Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8834099 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8834099

Odpowiedzi 37317

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam mikstury niewidzialności, ten klucz to jest ten w głównym budynku na plaży? W takim razie gdzie jest komnata? Na etlu sobie wrócę i ich powybijam :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam mikstury niewidzialności, ten klucz to jest ten w głównym budynku na plaży? W takim razie gdzie jest komnata? Na etlu sobie wrócę i ich powybijam :)

Komnata jest w innej częsci etlu mianowicie musisz dotrzeć do małej kaplicy pilnowanej przez 2 paladynów, w środku cię czeka walka z dwoma bardzo mocnymi Panami cienia :) Do tego tą są chyba duchy więc musisz z nimi walczyć srebrnym mieczem co zajmuje dość sporo czasu

:D

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam Panowie, mam pytanko jak dziala to jubilerstwo u Matteo ? on w danym akciu uczy kolejnych stopni tej zdolnosci czy trzeba cos porobic by nauczyl nastepnego etapu ?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak włączyć marvina, i jaki jest kod na przywótce Gildi morderców, bo mi zginął podczas ataku na hansa a nie mam zapisu.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Witam Panowie, mam pytanko jak dziala to jubilerstwo u Matteo ? on w danym akciu uczy kolejnych stopni tej zdolnosci czy trzeba cos porobic by nauczyl nastepnego etapu ?

Jubilerstwo

1 poziom 2 rozdział
2 poziom (ze złota) 4 rozdział
3 poziom (z rudy) 5 rozdział

Post połączony: 2017-07-18, 14:44
Jak włączyć marvina, i jaki jest kod na przywótce Gildi morderców, bo mi zginął podczas ataku na hansa a nie mam zapisu.

Nie trzeba marvina, użyj zaklęcia wskrzeszenia 1 powinieneś mieć w ekwipunku ( był w skrzyni Xardasa obok posągu Beliara) wymaga 30 many :) Czemu wybrałeś by zabójcy bili się z bandytami lepiej samemu wybić bandę HAnsa dostaniesz wtedy od Asmala 5000 złota a tak tylko 500 jeśli zabójcy się wtrącą? Dodatkowo jeśli sam ich wybijesz zyskasz znacznie więcej doświadczenia

Post połączony: 2017-07-18, 14:45
Ponawiam pytanie:

skupuje ktoś szkatułki ??

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lordhanibal, klikasz na klawie Pause/break wtedy wpisujesz marvin i klikasz esc i masz marvina ale nie możesz się ruszać żeby wyłączyć włączasz marvina i wpisujesz 42

Mora ultaru kosztuje aż 50 many, muszę jej za każdym razem używać? Nie gram na najnowszej wersji a runa po użyciu ciągle jest w ekwipunku.

Post połączony: 2017-07-18, 14:47
Heartstone ktoś wyżej pisał że szkatułki skupuje Hannah ale nie wiem czy to prawda

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Lordhanibal, klikasz na klawie Pause/break wtedy wpisujesz marvin i klikasz esc i masz marvina ale nie możesz się ruszać żeby wyłączyć włączasz marvina i wpisujesz 42

Mora ultaru kosztuje aż 50 many, muszę jej za każdym razem używać? Nie gram na najnowszej wersji a runa po użyciu ciągle jest w ekwipunku.

Post połączony: 2017-07-18, 14:47
Heartstone ktoś wyżej pisał że szkatułki skupuje Hannah ale nie wiem czy to prawda

Hanna skupuje klejnoty nie szkatułki chociaż z ciekawości sprawdzę ale wątpie ? Co do runy mora ultaru to w nowszych wersjach rozwiazali to genialnie wystarczy użyć raz i tyle, w starszych to był dramat zwłaszcza z maną

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone A jak tego użyć. Bo stoje obok niego, klikan LPM i nic się nie dzieje, a mam 31 many. Chodzi o zwój.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Złoty smok tu głupi C H U J, staram się, robiłem 10  godzin pustynie, teraz biegam jak głupi po etlu a ten mi każe jeszcze pieprzone sfery żywiołów znaleźć...

Mógłby ktoś podać lokalizacje wszystkich 4 sfer żywiołów?

