Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863897 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863897

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Trafił mi się kolejny bug , mianowicie po wzięciu bonusu od tego opiekuna w zadaniu nieskończona moc zbugowały mi się animację, nie mam akrobatyki i animacja walki bronią zmieniła mi się na nowicjusza nic nie daje wczytanie zapisu ani wciśnięcie klawisza T ? Nie wiem co robić bo walka na poziomie nowicjusza będzie problematyczna :/

:D

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
można jakoś wyłączyć akrobatykę, jakiś skrót klawiszowy, bo nie widzę w opcjach

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
T albo Y

Post połączony: 2017-05-30, 19:20
Jak dostać się do tej skrzyni z krwawym kielichem u Valentino (ta skrzynia z kościotrupem obok niej)? W podstawce w tej lampie był chyba przycisk na piętrze, a teraz w returningu (0065) nie ma żadnej interakcji z nią. Przeszukałem cały dom i nie ma innego przycisku :/

jest, wyjmij i schowaj broń, wtedy próbuj

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak naostrzyc broń? Każdą da się naostrzyc, czy tylko wlasnorecznie wykuta? Mam skilla, probuje na kamieniu szlifierskim i nic

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciekxxx
Musisz mieć osełkę, ma ją chyba jeden z bandytów w latarni Jacka.

Nawiasem mówiąc ktoś pamięta jaki był skrót klawiszowy od naostrzenia wszystkich broni? Był to shift + coś, czy jakoś tak.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile potrzeba karmy na szpon beliara za dusze (paladyn)? I czy trzeba od razu dać pełną ilość dusz, czy można mniej i donieść potem? (ile dokładnie potrzeba tych dusz?)

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jak moge zaczac rozmowe w lesie asasynow oprocz tej misji z gonzalesem? Np z haniarem?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Problemix
Bo musisz bodajże stracić aggro, wtedy on tam powinien pójść w te miejsce.

@Trumm
Spróbuj broni obuchowej/piercing. Miecze/Topory zadają szkieletom najmniej, więcej zadają halabardy, a najwięcej młoty.

@paulpolska
1. Jak grasz wojem, to zabicie pierwszego nawet grając pod jednorękę jest proste bo masz wysoką siłę, a bonus do obrażeń czasem wpadnie. Załóż wszystkie bonusy do walki dwuręcznej, ewentualnie doucz się do 30%.
2. A odczekałeś chwilę, oni muszą tam dojść przecież?
3. W tej kopalni złotą do której się idzie jak zmienia obszar z Khorinis do GD. Ewentualnie ten miecz co można wykuć z Moonstona.

1. Taa proste może na łatwym poziomie bo tutaj to mi spada 620 staminy do 0 i nawet 1/3 HP mu nie daję rady zbić do tego czasu twórcy Returna okpili sprawę dosłownie bo grający pod 2h na lajcie to wygra ;/.

2. Mało tego nawet spałem żeby więcej czasu minęło i dupa nadal ich nie ma. Zdążyłem zrobić inne rzeczy w między czasie i nadal nic.

3. Ale tam w tej kopalni jest miecz dwuręczny a ja pytam wyraźnie o jednoręczny.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciekxxx
Musisz mieć osełkę, ma ją chyba jeden z bandytów w latarni Jacka.

Nawiasem mówiąc ktoś pamięta jaki był skrót klawiszowy od naostrzenia wszystkich broni? Był to shift + coś, czy jakoś tak.

Hm, myślałem, że oselka służy do ostrzenia "mobilnego" po prostu ;). Czyli nie mogę naostrzyc broni na kole szlifierskim nie mając oselki? Przeciez kolo szlifierskie to nic innego jak kurewsko wielka oselka... to trochę z dupy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Obok Ramireza jest, żaden bandyta jej nie ma :F

Post połączony: 2017-05-30, 21:57
@Problemix

@Trumm
Spróbuj broni obuchowej/piercing. Miecze/Topory zadają szkieletom najmniej, więcej zadają halabardy, a najwięcej młoty.

@paulpolska
1. Jak grasz wojem, to zabicie pierwszego nawet grając pod jednorękę jest proste bo masz wysoką siłę, a bonus do obrażeń czasem wpadnie. Załóż wszystkie bonusy do walki dwuręcznej, ewentualnie doucz się do 30%.
3. W tej kopalni złotą do której się idzie jak zmienia obszar z Khorinis do GD. Ewentualnie ten miecz co można wykuć z Moonstona.

1. Taa proste może na łatwym poziomie bo tutaj to mi spada 620 staminy do 0 i nawet 1/3 HP mu nie daję rady zbić do tego czasu twórcy Returna okpili sprawę dosłownie bo grający pod 2h na lajcie to wygra ;/.

2. Mało tego nawet spałem żeby więcej czasu minęło i dupa nadal ich nie ma. Zdążyłem zrobić inne rzeczy w między czasie i nadal nic.

3. Ale tam w tej kopalni jest miecz dwuręczny a ja pytam wyraźnie o jednoręczny.
1. Doucz się, na hardzie tak robiłem.
2. Masz solucje, musiałeś coś pominąć.
3. Jest jednoręczny, za zjawą.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jak sprawic zeby reszta asasynow dala mi zadanie? Rozpoczecie rozmowy z którymkolwiek poza tymi 2 poerwszymi to mnie atakuja...

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska
1. Ja też na hardzie zrobiłem to bez problemu grając paladynem z tarczą. Pomyśl co mają łucznicy albo magowie :).
2. J.W. , żadnego buga z tym nie spotkałem.
3. J.W.

@Maciekxxx
No trochę, na osełce można ostrzyć "ostrza".

@Kyubie
Przeczytaj dziennik.

@Loop
Dziwne, wydawało mi się że jeden z tamtych bandytów go ma :P.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Obok Ramireza jest, żaden bandyta jej nie ma :F

Post połączony: 2017-05-30, 21:57
@Problemix

@Trumm

@paulpolska

1. Doucz się, na hardzie tak robiłem.
2. Masz solucje, musiałeś coś pominąć.
3. Jest jednoręczny, za zjawą.

2. Wykonałem cały wątek nie ma żadnych questów w Logu ani dialogów u NPC. Namibowi powiedziałem już wszystko. Questy robiłem zgodnie z kolejnością z poradnika i zrobiłem wszystkie do czasu aż Ci Strażnicy mieli przybyć.

3. Ehh po raz trz... osiemnasty powtarzam. Za "zjawą" w kopalni był Srebrny miecz Dwuręczny 140/180 dokładna nazwa "Srebrny dwururnik".

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska
No to musieli to zmienić z jakiegoś powodu. Byłeś z starej wieży Xardasa? Tam podobno jest teraz jednoręczny w takim razie.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przechodząc Returninga mam nieodparte wrażenie, że zrobiono go specjalnie dla wojów, mag aby grać musi ciągle wyszukiwac błędy w grze, musi bugować potwory lub szukać alternatywnych form ubicia nieprzyjaciela. Wszyscy bossowie automatycznie niszczą przyzwane szkielety więc nie można nawet utrzymać dustansu, regeneracja many jest lipna w porównaniu do zużycia wytrzymałości przez wojowników. Widzę, że twórcy po prostu nie przepadają za graniem magiem skoro posunęli się do takich zmian.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
@Apprentice Nie mam żadnego dziennika bo to dopiero początek, Chodzi o to że nikt nie chce dać mi zadania a ja dopiero co zrobiłem te z niewolnikiem i z tym żeby przynieść komuś tam heszcze serafis... Co teraz zrobić? Jak sprawić żeby ten w podziemiach, albo ten w głównej świątyni ten "niewidomy" dał mi zadanie?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kyubie
Musisz robić questy które masz aktualnie. Nawet w solucji masz.

@Problemix
No nie wiem, woje też mają ciężko. Łucznicy też. Szczerze powiedziawszy, to wszyscy mają ciężko. Myślisz, że wojownicy nie bugują potworów? :D

Bo problem jest pewnie taki, że z przywołańcami byłoby za prosto, a bez nich jest średnio-trudno. Trudno jest zbalansować taką grę jak Gothic dla wszystkich trzech klas.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 400 dusz i gdy próbuję dać je Beliarowi za szpon dostaję info, że nie jest zbyt korzystne. Mam 169 karmy u beliara i -150 u innosa. Co jeszcze muszę zrobić? (Paladyn)

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pokonał ktoś te dwa Amule koło wielkiej piramidy jako nekro ? niewykonalne wydaje się.

Post połączony: 2017-05-31, 00:24
a i wiem że muszą być obok siebie

Post połączony: 2017-05-31, 01:10
k... jego ma... okazuje się że zginąć też muszą jednocześnie, zabiłem jednego to drugi jest nieśmiertelny

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Nie musza zginac jednoczesnie tylko musisz bic 2giego przy trupie pierwszego. A misje wykonalem wszystkie juz ktore moglem u asasynow...

0 użytkowników
Do góry