@Nieznany?Jedyne co mi przychodzi do głowy to wyrzucenie ulu-mulu i próba zrobienia 2 (nwm czy to się uda czy nie ale warto spróbować

) , jeśli to nie zadziała to pozostaje tylko marvin [użyj go oby przedostać się do świątyni śniącego]. Jak to powiedziało wielu graczy returning 2.0 to nadal niedopracowana modyfikacja i to sprawia że się buguje :d.
Edit: Co do doliny to nwm jak przez marvina to rozwiązać

Post połączony: 2017-07-18, 01:03
@MrTLord001PL 66.2 czyli trzeba trochę wydać PN XD
@TragolipusNie do końca :d. W ret 2.0 są bonusy więc wykorzystaj je. Nabij zręke przez karmę lub przez kradzieże kieszonkowe , jeśli jednak zużyłeś wszystkie te możliwości no to wydaj te PN. Ciekawe że twórcy returninga 2.0 wpadli na pomysł , aby przerobić zręczność na reputacje u gildii

. A ja 2-3 dni temu zastanawiałem się co to jest ta reputacja

.
Post połączony: 2017-07-18, 01:08
Dojaśnienie
@lis420 A) I tak musisz zabić Estebana. Jednak co do wyborów to pewnie prosiłeś go o to , aby podał ci na początku tosamość , a to zawsze się chyba bierze te 1 obcje że przynosisz mu stal na co on zradza ci tosamość zleceniodawcy zabójstwa :d , ale nwm bo za mało szczegółów podałeś mi :d
B) Nie ma praktycznie , chyba że nie kupiłeś ciężkiej zbroi bandyty , no to tracisz bonus od Fiska na cenny pancerzy po zabiciu Estebana :d.