Nie odpuszczę tego szponu.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Złoty smok tu głupi C H U J, staram się, robiłem 10  godzin pustynie, teraz biegam jak głupi po etlu a ten mi każe jeszcze pieprzone sfery żywiołów znaleźć...

Mógłby ktoś podać lokalizacje wszystkich 4 sfer żywiołów?

Nie odpuszczę tego szponu.

Lokalizacja sfer:

- stara kopalnia
- opuszczona kopalnia ( nad kopalnią którą w zwykłym gothicu 2 dostawałeś się do GD)
- kopalnia orków ( dostęp dostaniesz dopiero od Ur thralla po zabiciu demona na bagnach)
- zatopiona wieża Xardasa

Tutaj radzę się przygotować sfer bronią ciężko opancerzone szkielety (ja miałem z nimi problem na poziomie trudnym mając 300 siły i broń ponad 300 dmg).

Ogólnie dużo zachodu jest ze szponem, jeszcze Synaka musisz pokonać

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras 1.Zatopiona Wieża Xardasa.
2.Kopalnia na tej górce, nad wejściem do dolina. W Gothic 1 jest zawalona.
3. Stary obóz bractwa( za palisadą)
4.Stara Kopalnia

Jak użyć zwoju z wskrzeszeniem?

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Heartstone, wiesz może gdzie znajdę jakąś broń na 300 siły?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Heartstone, wiesz może gdzie znajdę jakąś broń na 300 siły?

Zabij bossa maga w wieży na pustyni Adanosa leci z niego broń która ma ponad 300 dmg po naostrzeniu, kolejna broń jest w jaskini bólu w skrzyni.
Szkoda że nie grasz na 066 został dodany quest z zabójcą Lothara, jako nagroda mocny miecz 2H bijący 300 dmg i jeszcze dmg od ognia dodatkowo

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras Wiesz jak uzyć zwoju z wskrzeszeniem, bo stoję nad trupem z zadaniem, a stoje na nim klikam na zwój LPM i nic...

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone A jak tego użyć. Bo stoje obok niego, klikan LPM i nic się nie dzieje, a mam 31 many. Chodzi o zwój.

NPC musi mieć coś w ekwipunku. Nakierowujesz na niego i wciskasz shift + numpad 9. I tyle.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone A co zrobić żebu użyć zwoju wskrzesszenia?

Post połączony: 2017-07-18, 15:06
@Hearthstone dzięki

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić ten wątek z Loą?
Dałem jej ten naszyjnik, kwiatek i książkę nie biorąc nagrody. Zaprosiła mnie do latarni morskiej, zagadałem tak jak w solucji naciskając opcje 3/3/1 i dostałem nawet +1 do retoryki. Ona mówi, że już świta i sobie idzie.
Nie ma nic więcej za to? Wg. solucji powinienem dostać jakąś animacje i +10 lp

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak zrobić ten wątek z Loą?
Dałem jej ten naszyjnik, kwiatek i książkę nie biorąc nagrody. Zaprosiła mnie do latarni morskiej, zagadałem tak jak w solucji naciskając opcje 3/3/1 i dostałem nawet +1 do retoryki. Ona mówi, że już świta i sobie idzie.
Nie ma nic więcej za to? Wg. solucji powinienem dostać jakąś animacje i +10 lp

Jakie 10 LP?? Dostajesz tylko trochę expa i osiągnięcie :) Powinna być też ciekawa scenka  ^^ Po tym jak odchodzi zagadaj do niej jeszcze raz. 

Edit: Polecam do niej zagadać za dzień lub dwa, ma dodane nowe zadanie w wersji 066

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Tak gdzieś mi przeleciało kiedyś jak czytałem solucję jeszcze na v0060. Kurde szkoda, że tylko jakieś expy, już wolałbym ten hajs i pierścionek za naszyjnik i kwiatek jak nie ma lp :c
Jak bezio chce pochędożyć no to już mu dam te 50 golda u Bromora. Tańsze to i wgl c:

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Klikam to Shifpt i numpad 9 i pisze mi że nie mam kamienia szlifierskiego...

0 użytkowników
Do góry