Witam ponownie

Albo to ja jestem taki głupi albo ten Returning taki trudny xd
Dalej mam problem z orkową kopalnią, tak jak koledzy wyżej pisali o tym bossie na bagnach (Ultra galaktycznie trudny ;D) to dzięki temu że udało mi się go ubić i ogarnąć misje z tym paladynem (lecz nie wiadomo czemu nie mam jej w dzienniku, ale wpisy niby się dodają) to Ur-Thrall faktycznie zaczął temat o tej kopalni. Kiedy mówię że chce tam wejść to ork pyta się po co mam tam wchodzić, nie ważne którą odpowiedź wybiorę zawsze kończy się nie powodzeniem

Wiem że jest solucja, przeglądałem ją 3 razy, problem tej solucji jest taki że nie jest ona przystosowana chyba do najnowszej wersji moda bo w 066 trzeba bodaj zrobić; Kopalnie orków-> Świątynie śniącego -> Dolinie cienia a w solucji jest napisane
"Podczas rozmowy z szefem orków dowiadujemy się, że jeśli chcemy zdobyć zaklęcie otwierające świątynię Śniącego to musimy najpierw zabić Azgalor'a w Dolinie Cieni. Po wykonaniu tej misji, możemy również dostać dostęp do kopalni orków gdzie wypełnimy misję "Zaginieni Paladyni"
Może się mylę i wątki są normalnie DC->ŚŚ->KO ale nawet jak zabiłem demona i wykonałem różne misje to i tak kiedy wspominam o Świątyni Śniącego to ork każe mi spadać
Liczę kolejny raz na pomoc