Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8877252 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8877252

Odpowiedzi 37317

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Wyuczyłem się zbierania mięsa od Alvina (wersja Returninga 0066R1 PL) i dalej nie moge zbierać mięsa z Wilków. Co mam zrobić, aby zbierać mięso z wilków?

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

gotard2424

gotard2424

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co potrzeba do tworzenia biżuterii - mógłby ktoś jakoś fajnie to rozpisać ???

Zadanie dla Matteo mam wykonane, ale co dalej, czego potrzebuję ...

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wyuczyłem się zbierania mięsa od Alvina (wersja Returninga 0066R1 PL) i dalej nie moge zbierać mięsa z Wilków. Co mam zrobić, aby zbierać mięso z wilków?
Bo nie ma mięsa z wilków?

Post połączony: 2017-05-31, 08:59

Dziennik i wystarczy czytać dialogi, albo po prostu myśleć

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Bo nie ma mięsa z wilków?

Ale mój kolega na tej samej wersji ma mięso z wilków...
Jeszcze raz sie go spytam, ale pisał mi, że może wydobywać mięso z wilków.

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest miejsce ukrycia rudy w misji cargo ore??

Post połączony: 2017-05-31, 10:50

potrzebujesz kamieni szlachetnych takich jak diamenty topaz itp.. kazdy ma inne wlasciwosci... przy stole do tworzenia mozesz zobaczyc jaki pierscien moze powstac z danego kamienia ale tylko wtedy gdy go posiadasz, w 2 rozdziale mozna robic bizuterie z stali a w 4 z magicznej rudy, i chyba w 5 naszyjniki tez.

Post połączony: 2017-05-31, 10:58
Jak dostać się do tej skrzyni z krwawym kielichem u Valentino (ta skrzynia z kościotrupem obok niej)? W podstawce w tej lampie był chyba przycisk na piętrze, a teraz w returningu (0065) nie ma żadnej interakcji z nią. Przeszukałem cały dom i nie ma innego przycisku :/
u valentino.. to tak... u gory jest ta lampa czyli dzwignia.. i ona jest lekko niedojebana bo trzeba idealnie trafic w nia zeby ja kliknac.. czyli ogolnie podejdz i kilkaj, ruszaj sie i klikaj i ci sie uda.. i pozatym klucz do skrzyni ma valentino, trzeba go okrasc.

gotard2424

gotard2424

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

potrzebujesz kamieni szlachetnych takich jak diamenty topaz itp.. kazdy ma inne wlasciwosci... przy stole do tworzenia mozesz zobaczyc jaki pierscien moze powstac z danego kamienia ale tylko wtedy gdy go posiadasz, w 2 rozdziale mozna robic bizuterie z stali a w 4 z magicznej rudy, i chyba w 5 naszyjniki tez.

Jak dostać się do tej skrzyni z krwawym kielichem u Valentino (ta skrzynia z kościotrupem obok niej)? W podstawce w tej lampie był chyba przycisk na piętrze, a teraz w returningu (0065) nie ma żadnej interakcji z nią. Przeszukałem cały dom i nie ma innego przycisku :/
u valentino.. to tak... u gory jest ta lampa czyli dzwignia.. i ona jest lekko niedojebana bo trzeba idealnie trafic w nia zeby ja kliknac.. czyli ogolnie podejdz i kilkaj, ruszaj sie i klikaj i ci sie uda.. i pozatym klucz do skrzyni ma valentino, trzeba go okrasc.

No dobrze mam już wszystkie rzeczy jak węgiel, żywica i kilka kamieni, ale jak chcę użyć stołu to mam tylko opcję koniec i nie wiem co z tym fantem zrobić ???

edit: dobra już mam :D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska
No to musieli to zmienić z jakiegoś powodu. Byłeś z starej wieży Xardasa? Tam podobno jest teraz jednoręczny w takim razie.

Byłem tam i wyczyściłem całą wieże oraz zplądrowałem co się dało. Nie było tam miecza srebrnego no ale i tak bardziej mnie martwi ta walka z tym Orkiem na arenie. Na siłę musze wbijać teraz 2h co za bezsens.

