboty a ten cep mi wywala gadke jakby mnie pierwszy raz widzial.. a w 1 i 2 akcie zbroje mi robil.. No i rzecz jasna nie mam opcji dialogowej zeby go do roboty zagonic, a jak Malak mi stoi tam na dole  to nie moge sie w spokoju poszukiwaczy oraz mrocznego mistrza pozbyc.. Ktos ma rozwiazanie na moja bolaczke ? :(

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się miejsce w którym jest ruda węża?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ktoś ma co jest potrzebne do wytwarzania strzał rożnego rodzaju?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie znajduje się miejsce w którym jest ruda węża?

W podwodnej jaskini obok mostu do SO

:D

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomożecie z Dexterem? Znacie jakiś trick czy bug, dzięki kturemu moge go pokonać?

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta ciężka zbroja najemnika x5 (ta co ma Lee) ze 110 defa na samym początku drugiego rozdziału to szczerze mówiąc lekkie przegięcie pały. W oryginalnym gothicu również można ją chyba było zdobyć przed Górniczą doliną, ale w Gothicu Jarkendar to robiło się jednak w pierwszym rozdziale, nie tak jak w Returning.

Btw, te pirackie szkielety przy skarbach Grega w Jarkendarze, jest na nie jakiś sposób melasem?

Post połączony: 2017-07-17, 17:06
@Lordhanibal Jeśli jesteś melee, to Dexter wyprowadza zwykle :
a) jedno boczne uderzenie, wtedy masz z pół sekundy żeby zaatakować
b)dwa szybkie boczne uderzenia

Kluczem jest dobry timing, trzeba rozkminić czy uderzy raz czy 2 razy, bo jeśli zablokujesz 2 razy a on uderzy raz, to wtedy twój kontraatak będzie zablokowany, z drugiej strony jeśli zablokujesz raz a on zrobi opcję b), no to dostaniesz hita. Z dobrym refleksem można wyjść bez szwanku

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 No... Ja mam 60% broni jednoręcznej która zadaje 60 obrażeń, ale czasami mam buga że nawed gdy klikne żeby blokował to Bezi stoi w miejscu i się daje jak ku**s. A siły mam 57.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal Mozesz sobie tez wziac Grega do pomocy mu powiesz gdzie jest dexter. Greg jest niesmiertelny wiec troche odwroci uwage bandy

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej, jakoś z dupy zaczeło mi się życie schodzić. Śpie to samo, leczę się to samo...  O co chodzi??

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal na hardzie trucizna działa permanentnie czy coś?

Post połączony: 2017-07-17, 18:12
@Lordhanibal ja pierwszy raz tez gram, i po 15 h gry zmieniłem poziom z trudnego na normalny, bo takie TriHardowanie dla mnie nie ma sensu. Teraz troche żałuje jak mam ciezka zbroje najemnika x5 i i ze 170 siły na poczatku 2 rozdziału, bo troche łatwo jest

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 Dobra rozgryzłem to, i ja gram na normalu. A chodziło z jakąś wyniszczającą mocą. Bo użyłem zwoju którego opis głosi: Usuwa wyniszczającą moc. Nie wiem skąt to miałem i nie wnikam, ale wiem że muszę uważać.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Początek 2 rozdziału, i co robisz? Orków wybijasz? Bo ciekawie zaczyna się w górniczej dolinie, potem na pustyni adanosa i w dolinie cienii, jarkendar, tfu...

A teraz pytanie, gdzie do cholery na tej pieprzonej pustynii znajdę kaktusa?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Macius ile masz wyuczonej zrecznosci i w jakim etapie gry jestes?
Wyuoczonej zręczności mam 87 punktów. Właśnie wszedłem do jarka.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry