Jaki poziom trudności ?
Oczywiście że się da i że jest to wykonalne. Trzeba tylko pozbierać różne fanty, różne ciekawe zwoje i w ostatniej misji zabójców wszystkich spalić deszczem ognia. Żeby do tego dojść, trzeba być czeladnikiem constantina, trzeba mieć nauczone zdobywanie trofeów, wypierdolić pół khorinis ze zwierząt, to wszystko da się zrobić. Od I rozdziału zależy cała późniejsza gra więc im więcej h w nim spędzisz, tak potem będzie very ezzzz.
I odpowiadajc na pytanie to nie wiem gdzie jest lepsza bron dla poczatkujacego nowicjusza od widel lobarta(zreka)
Post połączony: 2016-10-14, 22:46
Post połączony: 2016-10-14, 22:48
@lukee 4 rozdział.Gram nekromantą. Przywołańce są automatycznie niszczone. kostur potrzebuje 350 many, mam 320 bodajże. Mam wrażenie, że twórcy moda powinni popracować nad balansem, bo skąd mam wziąć 500 manny żeby używać ciężkiej szaty mrocznego maga? Mag nie ma prawa do normalnej ochrony?
Ja bym sobie z tym szamanem poradził gdyby nie fakt, że co chwilę przywołuje ekipę innych szamanów po czym jego zdrowie się całkowicie regeneruje.
z mutagenow, z alchemii, tabliczek, z jubilerstwa, z wyboru opiekuna wody, z korony adanosa.