Mam problem z kontynuowaniem pościgu za Krukiem. Jestem już w tym dole, przewróciłem słup do golema, zabiłem golema i zdobyłem leżącą w jego pobliżu "starą pałę" (xD). Co dalej? Za cholerę nie wiem jak zabić/przepędzić tego wielkiego pełzacza, a wiem, że z jego zwłok/ze skrzyni w jego pobliżu potrzebny mi jest amulet do otwarcia krypty pod golemem. Z rosyjskiego woga sprawa prezentuje się następująco (jakby ktoś czaił rosyjski) :
5) В самом низу нас ожидают много ползунов-воинов и здоровенный именной ползун. В глубине расщелины есть пропасть, около которой стоит колонна. Повалите её, убейте каменного голема и возьмите около него старую колотушку. Возвращаемся к развалинам, на которые мы падали, когда спускались. Ударяем колотушкой 3 раза в горн и забираемся на развалины. Опрокидываем на прибежавщего ползуна колонну. В его логове вы найдете амулет лучшего охотника.
Co z tłumaczenia translatorowego wychodzi:
5) Na dole oczekujemy dużo suwaków wojowników i mocny suwak nominalnej. Głębokie szczeliny mają przepaść, o której znajduje się kolumna. To runął, zabić i zabrać kamiennego golema obok niego stary trzepak. Wracamy do ruin, które spadły, kiedy spada. Mallet uderza 3 razy w górach i wspinać się do ruin. Przewracać pribezhavschego kolumny suwak. W swoim gabinecie, znajdziesz najlepszą hunter amulet.
Jak widać - translator spierdolił i za chuj nie mogę się domyślić do robić dalej od słów "Mallet uderza 3 razy w górach i wspinać się do ruin". Pomocy koledzy xD.