Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8870902 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8870902

Odpowiedzi 37317

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gram na normalu. Opiekunom odmówiłem. Kto uczy jubilerstwa? Gdzie jest korona adanosa? :)

Ogólnie gra mi się bardzo przyjemnie, jak czarami ofensywnymi nie daje rady to przywołuje szkielety. Problem mam z bosami. Było mi bardzo ciężko z bagiennym smokiem (z innymi jeszcze nie walczyłem), dużo trudności sprawił mi również starożytny strażnik w opuszczonej kopalni. Tego nieumarłego szamana nie potrafię pokonać - wrócę do niego później  :)

Rozumiem, że nie byłeś na pustyni adanosa? Radzę zajrzeć trochę do solucji, w returninga raczej nie da się bez niej grać nie tracąc sporej części contentu :)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Jakie wymagania są odnośnie awansu na Maga Wody? mam 100 many i 32 inta (22 + 10 z pasa). Saturas mówi, że jeszcze nie czas.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co do many pewny nie jestem, ale na pewno 40 int potrzeba:)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gram na normalu. Opiekunom odmówiłem. Kto uczy jubilerstwa? Gdzie jest korona adanosa? :)

Ogólnie gra mi się bardzo przyjemnie, jak czarami ofensywnymi nie daje rady to przywołuje szkielety. Problem mam z bosami. Było mi bardzo ciężko z bagiennym smokiem (z innymi jeszcze nie walczyłem), dużo trudności sprawił mi również starożytny strażnik w opuszczonej kopalni. Tego nieumarłego szamana nie potrafię pokonać - wrócę do niego później  :)

Smoki zabija sie za pomoca czaru DeathBall z 4 kręgu magii. Smoki były mega łatwe. AZGALOR, to dopiero był przeciwnik.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Faktycznie, dobiłem do 40 inta w Khorinis i przyjęli mnie na Maga :) teraz dopiero można dokończyć braki z 1 rozdziału.

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Przepraszam że znów ale przepadło na poprzedniej stronie. Mogę nauczyć się od Falka tworzenia zbroi z wilka.
Na kowadle nie pojawia się w tworzeniu zbroi. Na stole ze skórami mam tylko wyjście.
Stąd pytanie: Jak tworzyć zbroje myśliwych?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jeśli odrzuci się propozycje opiekunów to nie mamy 7 rozdziału?

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Historia toczy się normalnie.

Czy ktos moglby mi podrzucic jednoznaczny poradnik jak wykonac belty?
Mam drewno mam umiejetnosc mam stalowe prety lecz wciaz nie moge ich wykonac.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Historia toczy się normalnie.

Czy ktos moglby mi podrzucic jednoznaczny poradnik jak wykonac belty?
Mam drewno mam umiejetnosc mam stalowe prety lecz wciaz nie moge ich wykonac.

Na kowadle przerabiasz rozgrzaną stal na groty do bełtów, pozyskane drewno przerabiasz na stole ślusarskim obok thorbena na promienie do bełtów. Jeśli masz już te rzeczy idziesz do Bospera tam jest stolik na którym zrobisz bełty.

Ok a teraz moje pytanie co mam zrobić żeby Gonzales powiedział mi coś więcej o assasynach? Pokazałem mu miecz ale powiedział, że mi na razie nie ufa.

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzieki venuen,
Czy ktos zna dokladne rozmiezsczenie wszystkich kamieni do teleportow?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dokladnie, w solucji jest to dosc dobrze opisane, a jak czegos nie rozumiesz pisz na priv, troche sie sam ich naszukalem bo nie zauwazylem ze tam jest rozpiska :D

Ps. Jak to jest teraz z mlotem adanosa czy cus? Bo pamietam, ze w 1.1 byl takowy ale teraz nie znalazlem go w zadnym z domow, czyzby go nie bylo? O.o

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam panowie, wiecie może gdzie powinienem szukać zaginionego klucza Constantina? :)

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Witam panowie, wiecie może gdzie powinienem szukać zaginionego klucza Constantina? :)

Ma go Mika strażnik przy bramie w Khornis

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Czy jest ktoś w stanie nagrać filmik na yt z położeniem tych tabliczek do obelisków? Są tak małe, że nieraz ich nie widać...

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Dokladnie, w solucji jest to dosc dobrze opisane, a jak czegos nie rozumiesz pisz na priv, troche sie sam ich naszukalem bo nie zauwazylem ze tam jest rozpiska :D

Ps. Jak to jest teraz z mlotem adanosa czy cus? Bo pamietam, ze w 1.1 byl takowy ale teraz nie znalazlem go w zadnym z domow, czyzby go nie bylo? O.o

Młot Adanosa jest teraz w bibliotece tej w kanionie :P

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Młot Adanosa jest teraz w bibliotece tej w kanionie :P

Bylem tam i go nie bylo o.O

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ale głupoty gadacie, młot jest losowo rozmieszczony, ale dopiero pojawia się po rozmowie z Ashtarem bodajże.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepraszam że znów ale przepadło na poprzedniej stronie. Mogę nauczyć się od Falka tworzenia zbroi z wilka.
Na kowadle nie pojawia się w tworzeniu zbroi. Na stole ze skórami mam tylko wyjście.
Stąd pytanie: Jak tworzyć zbroje myśliwych?

Potrzebujesz 20 skor wilka, noza od bospera, kly, fangs, i 1 stalowy pret.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ok, nie ogarniam, mam quest z tymi sekretami swiatyni, naladowalem tabliczke, uzylem, jest straznik... i dupa, zrobic mu nic bez mlota nie zrobie, a z Ashtarem po prostu nie mam dialogu, nie mam doslownie nic, u Saturasa jedynie pojawila mi sie kwestia z kamiennymi straznikami ale to wszystko mlota nigdzie nie bylo ^>^ v061 jesli to cos daje >.<

0 użytkowników
Do góry