Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8818279 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8818279

Odpowiedzi 37317

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nikogo ze złodziei nie wydam straży, to nie przyjdzie do mnie Attila i nie bede mogl dolaczyc do gildii zlodziei? 0066 R1

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@aprrentice Kruk od wersji 66.1 jest sto razy silniejszy..

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@oskar378 kompoty z jagód to kucharz w GD, z grzybów rzeczy... to chyba ciasta Thekli? Albo potrawki Snafa? Któreś z tych.

@lis420 jak w podstawowym gothicu do gildii złodziei można dołączyć pokojowo, nie rozumiem pytania...

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu na polowaniu z bartokiem przy orkach on staje w miejscu i nic nie robi
I o co chodzi z tym: przekroczenie dopuszczalnego zakresu szkolenia??

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 600 karmy do Beliara i nadal nie może mi przyjąć szponu Beliara. Wie ktoś dlaczego?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam 600 karmy do Beliara i nadal nie może mi przyjąć szponu Beliara. Wie ktoś dlaczego?
Bo szponu nie ładuję się karmą? Dusza S'enyaka lub 400 dusz zwykłych.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mega dzięki. Czyli na wyspie eltu będę musiał oszczędzać moby do momentu posiadania duszy. :)

Post połączony: 2017-07-12, 10:19
Bo ktoś mówił że dopiero po żywiołach będzie można używać szponu

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie , zainstalowalem v0.66 bo w 0.65 za duzo bugow bylo . Wszystko jest ok , ale jest jeden maly problem . Nigdzie w opcjach nie moge znalezc damage statistic. Mianowicie nie pokazuje mi ile mam zycia / wytrzymalosci / many. Pokazuje mi te paski ale nic poza tym. Dodatkowo nie widze jakie zadaje obrazenia a takze jakie dostaje. Mozna to jakos ustawic? W wersje 0.65 problemu z tym nie mialem , ale tutaj takiej opcji nie ma;/

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dodger
A ja gram na 0066 v2.

@0vers
Możesz wcisnąć "i" na klawiaturze, zobaczysz ile masz życia itd. Obrażeń już nie zobaczysz bo tą opcję usunęli z gry.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Delth Bardzo dziekuje, zeby Thekla uczyla nas ciast to trzeba dla niej zadanie z paczka od Sagitty zrobic tak ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podczas walki z z tym Nekromantą Zombie w Jaskini Bólu dostałem efekt jakiejś trucizny (spada hp 1 pkt na sec)?
Wie ktoś co to jest i jak się tego pozbyć?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam . Zna ktoś miejsce w którym znajdę sztabkę złota ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz się nauczyć u kowala w kopalni złota w obozie bandytów( 5 pkt nauki 1500 złota ) albo książka w opuszczonej kopalni złota w Górniczej Dolinie niedaleko sfery wody.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam pytanie grał ktoś już w returna 2.0 na hardzie Paladynem , jak wygląda nim gra ? Trudniejsza od łowcy smoków? Zamierzam zagrać tą klasą bo jeszcze nie grałem palkiem w returnie? Czy Paladynem można grać bronią 2H?

:D

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mieliście buga, że gdy idziecie na polowanie z Bartokiem, a on gdy widzi orka, zamiast uciekać to stoi w miejscu i czeka aż go ork zabije? 0066 r1 hotfix 7

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mieliście buga, że gdy idziecie na polowanie z Bartokiem, a on gdy widzi orka, zamiast uciekać to stoi w miejscu i czeka aż go ork zabije? 0066 r1 hotfix 7

Bartok powinien uciec na widok orków widocznie coś ci skrypt nie zadziałał? Wykończ tych orków najlepiej kulami ognia, są bardzo skuteczne

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra troche rzygam tymi bugami. Mógłby mi ktoś powiedzieć, kto przeszedł cały returning z relatywnie małą ilością bugów na 0066 R1, i jaki to był hotfix? to sobie tego wgram

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@lis420 Dlaczego ty grasz na R1? Nie lepiej na R2? Ja na niej nie miałem żadnego buga :P

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na rosyjskich streamach mówili że R1 lepsze, nie wiem

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Dobra troche rzygam tymi bugami. Mógłby mi ktoś powiedzieć, kto przeszedł cały returning z relatywnie małą ilością bugów na 0066 R1, i jaki to był hotfix? to sobie tego wgram

Szczerze to wersja 0.66 R2 ma więcej bugów niż R1, na której zresztą ukończyłem moda łowcą smoków :) Co do błędów na najnowszej wersji to macie link tych znalezionych trochę się tego namnożyło odkąd ostatni raz przeglądałem ten wątek :/

Lista bugów z wersji 0.66 R2

http://rpgrussia.com/index.php?topic=12991.0

0 użytkowników
Do góry