1. Jaki jest kod na te kamienie druidów ? Mam trzeci rozdział 55 godzin gry i znalazłem dopiero trzy. Ten system czarów w jednej rudnie może i jest dobry ale aktywowanie tych kamieni to szukanie na siłę i strata czasu pieprzonych kamieni uruchamiających te kamienie. Nie mam ochoty tracić czasu na szukanie tego shitu. Gdyby ktoś był uprzejmy prosiłbym o KOD

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

No dobrze mam już wszystkie rzeczy jak węgiel, żywica i kilka kamieni, ale jak chcę użyć stołu to mam tylko opcję koniec i nie wiem co z tym fantem zrobić ???
bo tam chyba pootrzeba iron bar... albo ore bar juz nie pamietam. sztabka zelaza albo ruda zelaza

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema kto uczy wydobywania zelaza? I przetapiania go na stal?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema kto uczy wydobywania zelaza? I przetapiania go na stal?
wytapiania rudy uczy chyba viper w karczmie kardifa... wydobycie jakis ziomek na farmie lobarta(ta 1 farma co sie idzie od xardasa) ale tylko do 50% do 100% w GD jakis ziomek nie pamietam imienia.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@paulpolska
No to musieli to zmienić z jakiegoś powodu. Byłeś z starej wieży Xardasa? Tam podobno jest teraz jednoręczny w takim razie.

Byłem tam i wyczyściłem całą wieże oraz zplądrowałem co się dało. Nie było tam miecza srebrnego no ale i tak bardziej mnie martwi ta walka z tym Orkiem na arenie. Na siłę musze wbijać teraz 2h co za bezsens.

1. Jaki jest kod na te kamienie druidów ? Mam trzeci rozdział 55 godzin gry i znalazłem dopiero trzy. Ten system czarów w jednej rudnie może i jest dobry ale aktywowanie tych kamieni to szukanie na siłę i strata czasu pieprzonych kamieni uruchamiających te kamienie. Nie mam ochoty tracić czasu na szukanie tego shitu. Gdyby ktoś był uprzejmy prosiłbym o KOD
Co Ty gadasz? Ja w pierwszym rozdziale znalazłem prawie wszystkie kamienie druidów z Khorinis, na wszystkie trafiałem przypadkowo.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja przestaje ogarniać powoli tego moda... Nauczyłem się jako nekromanta u Xardasa runy "exhausted", mam wszystkie przedmioty (zwój, kość szkieletu, kwarc, ten lodowy kamień(?)), podchodzę do tego czegoś gdzie się robi runy i nie wyskakuje mi nic odnośnie run 2 kręgu... Trzeba zrobić jakąś specjalną runę jak te z pamiętnika Vatrasa czy co aby ją zrobić? A jeśli tak to gdzie znajdę "ore bar" w 2 rozdziale?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja przestaje ogarniać powoli tego moda... Nauczyłem się jako nekromanta u Xardasa runy "exhausted", mam wszystkie przedmioty (zwój, kość szkieletu, kwarc, ten lodowy kamień(?)), podchodzę do tego czegoś gdzie się robi runy i nie wyskakuje mi nic odnośnie run 2 kręgu... Trzeba zrobić jakąś specjalną runę jak te z pamiętnika Vatrasa czy co aby ją zrobić? A jeśli tak to gdzie znajdę "ore bar" w 2 rozdziale?
ja nekromanta nie gralem wiec ci nie pomoge... ale ore bar jest w lochach zamku w GD tam gdzie te szkielety sa.. chyba nawet 2 sztuki ta sa jak pamietam.(zamek tam gdzie sa pladyni i garond)

Post połączony: 2017-05-31, 16:21
a kto mi powie gdzie jest ta ruda zakopana z misji cargo ore i gdzie znajde ulu mulu???

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czego nie skupuje alfred od myśliwych
- żądła krwiopijcy
- kosteczki
- mięso trupa
- ektoplazmy
- płytki pancerza
- krew
- łuski
coś jeszcze?

