Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863434 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863434

Odpowiedzi 37317

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Regularne crashe to urok returninga 2.0?  :lol:

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wejść do krypty za farmą onara?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Hmmm.... gdzie znajde lepszą broń od kostura z szopy Lobarta? chodzi o jakąś kosturopodobną, dwuręczną i pod zręczność.

Malixer

Malixer

Użytkownicy
posty12
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Panowie nie wiecie gdzie znajdę link do oryginalnych textur w R 2.0 żebym miał te gothicowe? : D

Revoke

Revoke

Użytkownicy
posty62
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Dziękuje bardzo synu gothicowych textur ^^

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jakieś rady na tego  ognistego golema na pustyni adanosa ? Nic mu nie odbieram a jeszcze sobie zycie regerenuje;(

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktoś jak pokonać hush gore? nieumarłego szamana orków w świątyni w górniczej dolinie? Ma 20 k życia i co chwilę przywołuję ekipę nieumarłych po czym znów ma całe życie. 

Ogólnie walka z bossami w R 2.0 to jakieś nieporozumienie.. szczególnie dla maga.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktoś jak pokonać hush gore? nieumarłego szamana orków w świątyni w górniczej dolinie? Ma 20 k życia i co chwilę przywołuję ekipę nieumarłych po czym znów ma całe życie. 

Ogólnie walka z bossami w R 2.0 to jakieś nieporozumienie.. szczególnie dla maga.

Który rozdział? Sam jestem magiem ognia, aktualnie 4 rozdzial. Stanowczo odradzam zabijanie bosów z trudnych lokacji w 2-3 rozdziale magiem, bo po prostu mamy słabe czary. W 4 dostajemy kostur 240dmg i nawet wręcz idzie coś ubić. Mamy dużą kulę ognia, przywonia golema, demona itp. Mag ognia dostaje fajny czar zadający obrażenia na sekundę wszystkim wrogom w okolicy.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukee 4 rozdział.Gram nekromantą. Przywołańce są automatycznie niszczone. kostur potrzebuje 350 many, mam 320 bodajże. Mam wrażenie, że twórcy moda powinni popracować nad balansem, bo skąd mam wziąć 500 manny żeby używać ciężkiej szaty mrocznego maga? Mag nie ma prawa do normalnej ochrony? :P

Ja bym sobie z tym szamanem poradził gdyby nie fakt, że co chwilę przywołuje ekipę innych szamanów po czym jego zdrowie się całkowicie regeneruje. 

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
500 to jeszcze nie tak tragicznie jak na returna xD Simen miał ponad 700 siły pod koniec gry, a mag może mieć jeszcze więcej tej many nawet w 3-4 rozdziale, oczywiście jeśli grasz na łatwym.

= D

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Jak robić pancerze myśliwych?

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kranik Cóż duży wymóg many też mnie zaskoczył, ale miałem nawet bez bonusów z pierścieni ponad 500. Nekromanta musi po prostu troche pójść w mane tak jak mag ognia/wody. Chyba, że olewa szaty. I tak nekro ma za łatwo z saktą, co by nie mówić :P A no i nie wiem czy maasz jakieś dobre dmg spelle w 4 rozdziale, ale inteligencja daje duuużo dmg do lepszych spelli. Teraz wybijam trochę palków na etlu do karmy beliara i biorę +5 do inta. Mam koło 300 łącznie i duża kula zamist 1k zadaje 1,8k dmg

@kranik
A i jeszcze jedna uwaga, nie ma tego w opisie ale korona adanosa dodaje 100 many. Wykuj 2 pierścienie z rudy i masz +190 i założysz szatę spokojnie.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Fakt faktem, wymogi many sa troszke bolesne ale nie sa takie straszne :D ja mam wlasnie dylemat kim grac ^>^ Mam ochote zagrac magiem ale nwm kim :D

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Nie da się wykonać np. wszystkich misji u zabójców i większości questów w pierwszym rozdziale a dopiero wybrać sobie gildię w postaci jakiegoś Maga. Jest to niemożliwe zważając na fakt, że większość stworków bije się po 5 obrażeń...

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki poziom trudności ?

Oczywiście że się da i że jest to wykonalne. Trzeba tylko pozbierać różne fanty, różne ciekawe zwoje i w ostatniej misji zabójców wszystkich spalić deszczem ognia. Żeby do tego dojść, trzeba być czeladnikiem constantina, trzeba mieć nauczone zdobywanie trofeów, wypierdolić pół khorinis ze zwierząt, to wszystko da się zrobić. Od I rozdziału zależy cała późniejsza gra więc im więcej h w nim spędzisz, tak potem będzie very ezzzz.

I odpowiadajc na pytanie to nie wiem gdzie jest lepsza bron dla poczatkujacego nowicjusza od widel lobarta(zreka)

Post połączony: 2016-10-14, 22:46

Post połączony: 2016-10-14, 22:48
@lukee 4 rozdział.Gram nekromantą. Przywołańce są automatycznie niszczone. kostur potrzebuje 350 many, mam 320 bodajże. Mam wrażenie, że twórcy moda powinni popracować nad balansem, bo skąd mam wziąć 500 manny żeby używać ciężkiej szaty mrocznego maga? Mag nie ma prawa do normalnej ochrony? :P

Ja bym sobie z tym szamanem poradził gdyby nie fakt, że co chwilę przywołuje ekipę innych szamanów po czym jego zdrowie się całkowicie regeneruje.

z mutagenow, z alchemii, tabliczek, z jubilerstwa, z wyboru opiekuna wody, z korony adanosa.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@tldr no ale ile mozna tluc po 5 obrazen... :P Poziom normalny

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gram na normalu. Opiekunom odmówiłem. Kto uczy jubilerstwa? Gdzie jest korona adanosa? :)

Ogólnie gra mi się bardzo przyjemnie, jak czarami ofensywnymi nie daje rady to przywołuje szkielety. Problem mam z bosami. Było mi bardzo ciężko z bagiennym smokiem (z innymi jeszcze nie walczyłem), dużo trudności sprawił mi również starożytny strażnik w opuszczonej kopalni. Tego nieumarłego szamana nie potrafię pokonać - wrócę do niego później  :)

0 użytkowników
Do góry