Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8112661 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8112661

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dodger Tabliczka do hp(chyba), no i piraci pomogą ci w akcie 7.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
o kurde czyli nie otrzymam zadania w akcie 7 jakiegos? Dobra gram od nowa po 100 h gry...

Post połączony: 2017-07-09, 15:39
@Morty

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dodger Po prostu Greg nie pomoże ci w 7 akcie to wszystko.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ale czy dostane jakies zadanie Pomoc od piratow? czy nie dostane zadnego zadania?

Post połączony: 2017-07-09, 15:43
w sensie czy ominie mnie jakies zadanie

Post połączony: 2017-07-09, 15:43
aa I morty czy szykuje sie jakas nowa wersja returninga?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dpdger Greg powie ci że ci nie pomoże w ostatecznej walce z orkami, więc nie ominie cię żadne zadanie. Pewnie jakaś nowa wersja wyjdzie jak skończą Geotije(?), jeżeli ją skończą.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć karmy u Belka by odblokować Szpon? mam 178 karmy za zabijanie a mogę kupując dobić 500 karmy ale i tak to nie działa. Czy liczy się karma zdobyta za zabijanie?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy mozliwe jest w ogole nabicie 60 punktow retoryki w 2 rozdziale grajac najemnikiem?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jest. Wystarczy okradac ludzi i probowac ich przekonac przy nieudanej probie

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@xendix Ja na samych książkach i pulpitach leciałem :P no i oraz z zadań związane z Retoryką dostaje się +1 do niej :) Ja wbiłem w 2 rozdziale chyba 77 retoryki więc wiesz :P

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jeśli chodzi o różnice w poziomach trudności: między normalnym a trudnym.

1. Z tego co widzę różnica w otrzymywanym expie z przeciwników to około 30%. to prawda?
2. Czy przeciwnicy również są silniejsi, posiadają lepsze statystyki, hp, obrażenia?
3. Czy potrzebuję więcej PN na naukę skilli?
4. Czy znajdę gdzieś dokładną tabelę z różnicami w poziomach trudności na patch 066?
5. Czy gra na normalnym, nie jest za łatwa?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
mam pytanko mam wersje 066 gram na poziome zwyklem, przeczytalem ksiazke i dostalem ledwo 2 pkt retoretyki, tak powinno byc ? na wersji 065 bylo ich 10 jesli sie nie myle

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@lis420 
1.Mniej expa za przeciwników, ale przeciwnikó jest więcej w niektórych miejscach.
2. Niektórzy tak.
3. Wszystkie umiejętności kosztują tyle samo na wszystkich poziomach trudności, jednak ilość otrzymywanych PN-ów jest zależna od poziomu trudności. (łatwy - 25, normalny - 20, trudny - 15, legendarny - 10 + na legendarnym i trudnym nie dostajesz punktów życia co poziom)
5. W pewnym momencie tak, dużo zależy jak zbudujesz postać, i jak dobrze znasz Returninga.
@oskar378 Tak powinno być.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Morty Dzieki :) Z tego co widze to z ksiazek i chyba pulpitow mozna retoretyke podbijac i jak ktos wczesniej powiedzial z wylgania sie od nieudanej kradziezy, to nie jest zle :)

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420  jest w CH*J różnica między średnim i trudnym :)

WYobraź sobie ... Fayors you tuber gra na średnim poziomie i jest w 3 rozdziale badz 4 na pustyni adanosoa... Ma do pokonania mini śniącego który ma 20k hp!!!!! w dodatku w zwarciu jak z nim walczysz zadajesz mu po 100 obrazen a wystarczy jedno uderzenie zeby sobie wyleczył CAŁE HP!!!! Jedyny sposob zabicia to bugowanie. Wpisz w yt Fayors pustynia adanosa mini śniące.... Zobacz jak się chłopak męczył.

