Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8825033 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8825033

Odpowiedzi 37317

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@idll
1.Przede wszystkim podstawy kowalstwa i umiejętność wykucia kilka innych mieczy
2.Jak najszybciej naucz się wydobywać wszystkie trofea, to twoje główne źródło zarobku. Możesz też zostać czeladnikiem Harada i wykuć trochę mieczy u niego, jak zostaniesz członkiem gildii złodziei Halvor będzie skupował od ciebie kosztowności, sposobów na hajs jest naprawdę wiele.
3.Bo tak jest? Zamiar twórców, ale jak np. będziesz ulepszał mikstury mutagenami, to będziesz dostawać więcej, ale do tego trzeba dobrze się znać na alchemii

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Idli 4. W 1 akcie miecze 145 obr są w piramidzie i w jaskini za domem Dextera, w 2 akcie spróbuj w którejś ze starych wież Xardasa.
@K0nopa Najbezpieczniej robić na zmianę obniżenie o 10%, podwyższenie 2 razy o 5%, potem znowu obniżenie o 10%, aż do skutku.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki wielkie, a powiedzcie Jeszce kto moze mnie nauczyć wytopu żelaza i zardzewialych broni na pręty stalowe?

I kto uczy otwierania zamków oprócz ramireza bo sie obraził za zabójstwo atilli a thorben tez nie chce.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Idli
1. Viper
2. Na Ramireza rzuć czar zapomnienia. (alternatywą jest Thorben)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać questa na wyciągnięcie Hannah z więzienia, nie wiem co robić, mam szukać złodzieja...

Dlaczego nie mogę się pomodlić za punkty nauki, 100 karmy np za jakąś statystykę, pokazuje że nie jestem gotowy.

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam . Czym jest ta klątwa od poszukiwaczy i jak ją usunąć ?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nieznajomy To najzwyklejsze w świecie opętanie. Wiesz, jak się go pozbyć ;)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie w 2 rozdziale znajdę jakąś dobrą zbroję, mam dostęp na pustynie adanosa, i do świata pustki (ten w mieście orków), a chodzę od 1 rozdziału w zbroi mistrza gildii zabójców.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras Jedyna zbroja, która mogłaby ci się przydać, to zbroja z płytek pełzaczy. Nic lepszego w najbliższym czasie nie oczekuj.

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na zamku w GD na wieży po prawo od Utara jest skrzynia a w niej pancerz magnata tylko nie pamiętam skąd wziąć klucz ale na yt raczej jest.
Edit:
https://www.youtube.com/watch?v=BUHFvJu5brc

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy wydobycia żelaza?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slide
Opcja "szukaj" na forum themodders.pl.

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam poszukuje ektoplazmy tzn zakupilem u Salandira i Constantino 2 szt potrzebuje jeszcze trzech ktos wie czy jakis kupiec posiada ow skladnik na sprzedarz? badz jakiś łatwy sposób na zdobycie jej?

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Emm.. mam ,,mały" problem..otóż kiedy ide być świadkiem morderstwa Wambo aby dołaczyć do gildii zabójców to.. Asmal i Wambo stoją a kiedy do nich podchodze.. zaplają podchodznie i odchodzą .. tak samo sie dzieje równo o 00:00 więc nie wiem o co chodzi..?

Edit:dobra wystarczylo sie do nich podkraśc i tyle

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie dzieje sie tak gdyz jestes juz w gildi zlodzieji (to chyba blokada zeby nie moc dolaczyc do obu ) o ile sie nie myle.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak uzywac mora ultaru? uzylem i mi zniklo.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
jak uzywac mora ultaru? uzylem i mi zniklo.

Tak ma być :) Jest zmiana względem starszej wersji returna :) Teraz wystarczy użyć runy raz by móc zbierać duszę z przeciwników :)

Post połączony: 2017-07-13, 23:43
1) Jak w returnie 2.0 jest z uświęconą zbroją Paladyna , czy Paladyn nadal nie może nosić innych zbroji poza gildyjną czy dopiero jak się zbroję poświęci ??

2) Zadanie z listem bandytów które zleca Wulfgar, mam zabić bandytów w okolicach farm , tyle że ja zabiłem tych bandytów obok farmy Akila i Lobarta już wiele godzin wcześniej jeszcze zanim dołączyłęm do straży, czy zbuguje mi się to zadanie?

:D

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś z tą zagadką na tej wyspie za teleportem obok kruka chodzi dokładnie o tą brame przed wejściem do swiatynni gdzie jestesmy z tym szkieletem i przez ten autotranslate nie mogę ogarnąć tych przelacznikow plz help

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Pomoże ktoś z tą zagadką na tej wyspie za teleportem obok kruka chodzi dokładnie o tą brame przed wejściem do swiatynni gdzie jestesmy z tym szkieletem i przez ten autotranslate nie mogę ogarnąć tych przelacznikow plz help

Na RpgRussia jest dokładna instrukcja tego zadania, musisz najpierw przeczytać te pulpity a potem aktywować przełączniki w odpowiedniej kolejności , poszukam może znajdę :)

Post połączony: 2017-07-14, 00:01
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg328462#msg328462

tutaj masz link jak zejdziesz do zadań dodanych w wersji 065 to tam na dole masz zdjęcie z podaną kolejnością przełączników

Post połączony: 2017-07-14, 00:10
https://postimg.org/image/pgsv1g419/

Tu masz powiększone zdjęcie

:D

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone  zabiłem pełzacza i nie miał duszy :x