Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8763181 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8763181

Odpowiedzi 37317

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miecz srebrny na duchy ci potrzebny. Tak te ogniste cienkostwory to duchy.

1-ręka w kopalni złota między Khorinis a GD
2-ręka w starej wieży Xardasa w GD

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ayshar duch opiekuna ognia

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę łuk kompozytowy dla Raffa?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie znajdę łuk kompozytowy dla Raffa?

Skrzynia obok spalonych chat tam gdzie Jaszczury  niedaleko karczmy Orlana

:D

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi z komunikatem,jak sie próbuje nauczyć siły~przekroczenie dopuszczalnego zakresu szkolenia?

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Maststs gilida bojowa, bycie myśliwym i... Cholera wie, 2 rozdział? 3 rozdział? Ewentualnie dodatkowo zrobienie jakiegoś zadania (choć nie sądzę). Nie przegapisz w każdym razie.

@oskar378 Żeby uczyła ciast trzeba przede wszystkim wejść do pokoju z piecem, by mieć opcję dialogową z pytaniem o to. Czy zadanie z Sagitą jest konieczne to nie wiem.

@Mauro jeśli jesteś w momencie w którym musisz ją zapalić (kchoba pod sam koniec questa dopiero, gdy przypłynąłeś z Jackiem), to wystarczy jej użyć, bez specjalnych itemków. A do krainy lodu wchodzi się prosto, dojdź do końca kopalni (jest liniowo skonstruowana teraz w końcu) i w którymś momencie złapiesz przejście.

@Slide wymuszenie byś nie oszukał na PN ucząc się, ucz się po 1 zamiast po 5 aż podniesie się koszt, i możes znowu po 5

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ucz sie po 1 pkt sily

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Eksperyment Ignaza - w dzielnicy portowej nie zalicza mi zadania gdy uzyje Zapomnienia po walce, zaś w pozostałych dzielnicach, niezależnie kogo zaatakuje, to zbiega się do mnie kilku innych którzy go bronią. Która osobe najlepiej pobic?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Eksperyment Ignaza - w dzielnicy portowej nie zalicza mi zadania gdy uzyje Zapomnienia po walce, zaś w pozostałych dzielnicach, niezależnie kogo zaatakuje, to zbiega się do mnie kilku innych którzy go bronią. Która osobe najlepiej pobic?

Ja pobiłem Rugę tego strażnika miejskiego co uczy strzelania z kuszy, jest w miejscu gdzie nikt go nie widzi, ewentualnie Valentino tylko tego polecam spulować jakimś słabym zaklęciem np lodowa strzała i wybiec poza mury miasta z nim

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I ostatnie pytanie - na 8 levelu mam smiesznie niska ilosc hp - 101, a nie chce w to marnowac puntkow. Rozumiem ze u Ignaza naucze sie jakiejs receptury na mikstury która mi zwiekszy hp?

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vanarius  Już kłamiesz bo są bugi z zadaniami. Tzn mimo że wykonasz to nie przechodza do zaliczonych po prostu znikają. np; osełka dla Briama, banda Hansa.

Post połączony: 2017-07-12, 18:35
@Kempix Pytanie odnośnie ulepszenia szponu beliara

Jeśli dam 400 dusz za posługiwanie się mieczem to czy ten miecz będzie słabszy niż ten którym bym zapłacił dusza senyaka?  I czy jeśli dam 400 dusz to potem będę mógł ulepszyć szpon wrzucając do niego duszę demona?

Post połączony: 2017-07-12, 18:36
Chodzi mi o to czy nie zrobie błędu bo skoro mam do wyboru 400 dusz albo dusza senyaka to czy miecz po wyborze jednego z tych opcji będzie się różnił obrażeniami? Jeśli nie, to założmy że wybieram 400 dusz to czy potem moge ulepszyc go duszą senyaka?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Vanarius  Już kłamiesz bo są bugi z zadaniami. Tzn mimo że wykonasz to nie przechodza do zaliczonych po prostu znikają. np; osełka dla Briama, banda Hansa.

Post połączony: 2017-07-12, 18:35
@Kempix Pytanie odnośnie ulepszenia szponu beliara

Jeśli dam 400 dusz za posługiwanie się mieczem to czy ten miecz będzie słabszy niż ten którym bym zapłacił dusza senyaka?  I czy jeśli dam 400 dusz to potem będę mógł ulepszyć szpon wrzucając do niego duszę demona?

Post połączony: 2017-07-12, 18:36
Chodzi mi o to czy nie zrobie błędu bo skoro mam do wyboru 400 dusz albo dusza senyaka to czy miecz po wyborze jednego z tych opcji będzie się różnił obrażeniami? Jeśli nie, to założmy że wybieram 400 dusz to czy potem moge ulepszyc go duszą senyaka?