Ja gram na trudnym poziomie i mój śniący ma 25k hp.... W dodatku NIE MOGĘ  zapisywać gry w czasie walkI!!!!  na średnim możesz. Mało tego jeśli uda Ci się zapisać na trudnym poziomie i wczytasz gre (bo np padles) to nie ważne ile miał hp 100/25000 odnowi mu się automatycznie na maksa... WIęc jest duza roznica bo na srednim poziomie mozesz zapisywac i wczytywac bez strachu zadnego... a dodam że mnie jeszcze oout of memory popedzalo tzn zeby zdazyc przed crashem. Owszem  sa na to sposoby jak zmniejszenie widocznosci oraz jakosci gry.  Ja wlasnie ubilem 2 AMULI! NA POZIOMIE TRUDNYm. Musialem 1 ubic w danym miejscu (a bieglem przez polowe pustyni z nimi do takiego fajnego miejsca gdzie moglem je poblokwoac ) a potem 2

Post połączony: 2017-07-09, 19:01
jednego amula bilem po 10 obrazen bo 2  rzdz mam i broni pod 1h nie ma zbytnio w dodatku pod sile. czyli zadac musialem mu 2500 uderzeń żeby pokonać go. Raz biłem 5h..  i przy 1k hp zrobilem jakis blad i mu sie cale hp odnowilo... wiec wiesz...

Post połączony: 2017-07-09, 19:02
największą różnice odczujesz na pustyni adanosa co do poziomów trudności. Mini sniące bossy pokażą Ci ją :)

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie opłaca się iść w broń 1h? Bo w rebalance grałem strażnikiem swiatynnym i 2h i teraz chciałem zagrać paladynem 1h i tarcza tylko nie wiem czy w tej wersji 1h sa dobre?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja gram na trudnym poziomie i mój śniący ma 25k hp.... W dodatku NIE MOGĘ  zapisywać gry w czasie walkI!!!!  na średnim możesz.
Na normalnym też nie można zapisywac w czasie walki.
.. a dodam że mnie jeszcze oout of memory popedzalo tzn zeby zdazyc przed crashem.
To zę masz Ret2.0 dx11 z full texturami, zainstalowanego na słabym kompie to już nie porblem zpoziomem trudności. Na rpgrussia masz łątki z normalnymi teksturami G2 NK aby odciążyć kompa.
jednego amula bilem po 10 obrazen bo 2  rzdz mam i broni pod 1h nie ma zbytnio w dodatku pod sile
Na pustyni jest broń jednoręczna, bława dokładniej która pozwala zadawać więcej obrażeń demonikonom, pisałem ci o niej wcześniej.

@Slide Jest ciężko, najlepszą bronią 1h w aktach 2-6 jest Szpon, plusem jest to że zawsze jest jakaś ukryta broń silna przeciwko wybranym przeciwnikom. Dodam jeszcze że Paladyn musi się najwięcej męczyć z zadaniem Mora Ultaru.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie prawda morty. Mam bron 1h 189 dmg.  w 2 rzdz Longsword z rudy  z naostrzeniem

Post połączony: 2017-07-09, 19:13
poza tym gdzie ta broń jest? Pierwwsze slysze zebys mi mowil ze na pustyni adanosa jest taka bron ze zadaje wieksze dmg demonikonom? Jak tak to  gdzie sie znajduje?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dodgers To ze czegoś nie znalazłeś, nie znaczy ze tego nie ma.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nauczylem sie u beneta

Post połączony: 2017-07-09, 19:15
ale gdzie ta bron jest morty? bo nigdzie nie ma w solucji broni 1h....

Post połączony: 2017-07-09, 19:17
a tak propo morty nie mam dx11 a mam mega duze scinki w miescie 15-20 fps....nie rozumiem czego to wina ale na pewno nie slabego kompa skoro assasin creed 2 chodzi mi niemal bezplynnie.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dodger
No ja pierwszy raz gram w Returning, od wczoraj tego Fayors oglądam. Może on ma z tymi minibossami problemy, ale z takimi normalnymi przeciwnikami to przechodzi przez nich jak przez masło, i dlatego myślę żeby grać na trudnym.
A jak z lvlem, dużo mniejszy lvl będę miał na trudnym niż na normalnym? Bo jeśli chodzi o PN, to wiadomo, bo 15 pktów co level a nie co 20.

@Morty
Jak ci się gra z tymi teksturami z NK? Bo mnie troche zbyt duża roslinnosc denerwuje, ta łatka zmniejszy ją?
Btw mam problem z odnajdywaniem czegokolwiek na tych rosyjskich stronach, mógłbyś mną troche pokierować gdzie tą łatkę moge znaleźć?
[Edit] Dobra znalazłem na tej rosyjskiej stronie. A tam widzę jest jeszcze jakiś update z 0.66 R1 do R2, warto do wgrać?

0 użytkowników
Do góry