O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8823383
Odpowiedzi 37317
Hearthstone
zrobie najmniejsze detale. Wymysle cos... albo przeteleportuje sie gdy bedzie w czasie animacji przywolywania szkieletów. moze da rade cos wymyslic. Kruka rozjebalem w 2 akcie Post połączony: 2017-07-12, 20:33nie znam przypadku zeby ktos na najnowszej wersji na trudnym poziomie w dodatku 2 akcie przeszedl pustynie
lis420
Naprawdę, po milisekundowej ścince gry ( raz na pare minut) hp przeciwnika wraca do fulla? No to ja chyba podziekuje, skoro walki z bossami są takie długie
Ogalis11
tldr
@Hearthstone Nie boss, Canthar xDD Quest - eksperyment Ignaza, Jedyna osoba nie znajdująca się w dzielnicy portowej, która jest sama i nikt do niej nie podbiega jak ją atakuje. A Ignaz i tak mi go nie przyjął jak użyłem na Cantarze Zapomnienia.
Azgalor jest najmocniejszym przeciwnikiem w calym modzie i chce to widziec jak go ubijacie bez bugowania Kiedys byl izi, nawet w returningu 1 to byl smiech, ale teraz bez bugowania lub wpisania jakis 10000000000000 jednostek sily w konsoli nie jestescie w stanie go zajebac. A ja szedlem na niego naprawde z dobrym EQ. Jeszcze te gownostrzaly z tej kuszy 'aktor' sa ograniczone wiec w praktyce maksymalnie zbijecie mu 1/4 - 1/2 HP. A co z reszta?
Dodger
Maciuś
Cytat: Delth w 2017-07-12, 17:59@Maststs gilida bojowa, bycie myśliwym i... Cholera wie, 2 rozdział? 3 rozdział? Ewentualnie dodatkowo zrobienie jakiegoś zadania (choć nie sądzę). Nie przegapisz w każdym razie.Raff uczy cię przebijającego strzału po wbici określonych statów na okreśolny poziom, tymi statami są zręczność 120+ i posługiwanie się łukiem 60%+ (nie jestem na 100% pewien, ale takie parametry pamiętam z rpg russia)@Dodger Warto dodać ze staty które podał @Hearthstone są dla szponu 2-recznego, Szpon 1-h ma chyba staty mniejsze jeszcze o 100. @lis420 Żucenie czaru na Valentina tez nic nie da, Valentino tak bardzo ma naszą postać gdzieś,
@Maststs gilida bojowa, bycie myśliwym i... Cholera wie, 2 rozdział? 3 rozdział? Ewentualnie dodatkowo zrobienie jakiegoś zadania (choć nie sądzę). Nie przegapisz w każdym razie.
@Hearthstone ja go rozwale w akcie 2 ;)
hoze
Leagowacy
oskar378
Maststs
reybeek
K0nopa
Idli