Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8884767 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8884767

Odpowiedzi 37317

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Eecstasy
Było to dosłownie dwie strony temu.

@marv0o
Zależy kim grasz.

Paladyn

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0o
Nie wiem dokładnie ile, ale ktoś chyba mówił o 100 punktach, ja bodajże mając 100 punktów dostałem, ale to jest losowe.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kurzel131 Dx11 jest w opcjach instalatora returninga 2.0, wystarczy wybrać odpowiednią opcje podczas instalacji gry.

Wybrałem wszystko poza tą obsługa 8 giga ramu i nic.

misja foxhole to winiarnia wina, kupujesz od martina łój kretoszczura smarujesz kołowrót we winiarni i zabijasz bossa

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@kurzel131 @Morty  "jest" jest pojęciem względnym - został dołączony dopiero od którejś wersji (65?).

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0o
Nie wiem dokładnie ile, ale ktoś chyba mówił o 100 punktach, ja bodajże mając 100 punktów dostałem, ale to jest losowe.

Jaką klasą grałeś? I trzeba przynieś konkretną ilość dusz, czy można mniej i ew potem donieść?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kurzel131 @Morty  "jest" jest pojęciem względnym - został dołączony dopiero od którejś wersji (65?).

czyli do dajmy na to 0,64 jest opcja instalacji ale nie wgrywa owych plików i grafikę mam jaką mam?

znajdę w 2 rozdziale coś lepszego jak wykuty ciężki pancerz najemnika i topór 170 dmg bez naostrzenia?

Alfred skupuje wszystkie trofea poza mięsem trupa ? czyli żądła serca wingi też?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Gdzie znajdę magiczną kusze, czy ognisty łuk ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

ognisty łuk znalazłem chyba w jaskini przy jeziorze z 2 cieniostworami tam pod mostem jak się zdaje test nowicjuszy, pisze chyba bo były przy nim ogniste strzały ale mam za mało agi by go użyć

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

czyli do dajmy na to 0,64 jest opcja instalacji ale nie wgrywa owych plików i grafikę mam jaką mam?

znajdę w 2 rozdziale coś lepszego jak wykuty ciężki pancerz najemnika i topór 170 dmg bez naostrzenia?

Alfred skupuje wszystkie trofea poza mięsem trupa ? czyli żądła serca wingi też?

Broń tak, kamienna forteca chociażby.
Nie , te rzeczy skupuje Constantino jak jesteśmy jego czeladnikiem.

Post połączony: 2017-05-29, 22:41

ognisty łuk znalazłem chyba w jaskini przy jeziorze z 2 cieniostworami tam pod mostem jak się zdaje test nowicjuszy, pisze chyba bo były przy nim ogniste strzały ale mam za mało agi by go użyć

Szkoda że nie ma nawet ognistego łuku   :lol2:

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A może jest on jak jetpack z gta 5?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mówisz o łuku Night Wanderer, jest to zwykły łuk (160 zręczności, 120 obrażeń). Ogniste/Magiczne strzały ładuje się do normalnego łuku, nie potrzeba już specjalnej broni do tego, dlatego logiczne jest że Magiczna Kusza / Ognisty Łuk stały się zbędne :)

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest na rpg russia (albo innym forum) poradnik dotyczący szponu beliara? Ile trzeba karmy, dusz, dokładny dmg i wymagania na daną klasę?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Banalne pytanie- czemu mi nie dropi mięcho? Nauczyłem się skilla, mam w eq na dole ten nóż do mięsa, zabiłem kilka wilków i tylko skóra do zebrania. Potrzebuję czegoś jeszcze, np. 500 siły? ;)

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Banalne pytanie- czemu mi nie dropi mięcho? Nauczyłem się skilla, mam w eq na dole ten nóż do mięsa, zabiłem kilka wilków i tylko skóra do zebrania. Potrzebuję czegoś jeszcze, np. 500 siły? ;)
Bo miecho leci tylko z scierwojadow kreto, królików z wilka nie dostaniesz miesa
A moje pytanie mam 55 poziom i ni chuja nie moge zabic tych demonicznych mam miecz 2-reczy z rudy po naostrzeniu 297dmg i tym jebitnym zabieram 100 na kryta 250 mam jakiegos buga czy onia sa tacy przejebani
te 5k hp to troche przesadzili

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie w 7 rozdziale jest Pyrokar, po tym jak pogadałem z nim na statku zniknął , w klasztorze go nie ma w forcie Azgan też? A miałem od niego odebrać runę w zadaniu nieskończona moc?

Post połączony: 2017-05-30, 16:14
Bo miecho leci tylko z scierwojadow kreto, królików z wilka nie dostaniesz miesa
A moje pytanie mam 55 poziom i ni chuja nie moge zabic tych demonicznych mam miecz 2-reczy z rudy po naostrzeniu 297dmg i tym jebitnym zabieram 100 na kryta 250 mam jakiegos buga czy onia sa tacy przejebani
te 5k hp to troche przesadzili

To nie bug te szkielety niestety są tak przykokszone  :F Mieczem z rudy to możesz ich co najwyżej połaskotać :) JA dopiero szponem beliara dawałem i radę :) 5k to jeszcze mało będą takie po 8 a nawet 10k :)

:D

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli zero mięsa z wilczków, lipa ;p. Dzięki za odp.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
1. ... Jak pokonać tego wojownika z Areny orków za pomocą Ulu-Mulu ? gram na 1h i praktycznie taka walka nie ma sensu nic mu prawie nie robię  ;/ Jak można było coś takiego wymyśleć. Czy twórcy zapomnieli, że niektórzy tu grają 1h ?

2. Kurde po wykonaniu zadania z zaginionymi nowicjuszami nie pojawiają się strażnicy świątynni w tym obozie za piramidami. Bez nich nie moge pociągnąć dalej fabuły z assasynami. Coś trzeba zrobić ?

3. Gdzie zdobędę miecz srebrny ... 1h bo 2h już mam znowu problem z tym 1h wtf ? Ewentualnie poproszę o kod

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
albo to bug albo nie wiem co, próbował ktoś zabić tego pełzacza dużego w czeluści na pustyni adanosa? podobno mam zawalić na niego tą kolumnę, ale bydle wchodzi za mną na górę, nie blokuje się na kolumnie jak to jest na filmikach pokazane

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Problemix
Bo musisz bodajże stracić aggro, wtedy on tam powinien pójść w te miejsce.

@Trumm
Spróbuj broni obuchowej/piercing. Miecze/Topory zadają szkieletom najmniej, więcej zadają halabardy, a najwięcej młoty.

@paulpolska
1. Jak grasz wojem, to zabicie pierwszego nawet grając pod jednorękę jest proste bo masz wysoką siłę, a bonus do obrażeń czasem wpadnie. Załóż wszystkie bonusy do walki dwuręcznej, ewentualnie doucz się do 30%.
2. A odczekałeś chwilę, oni muszą tam dojść przecież?
3. W tej kopalni złotą do której się idzie jak zmienia obszar z Khorinis do GD. Ewentualnie ten miecz co można wykuć z Moonstona.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać się do tej skrzyni z krwawym kielichem u Valentino (ta skrzynia z kościotrupem obok niej)? W podstawce w tej lampie był chyba przycisk na piętrze, a teraz w returningu (0065) nie ma żadnej interakcji z nią. Przeszukałem cały dom i nie ma innego przycisku :/

0 użytkowników
Do góry