Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8872499 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8872499

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy nauka HP za pn posiada jakieś progi?
Jaka jest formula obrażeń zadawanych przez kusze(wiem ze zależne są od wytrzymałości), jak działa "penetracja pancerza" którą owe posiadają , czy to również jest zależne od statystyk/%wyuczenia?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andy
1. Tak.
2. Z tego co pamiętam nie zależy już od wytrzymałości, tylko od siły.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Ile dokładnie węgla trzeba przynieść Dobarowi (kowal w zamku)

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pawlak673 Musisz mu przynieść paczkę która znajduje się w starej kopalni, znajdziesz ją tam w gdzie w g1 jest Wąż.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile potrzeba kramy beliara, żeby dał mi szpon w zamian za dusze?

Post połączony: 2017-05-28, 21:40
Jest jakiś sposób na zabicie tego demona na bagnie? Nie ważne, zbugował się i nie przestał mnie atakować xD

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Mam pytanie odnośnie questów które można spartolić złą opcją dialogową, takie jak wykuwanie sztabek z rudy czy narzędzia mateo jest więcej takich? jak je wykonać dobrze?

2. która wersja z 0,60 nie wymaga nowej gry a w której jest punktowana retoryka

3. pomoże ktoś z dx1 path?

Na razie mam 2 akt i staram się jakoś wydobyć 7k bryłek żelaza.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko, gdzie mogę w 1 rozdziale nauczyć się otwierania zamków (patch 0065). Niedawno zaktualizowałem w końcu tego returninga i potrzebuje nauczyć się tego otwierania, a Ramirez ma tylko opcje dialogową z nauką wykuwania miecza złodzieja (wydałem Nagura, zabiłem Attilę i dałem 1k golda Cassi)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Użyj zwoju zapomnienia na Ramirezie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kurzel131 1. wypytać Matea o wszytko, o co można zanim się zostanie czeladnikiem, powiedzenie Wężowi że poszukasz rudy i % który ci obiecał ci pasuje. Można spartolić rozmowe z Lariusem, Gerbrantem, Asmalem, z Onarem ( zadanie gildii kupców,i zakup wieży bandtyów) ogólnie to trochę tego jest .
2. Twócy moda przy każdej większej wersji zalecają nową grę, bo nie wiadomo w co taki imprtowanum sejwie może się wywali
3. Co? Chodzi ci o patch dx11, czy o coś innego ?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1)czy ta trucizna nzorasa z lasu zabójców może się oprócz ubicia trolla do czegoś się przydać ? tzn można nią jakoś zatruć broń , bo wygląda na to że tylko wypić można i zdechnąć samemu.
2)Ktoś tam kiedyś pisał, że jako mag dał radę zrobić arenę orków używając zatrutego mieczyka ale jak widzę ile taki mieczyk zadaje obrażeń od trucizny to nie widzę, jest to realne czy nie?
3)Od czego zależy liczba regenerowanych punktów życia jak się ma regenerację życia? od samego poziomu maksymalnego życia czy jeszcze od czegoś ?

Post połączony: 2017-05-29, 18:03
4) jak użyć tego kła Muritana do zwiększenia siły trucizny?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1)nie
3) od głodu
4) użyć, to działa jak trofeum, tyle

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1)nie
3) od głodu
4) użyć, to działa jak trofeum, tyle

Wygląda na to że ta trucizna w ogóle nie działa próbowałem na jakiś leszczach truciznę np taki Malak co pasie owce i nic mu nie schodziło życie (trucizna + kieł muritana był) to się jakoś wyłącza w opcjach bo nie widzę, poziom normalny btw.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest % szansa na zatrucie

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest % szansa na zatrucie
mam komunikat o zatruciu ale życie im nie spada

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kurzel131 1. wypytać Matea o wszytko, o co można zanim się zostanie czeladnikiem, powiedzenie Wężowi że poszukasz rudy i % który ci obiecał ci pasuje. Można spartolić rozmowe z Lariusem, Gerbrantem, Asmalem, z Onarem ( zadanie gildii kupców,i zakup wieży bandtyów) ogólnie to trochę tego jest .
2. Twócy moda przy każdej większej wersji zalecają nową grę, bo nie wiadomo w co taki imprtowanum sejwie może się wywali
3. Co? Chodzi ci o patch dx11, czy o coś innego ?

1. z mateem pogadałem o wszystkim, nie pamiętam co tu powiedziałem wężowi ale nie jest obrażony, do onara nie doszedłem,

2. to zagram jak będzie już ostatnia stabilna wersja, bo 60h w ciągu miesiąca to za dużo

3. tak path, chce by gothic wyglądał jak ten po prawy a nie po lewy
https://www.youtube.com/watch?v=qFhdkLOg6WY
, mam access volation po wgraniu wg jakiegoś tam poradnika, kurde komp za 3500 kuoiony a se tylko w gta 5 pograłem.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Eecstasy

Eecstasy

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, gdzie mogę znaleźć schronienie dla gildii zabójców. Misja nazywa się foxhole.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile potrzeba kamy, by beliar dał mi naładować duszami szpon?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Eecstasy
Było to dosłownie dwie strony temu.

@marv0o
Zależy kim grasz.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kurzel131 Dx11 jest w opcjach instalatora returninga 2.0, wystarczy wybrać odpowiednią opcje podczas instalacji gry.

0 użytkowników
Do góry