2. opłaca się uczyć robienia tych skór ze zwierząt? i czy znajdę 5 czarnych troli w grze? (2 skóry do questa potrzebne będą z podobno z 3 jest pancerz)

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie nie znajdziesz :facepalm: A JAK SĄDZISZ? Zadajecie takie głupie pytania że zastanawiam się nad usunięciem konta  :F

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiem jaką masz wersję ale w 66.1 aby robić runy 3 kręgu i wyższych musisz robić kamienie runiczne . Exhausted jest drugiego więc powinno się dać na normalnym kamieniu runicznym, może jest błąd w tłumaczeniu i nie masz tego składnika co trzeba, upewnij się też czy na 100% się nauczyłeś runy. Inaczej nie pomogę. Kamienie runiczne 3+ robi się z kawałków kamieni runicznych + sztabki magicznej rudy. Wytapiania magicznej rudy uczy Viper ale chyba dopiero w 3 akcie i jak masz już naukę wytapiania normalnych sztabek.

Post połączony: 2017-05-31, 17:23
ja nekromanta nie gralem wiec ci nie pomoge... ale ore bar jest w lochach zamku w GD tam gdzie te szkielety sa.. chyba nawet 2 sztuki ta sa jak pamietam.(zamek tam gdzie sa pladyni i garond)

a kto mi powie gdzie jest ta ruda zakopana z misji cargo ore i gdzie znajde ulu mulu???

ulu mulu robi Tobie Trokarr jak mu pomożesz pokonać szkielety i przynieść potkę ork-szamana. Trokarr pojawia się dopiero po wypytaniu o ulu-mulu Tego zaprzyjaźnionego orka szamana nie pamiętam imienia. Z kolei aby pojawiła się opcja dialogowa z ulu mulu u tego szamana trzeba zabić po rozmowie z nim Hosh-Paka i wymazać pamięć temu zaprzyjażnionemu:P

ruda znajduje się w podwodnej jaskini zaraz u stóp zejścia z khorinis do GD w rzece jest taka jakby wysepka a do niej 2 podwodne wejscia, ale aby pojawił się tam kopczyk do wykopania rudy musisz przynieść kość jednego z górników do xardasa

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Daj spokój wiesz jaka jest dzisiejsza młodzież :D

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
nie wiem jaką masz wersję ale w 66.1 aby robić runy 3 kręgu i wyższych musisz robić kamienie runiczne . Exhausted jest drugiego więc powinno się dać na normalnym kamieniu runicznym, może jest błąd w tłumaczeniu i nie masz tego składnika co trzeba, upewnij się też czy na 100% się nauczyłeś runy. Inaczej nie pomogę. Kamienie runiczne 3+ robi się z kawałków kamieni runicznych + sztabki magicznej rudy. Wytapiania magicznej rudy uczy Viper ale chyba dopiero w 3 akcie i jak masz już naukę wytapiania normalnych sztabek.

Post połączony: 2017-05-31, 17:23

ulu mulu robi Tobie Trokarr jak mu pomożesz pokonać szkielety i przynieść potkę ork-szamana. Trokarr pojawia się dopiero po wypytaniu o ulu-mulu Tego zaprzyjaźnionego orka szamana nie pamiętam imienia. Z kolei aby pojawiła się opcja dialogowa z ulu mulu u tego szamana trzeba zabić po rozmowie z nim Hosh-Paka i wymazać pamięć temu zaprzyjażnionemu:P

ruda znajduje się w podwodnej jaskini zaraz u stóp zejścia z khorinis do GD w rzece jest taka jakby wysepka a do niej 2 podwodne wejscia, ale aby pojawił się tam kopczyk do wykopania rudy musisz przynieść kość jednego z górników do xardasa

Równie dobrze możesz nie zabijać HoshPaka

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pustyni adanosa znajduje się takie miejsce koło piramidy z dużą grupą goblinów, Ktoś wie gdzie najdę klucz do skrzyni, którą pilnują?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Co musze miec zeby nauczyc sie walki 2 mieczami?

0 użytkowników
Do góry