Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8009471 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8009471

Odpowiedzi 37317

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@Bezio2012 Właśnie! Retoryki potrzeba jeszcze! Chyba 50 jej potrzeba. Żeby sprawdzić to musisz wejść w menu statystyk i chyba drugą rubrykę (ikonke, rodzaj, nawet nei wiem jak to nazwać) i strzałka w dół :)

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
@Bezio2012 Właśnie! Retoryki potrzeba jeszcze! Chyba 50 jej potrzeba. Żeby sprawdzić to musisz wejść w menu statystyk i chyba drugą rubrykę (ikonke, rodzaj, nawet nei wiem jak to nazwać) i strzałka w dół :)
Tylko lipnie że mimo łatki spolszczającej i tak wszystko po rusku ;_;
A masz może jakiś sekretny sposób na dodanie kilku punktów ;)

Poproszę 2 Johnny Walkery, 2 Ballantinesy, 4 Napoleony i 20 piw

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@Bezio2012 Czytaj książki, pulpity. Niektórzy NPC mają questy w których trzeba mieć odpowiednią ilość retoryki. Jak użyjesz dialogu który pojawi się przy odpowiedniej ilości retoryki dostajesz +1 do retoryki. Tutaj masz wpis wszystkich npc u których będzie potrzebna retoryka :) http://rpgrussia.com/index.php?topic=9015.0

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
@Bezio2012 Czytaj książki, pulpity. Niektórzy NPC mają questy w których trzeba mieć odpowiednią ilość retoryki. Jak użyjesz dialogu który pojawi się przy odpowiedniej ilości retoryki dostajesz +1 do retoryki. Tutaj masz wpis wszystkich npc u których będzie potrzebna retoryka :) http://rpgrussia.com/index.php?topic=9015.0
A jest może jakaś mniej legalna opcja podwyższenia retoryki? Chcę sobie są zwiększyć do 50+ i sprawdzić czy wtedy bedę miał dialog u Ur-Thralla, jeśli tak to wczytam grę i zdobędę ją całkowicie legalnie bo teraz nie opłaca mi się latac po pulpitach

Poproszę 2 Johnny Walkery, 2 Ballantinesy, 4 Napoleony i 20 piw

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@Bezio2012 Niestety nie znam :/

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jest może jakaś mniej legalna opcja podwyższenia retoryki? Chcę sobie są zwiększyć do 50+ i sprawdzić czy wtedy bedę miał dialog u Ur-Thralla, jeśli tak to wczytam grę i zdobędę ją całkowicie legalnie bo teraz nie opłaca mi się latac po pulpitach
na 60 retoryki bedziesz miał dialog z ur thrallem potwierdzone sprawdzalem (polecam jezyk demonow i przeczytac wszystko zawsze to 10 retoryki)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nagura mogę wydać czy będzie miał jakieś zadania albo itemki jak dołączę do gili zlodzieji?

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@K0nopa Zauważyłem że jak wydamy wszystkich złodziei to później Ramirez nie uczy otwierania zamków (w późniejszym etapie będzie uczył) więc polecam pomagać wszystkim złodziejom :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ktoś ma spis włóczni i gdzie je znaleźć?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@K0nopa Porady i solucje na 5 stronie, szukaj "bronie dwuręczne".

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie wydalem Rengaru, pomoglem Nagurowi a Atyla sie nie pojawil. Ktos wie dlaczego?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@K0nopa Jeszcze notatka ukryta w rybie dla Halvora, znajdziesz ją przy bandytach za farmą Akila.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego fernando nie zleca mi zadania w 2 rzdz ? Czy to zadanie zostało zastapione informacjam idla Salandira? Bo bardzo podobnie wyglada. Mialboy to sens. Bo mag wody zeby zostac musi wydac fernando i tracilby questa w 2 rzdz. Prosze o odp

Post połączony: 2017-07-09, 13:57
robił ktos pustynie adanosa w 2 rzdz? hard lvl

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy regeneracji życia i czy się ona opłaca?

@Morty więc pytanie ile trzeba mieć skilla w alchemii by Nrozas uczył trucizn i jak one działają?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maststs Ślepy Hanir w lesie asasynów , uczy cię za darmo więc raczej się opłaca.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@Maststs Potwierdzam to co napisał Morty :) Właśnie się tego nauczyłem 5pkt nauki kosztuje :)

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak najlepiej ominąc talamona w podziemiach klasztoru?Czytałem w solucji na rosyjskim forum i pisali ze nie warto uzywac mikstury niewidzialnosci wiec jakies sa inne drogi?

Jak pomodlic sie za dusze piratow?
U mnie pyrokar od razu nie przyjmuje pieniedzy i odmawia.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xendix Przemiana w chrząszcza, mikstura niewidzialności? Potrzebujesz 60+ retoryki w rozmowie z Pyrokarem.

zenek24pl

zenek24pl

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie czy roślinki / ogólnie asortyment konkretnych kupców wraz z rozdziałem się resetuje . tzn chodzi mi o taką sytuacje że np. Constantino ma w pierwszym rozdziale 2 szczawie królewskie  i nie kupie ich w pierwszym rozdziale  to np w drugim będzie miał ich 2 + nowa ilość(asortyment) czy będzie ich miał tylko tyle ile w nowym rozdziale jest przypisane do niego.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
i jaka jest nagroda jak ma sie 60+ retoryki i pyrokar zgodzi sie na modlitwe za piratów ?

Post połączony: 2017-07-09, 15:21
i dlaczego mam w mieście spadki fps do 20-30 ??? podaje mój sprzęt

Procesor AMD athlon (tm) II X4 635 Processor 2.90 GHz

RAM 8 gb

byłbym wdzięczny... na DX 11 też mam śniki mocne.. natomiast jak gram  w aSSASINA CREED 2 to żadnych lagów nie mam i tego nie rozumiem... mimo iż assasin jest 10013092342x większy od khorinis...

0 użytkowników
Do góry