Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8112787 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8112787

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Tak, pamiętam że musisz mieć zwój przemiany do wykonania runy.

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak zacząć questa z własnym obozem ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Nieznany? W akcie 3 dostajesz zadanie od Lorda Hagena.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Szukam goblinich jagód. Potrzebuję jak najdokładniejszej lokalizacji gdyż nie mogę znaleźć tych dwóch miejsc...W google tłumaczu wygląda to tak:
1.W pobliżu szkieletów rolniczych Onar
2.na początku płaskowyżu, od gospodarstwa Onar, w pobliżu drzewa na niewielkim wzgórzu

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak zabić te 3 imiennych czarnych trolli niedaleko nad chata druida w khorinis?
Zbiłem jednego do 2k hp i od razu całe zycie mu wróciło.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xendix Musisz zabić te 2 z mniejszą ilością hp niemal jednocześnie, potem zabijasz 3 trola.

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
Mógłby mi ktoś pokrótce powiedzieć jak wejść do tej idiotycznej kopalni w mieście orków?
Po rozmowie z myśliwym oraz Jurgenem i Garondem poszedłem do Ur-Thralla a ten powiedział coś o tym paladynie i o tej kopalni ale jest tak samo jak z świątynią śniącego, cały czas mówi że to nie moja sprawa i mam spadać :|
Nie robiłem misji u Ur-Karrasa'a ponieważ nie ma go w mieście orków (A ponoć jest to konieczne?) Ma ktoś może kod na tego nieszczęsnego orka?

Poproszę 2 Johnny Walkery, 2 Ballantinesy, 4 Napoleony i 20 piw

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grał może ktoś magiem wody/ognia i chciałby rzucić parę wskazówek dotyczących startu gry magiem wody?
Czy dawać w siłę,% broni?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś pokrótce powiedzieć jak wejść do tej idiotycznej kopalni w mieście orków?
Po rozmowie z myśliwym oraz Jurgenem i Garondem poszedłem do Ur-Thralla a ten powiedział coś o tym paladynie i o tej kopalni ale jest tak samo jak z świątynią śniącego, cały czas mówi że to nie moja sprawa i mam spadać :|
Nie robiłem misji u Ur-Karrasa'a ponieważ nie ma go w mieście orków (A ponoć jest to konieczne?) Ma ktoś może kod na tego nieszczęsnego orka?

A robiłeś misję od szamana orków z zabiciem demona na bagnie?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu

A robiłeś misję od szamana orków z zabiciem demona na bagnie?

No właśnie problem pojawia się tu że w mieście orków jedynie Ur-Thrall ma opcje dialogowe. Czy ten szaman jest poza miastem orków?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak może mieć tylko on opcje dialogów jak bez zrobienia zadań od innych orków nie wejdziesz do niego...

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
Jak może mieć tylko on opcje dialogów jak bez zrobienia zadań od innych orków nie wejdziesz do niego...
No w sensie takim że po tym jak ukończyłem misje najemnika orków i dostałem dostęp do Ur-Thralla to żaden inny ork nie dał mi żadnej misji (A obszedłem miasto orków 5 razy i klikałem na każdego orka :|)
Może powinienem wczytać grę zanim ukończyłem misje najemnika orków?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bezio2012 Zakończenie "najemnika orków" blokuje inne zadania, sugerowałbym pobawić się GVE (jak nie chcesz wczytywać), bo nie wiem czy samo zabicie demona pomoże.

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
@Bezio2012 Zakończenie "najemnika orków" blokuje inne zadania, sugerowałbym pobawić się GVE (jak nie chcesz wczytywać), bo nie wiem czy samo zabicie demona pomoże.
Wczytam grę i sprawdzę misję z tym szamanem, a jeśli nie zrobiłem żadnej misji dla Ur-Karrasa to również może się przyczynić do tego że Ur-Thrall ma mnie w dupie? Czy misje od niego są tylko dla reputacji ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba karmy do Szpona?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bezio2012 Misje Ur-Karassa są nie obowiązkowe, ale ładnie łączą się z misjami nekromanty.

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
@Bezio2012 Misje Ur-Karassa są nie obowiązkowe, ale ładnie łączą się z misjami nekromanty.
Ja na szczęście nekromantą nie jestem to chociaż tym że tego orka nie ma nie muszę się martwić, teraz pokminie z tym szamanem może w końcu mi się uda  :|

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Bezio2012 Wystarczy, że zabijesz demona na bagnie; z zakończonym "najemnikiem" nie dostaniesz już zadania od szamana.

PS. Cały wątek Ur-Thralla jest dokładnie opisany w wątku "Solucja + porady na start", bo pytania o to padały x razy.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
@Bezio2012 Wystarczy, że zabijesz demona na bagnie; z zakończonym "najemnikiem" nie dostaniesz już zadania od szamana.

PS. Cały wątek Ur-Thralla jest dokładnie opisany w wątku "Solucja + porady na start", bo pytania o to padały x razy.
Znaczy teraz właśnie z zakończonym zadaniem "Najemnik orków" dostałem misje od tego szamana "Książka dla Hush-Nara" myślisz żeby robić te misje czy lepiej wczytać grę gdzie jeszcze mam zadanie "Najemnik"?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dla opcji dialogowej z Ur-Thrallem MUSISZ zabić demona na bagnach i mieć odpowiedni etap w zadaniu o zaginionych paladynach (ponownie odsyłam do solucji), ogólnie poleciłbym wczytać, bo z zadań w mieście orków płynie ogrom expa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry