Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8823383 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8823383

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
zrobie najmniejsze detale. Wymysle cos... albo przeteleportuje sie gdy bedzie w czasie animacji przywolywania szkieletów. moze da rade cos wymyslic. Kruka rozjebalem w 2 akcie :)

Post połączony: 2017-07-12, 20:33
nie znam przypadku zeby ktos na najnowszej wersji na trudnym poziomie w dodatku 2 akcie przeszedl pustynie

Poczekaj aż ci przyjdzie walczyć z Azgalorem ten to chyba najcięższy boss w modzie do tego zbugowany :) NA siłę można pustynie ukończyć i w 2 akcie ale po co ja wolę sobię spokojnie wszystko w swoim czasie robić i czerpać przyjemności z rozgrywki a nie rzucać klawiaturą o ścianę :D

:D

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawdę, po milisekundowej ścince gry ( raz na pare minut) hp przeciwnika wraca do fulla? No to ja chyba podziekuje, skoro walki z bossami są takie długie

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Naprawdę, po milisekundowej ścince gry ( raz na pare minut) hp przeciwnika wraca do fulla? No to ja chyba podziekuje, skoro walki z bossami są takie długie

Co to za boss? Niektórzy bossowie w modzie wymagają odpowiedniego podejścia w przeciwnym razie regenerują sobie HP do pełna?

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Nie boss, Canthar xDD Quest - eksperyment Ignaza, Jedyna osoba nie znajdująca się w dzielnicy portowej, która jest sama i nikt do niej nie podbiega jak ją atakuje. A Ignaz i tak mi go nie przyjął jak użyłem na Cantarze Zapomnienia.

Ogalis11

Ogalis11

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej wszystkim

Czy wie ktos co za przedmioty sa potrzebne do produkcji strzal ? konkretnie to chodzi mi najbardziej o workbech bo wycinam sobie drewno pila i robie groty ale za kazdym razem gdy podchodze do workbencha to postac kiwa glowa :S >.>

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Azgalor jest najmocniejszym przeciwnikiem w calym modzie i chce to widziec jak go ubijacie bez bugowania :) Kiedys byl izi, nawet w returningu 1 to byl smiech, ale teraz bez bugowania lub wpisania jakis 10000000000000 jednostek sily w konsoli nie jestescie w stanie go zajebac. A ja szedlem na niego naprawde z dobrym EQ. Jeszcze te gownostrzaly z tej kuszy 'aktor'  sa ograniczone wiec w praktyce maksymalnie zbijecie mu 1/4 - 1/2 HP. A co z reszta?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
Nie boss, Canthar xDD Quest - eksperyment Ignaza, Jedyna osoba nie znajdująca się w dzielnicy portowej, która jest sama i nikt do niej nie podbiega jak ją atakuje. A Ignaz i tak mi go nie przyjął jak użyłem na Cantarze Zapomnienia.

To na jakiej ty wersji moda grasz? Ukończyłem returna 2.0 już 2 razy od premiery i nie spotkałem się z takim bugiem by przez lagi w grze przeciwnikom się HP odnawiało ? Może marvinem się bawiłeś :) Co do zadania eksperyment to użyj zwoju na Valentinie albo strażniku Ruga :)

Post połączony: 2017-07-12, 23:05
Azgalor jest najmocniejszym przeciwnikiem w calym modzie i chce to widziec jak go ubijacie bez bugowania :) Kiedys byl izi, nawet w returningu 1 to byl smiech, ale teraz bez bugowania lub wpisania jakis 10000000000000 jednostek sily w konsoli nie jestescie w stanie go zajebac. A ja szedlem na niego naprawde z dobrym EQ. Jeszcze te gownostrzaly z tej kuszy 'aktor'  sa ograniczone wiec w praktyce maksymalnie zbijecie mu 1/4 - 1/2 HP. A co z reszta?

Na najnowszej wersji niewykonalne chyba że masz bardzo dużą obronę na ogień bo ataki Azgalora przenikają przez przeszkody i postać musi być cały czas w ruchu nie mówiąc że odnawia sobie HP i przyzywa zjawy

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grając na trudnym, ile kupiliście HP u Wulfgara? Bo na 100 hp to troche ciężko sie chyba gra na początku, zwazywszy na procentowe leczenie.
Czy może w ogole nie kupowaliście?

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone ja go rozwale w akcie 2 ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Maststs gilida bojowa, bycie myśliwym i... Cholera wie, 2 rozdział? 3 rozdział? Ewentualnie dodatkowo zrobienie jakiegoś zadania (choć nie sądzę). Nie przegapisz w każdym razie.
Raff uczy cię przebijającego strzału po wbici określonych statów na okreśolny poziom, tymi statami są zręczność 120+ i posługiwanie się łukiem 60%+ (nie jestem na 100% pewien, ale takie parametry pamiętam z rpg russia)

@Dodger Warto dodać ze staty które podał @Hearthstone są dla szponu 2-recznego, Szpon 1-h ma chyba staty mniejsze jeszcze o 100.
@lis420 Żucenie czaru na Valentina tez nic nie da, Valentino tak bardzo ma naszą postać gdzieś,
Do przebijających strzał wystarcza 50 % w łucznictwie. Za umiejętność trzeba jednak zapłacić aż 25 punktów nauki i 15000 złota.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za mastery w ubijaniu wilków/ścierwojadów itp dostaje się tylko 1 hp, czy mam buga?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją - Przesyłka dla Lariusa
Czekam przed ratuszem od 11:00 do 15:00 już drugi dzień, a Larius dalej nie wychodzi przed ratusz, robie coś źle czy to bug? Z ogrodnikiem rozmawiałem, powiedział że larius wychodzi koło południa.

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie można znaleźć bron dla gonzaleza ?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Leagowacy  dostaniesz go od Parcivala za wykonanie misji w 3 rozdziale, ten wateczek byl poruszany tutaj troche wczesniej :)

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wy też mieliście bug gdy Nrozas wcieli was do rangi Cieni to potem automatycznie do was nie zagada o to by pójść do magazynu?
Oraz to gdy chce się wcisnąć sakiewkę Naruga Hasimowi wybierając opcje ,,Co chcesz za moją pomoc?'' ten powinien poprosić o wino z magazynu a tak odpowiada ,,Hmm... raczej nic. I nie zadawaj więcej takich pytań!"".

Edit: Naprawione :)

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, czy zangielszczenie z 0066.2 bedize pasowac do 0066.1? Czy wywali blad predzej czy pozniej?

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek

https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1492413-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-4/page7?p=25434287&viewfull=1#post25434287

Tu masz zangielszczenie do 0066.1 hotfixa 7. najpierw idzie hotfix, potem podmiana pliku RET do \data i pliku AST do \system. Jeszcze na necie krąży wersja do hotfixa 5, ja używam hotfixa 5 bo w 7 nie działały mi niektóre skrypty, takie jak uciekanie i czekanie NPCÓW.
Ale przynajmniej u mnie hotfix 7 był łatwiejszy, wytrzymałość nie wyczerpywała się tak szybko i dostawało się wiecej hp za np. zabijanie wilków.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ktos wie jak kupic od goraxa wino za mniej niz 50 zeta? Niby jak sie tak zrobi to dostajemy +1 retoryki

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań na start:
1.Jak zacząć wykuwac miecze np to El Basterado?
2.Jak na początku zarobić jakieś złoto?
3.Czemu mikstury daja tylko +1 do atrybutu?
4.Jakie sa najlepsze bronie jednoroczne w 1;2 akcie?

0 użytkowników
Do góry