Nie :) wybierasz szpon albo z duszą Synaka albo z 400 duszami zwykłymi :) Teoretycznie szpon z 400 dusz bije o 100 dmg więcej ale nie bije błyskawicami , nie wiem czy to bug ale nie zadaje obrażeń magicznych więc mocniejszy jest ten co bije błyskawicami ten z duszy Synaka

Staty:
Szpon z duszy Synaka

dmg fizyczny 300
dmg magiczny 200

Szpon z 400 dusz

dmg fizyczny 450
dmg magiczny 150

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to "nie" mam rozumieć że nie idzie wybrać opcji 400 dusz a potem pokminić z duszą demona? ;p

Post połączony: 2017-07-12, 18:46
a jak wybiore te 400 dusz to co sie dzieje z watkiem demona?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
to "nie" mam rozumieć że nie idzie wybrać opcji 400 dusz a potem pokminić z duszą demona? ;p

Post połączony: 2017-07-12, 18:46
a jak wybiore te 400 dusz to co sie dzieje z watkiem demona?

Wątek synaka wykonujesz normalnie , tyle że jego duszę możesz ofiarować Beliarowi ale nie polecam robić szponu z 400 dusz jak pisałem magiczny dmg jest chyba zbugowany więc nie bije tego 150 dmg magicznego tylko sam fizyczny co czyni go słabszą wersją szponu

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maststs gilida bojowa, bycie myśliwym i... Cholera wie, 2 rozdział? 3 rozdział? Ewentualnie dodatkowo zrobienie jakiegoś zadania (choć nie sądzę). Nie przegapisz w każdym razie.
Raff uczy cię przebijającego strzału po wbici określonych statów na okreśolny poziom, tymi statami są zręczność 120+ i posługiwanie się łukiem 60%+ (nie jestem na 100% pewien, ale takie parametry pamiętam z rpg russia)

@Dodger Warto dodać ze staty które podał @Hearthstone są dla szponu 2-recznego, Szpon 1-h ma chyba staty mniejsze jeszcze o 100.
@lis420 Żucenie czaru na Valentina tez nic nie da, Valentino tak bardzo ma naszą postać gdzieś,

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kurde bo by mega mi ułatwił ten prąd z szpona....

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
ja pierdole, 188 bledow wersji 0066, oni tego moda jeszcze z trzy lata beda poprawiac, jesli chca jeszcze Goetje wypuscic.

10h walczyłem z nim.. musiałem kilka dni na pustyni przeczekać lecząc się bo był upał... a zbugował mi się śpiwór nie wiem dlaczego.. to był kurwa dramat... Walka z krukiem na poziomie trudnym  w 2 rozdziale była masakrycznie trudna.

:lol2: :lol2: :lol2: :ok: Kruk to nic, pokonaj Azgalora bez bugowania. Good Luck :D

Azgalora ciężko jest pokonać nawet po zablokowaniu go w texturach , zwłaszcza że przez bug jego ataki trafią cię wszędzie nawet przez skały :/

Post połączony: 2017-07-12, 19:27
kurde bo by mega mi ułatwił ten prąd z szpona....

No to sobie zrób z duszy Synaka :) Jeśli nie masz tej duszy to na synaka jest banalna taktyka :)

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ale musze zywioly zdobyc i jeszcze troche zbugowanych straznikow sfer jest... moze uda mi sie buga wykorzystać z przywolaniem xxx szkieletów. Bedzie wiekszy exp :D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
no ale musze zywioly zdobyc i jeszcze troche zbugowanych straznikow sfer jest... moze uda mi sie buga wykorzystać z przywolaniem xxx szkieletów. Bedzie wiekszy exp :D

Nie wykorzystasz tego buga bo on ci namnoży tyle szkieletów że automatycznie wywala crash a nawet jeśli nie wywali to masz 2 fpsy czyli pokaz slajdów :) A i respi szkielety po tym jak HP mu spadnie do połowy :)

http://ifotos.pl/z/aqhqxee

Tak to wygląda

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zrobie najmniejsze detale. Wymysle cos... albo przeteleportuje sie gdy bedzie w czasie animacji przywolywania szkieletów. moze da rade cos wymyslic. Kruka rozjebalem w 2 akcie :)

Post połączony: 2017-07-12, 20:33
nie znam przypadku zeby ktos na najnowszej wersji na trudnym poziomie w dodatku 2 akcie przeszedl pustynie

0 użytkowników
Do góry