Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862243 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862243

Odpowiedzi 37317

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma ani Vakurowa ani Groka.. Nigdzie.. Przeszukałem każdy kąt tej pierdolonej kopalni , nie ma ich nigdzie tych dwóch.
1. Znajdziesz je na północ gdzieś daleko , musisz znaleźć takie duże pochodnie i iść ich szlakiem. Ale misji i tak nie wiem czy zrobisz. Bo TRZEBA zdobyć jakiś przedmiot dzięki któremu orkowie nie będą tam atakować. I nie chodzi o Ulu-Mulu , nawet z założonym atakują. Stoję w tym miejscu.

Jaką masz wersję gry bo ja 0050 i mam wszystkich orków w kopalni nawet tego od pamiętnika.
Spróbuj przeinstalować grę. Ja miałem problem z drabiną w nowej kopalni jak wracałem z gór orków i za chiny nie moglem wejść po niej. Po przeinstalowaniu gry problem znikł i również mogłem walczyć z demonem w kopalni orków. Wcześniej czymkolwiek go zaatakowałem przyzywał szkielety a po reinstalu mogłem walczyć z nim  sam na sam.

1.Co do talizmanów w górach orków to ubrałem pancerz orków i szaman nie atakował mnie i miałem tylko jedną linijkę dialogową o dwie za mało. Nie wiem czy to błąd czy jeszcze czegoś nie potrzebuję?!
2.Ciało Dariusa można odkryć dopiero po rozmowie z wodzem w klanie ognia i wykonaniu misji dla niego. Tamte ciała w klanie "icewind" to tylko makieta.

Ale na razie mam problem z szamanem.

Post połączony: 2016-03-18, 17:10
Czy mógłby ktoś proszę podać namiary na miejsca występowania slokersa lub pomóc z jego znalezieniem? Przeszedłem całe khorinis wzdłuż i wszerz i dalej nie mogę go znaleźć.
Wypij miksturę szybkości, uruchom jakiś czar np. kula ognia i biegaj po całej planszy.
Możesz go spotkać obok jeziora pod czarnym trollem albo jak u mnie obok Martwej Harpii, idąc w stronę piramidy.

sonic212

sonic212

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elo możecie mi powiedzieć gdzie szukać składników dla bala Tyona ? serio Lutero tego nie sprzedaje mam oczywiście szczaw ale serce K golema to skąd zdobędę ? psize jeszcze jakieś fire... coś I i egg czegoś xD pomożecie ? aha i jeśli nie idzie w tym momencie nabyć serca k golema to powiedzcie jak odpalić konsolę :>

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
golema można znaleść niedaleko piramid w jaskini. tylko trzeba mieć umiejętność zbierania serc. grom cię jej nauczy.

= D

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Język ognistego jaszczura i jajko pełzacza :) jezyk można kupić u lutero, a jajko jest w jaskini od próby ognia na maga i też jest u królowej pełzaczy, tam gdzie golemy (bynajmniej na wszystkich wcześniejszych returningach tak było :) ) uhhh faktycznie, lutero sprzedaje języczki i inne pierdoły dopiero w 2 rozdziale, chyba zostaje ci nauczyć się języka u Groma i takowego upolować, albo zaczekać, bo chyba zgody Tyona nie trzeba

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie znajdę drugie wcielenie Fellangora (miejsce w  którym miał być niedaleko Grimbalda nie wypaliło).
2. Co mam zrobić by porozmawiać z szamanem na wzgórzu w orkowych górach? Jeśli chodzi o ten amulet nietykalności to gdzie go znajdę? (zbroja orków nie pociągnęła rozmowy)
3.Czy znalazł ktoś tabliczkę do teleportu w orkowych górach?
4.Potrzebuję 30 bryłek złota do misji w kopalni orków - kopalnie w GD puste i w Jakendarze.
5.Czy okradał ktoś orków w orkowym mieście za pomocą "black mist", jeśli tak i mu się udało to byłbym wdzięczny za poradę. U mnie po zniknięciu mgły i upływie minuty, wszyscy atakują w mieście orków.

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponoć tych orków, których nie ma w kopalni trzeba przyzwać konsolą.

Coś sobie przypominam że ktoś kiedyś mówił ale nie mogę znaleźć posta. Znasz może te komendy? Mam pierwszą wersję Returna , bez patcha

shadowmen11

shadowmen11

Użytkownicy
posty8
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2016-03-18, 17:10
Czy mógłby ktoś proszę podać namiary na miejsca występowania slokersa lub pomóc z jego znalezieniem? Przeszedłem całe khorinis wzdłuż i wszerz i dalej nie mogę go znaleźć.
Wypij miksturę szybkości, uruchom jakiś czar np. kula ognia i biegaj po całej planszy.
Możesz go spotkać obok jeziora pod czarnym trollem albo jak u mnie obok Martwej Harpii, idąc w stronę piramidy.
[/quote]

Jeziorko to pierwsze miejsce jakie sprawdziłem. Potem przelatałem na miksturkach szybkości z łukiem dużą część khorinis ale dalej nie znalazłem slokersa. Nie było go też od martwej harpi do piramid.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Up&UpUp

Miałem podobnie. Myślałem, że kurwicy serca z tym minisłoniem z wiotką trąbą dostanę. Przeszukałem ze 4 razy całą Wyspę Khorinis. Zgadnijcie, gdzie go znalazłem. Obok Bustera/Erola w tym miejscu gdzie co rozdział spawnują się Gobliny/Wilki/Dziki xD. Tak - w miejscu oddalonym od obozu myśliwych o jakieś 100/200 Gothic-metrów xD. Jak coś, to było to tak między 12-13, więc jeśli pojawianie się w danej lokacji ma ustawione tak jak npc, czyli czasem to właśnie w tej godzinie go tam znajdziecie, a już tak DOKŁADNIE to było to o 12:23.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Szybkie pytanko :)

Jak wykonaliscie zadanie dla Ignaza, z tym eksperymentem o niepamieci??

W poprzednim Returningu bilem rybaka Farima, rzucalem, wracalem i zaliczal. A teraz ni cholery... Rzucenia na Moe tez mi nie zaliczyl.

Kogo biliscie (albo w jaki sposob) zeby zaliczyc te zadanie? :/

#Król_GothicSite

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
W zadaniu do dołączeniu do gildii złodzieji - bez skradania w dzień władowałem się do skrzyni Constantino, zabrałem tylko pierścień, uciekłem do portu przed tłumem NPCtów, wróciłem i rzuciłem niepamięć na nim i 2 zadania na raz zaliczone + żadnej kary u Andre :)

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę się nauczyć walki 2x mieczami?, Gdzie jest ten demon którego trzeba zabić żeby dołączyć do mrocznych strażników?

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
To jak ja bylem u Constantino to dom byl pusty, bo on pil piwo u Coragona hehe

Jakies inne sposoby???

#Król_GothicSite

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Może spróbuj okraść kogoś innego?

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Jak korzystac z tej strzelnicy zeby wykonac zadanie dla Wilka??

Chodzi o ta strzelnice za kuchnia? Tam gdzie stoi Kharim i trenuje Cord?? Oni nie maja zadnej opcji dialogowej zwiazanej z tym.

Samo strzelanie w tarcze nie powoduje niczego.

Podchodze do tego drewnianego slupka przed strzelnica, tego co jest strzala wbita, probuje klikac wszystko, uderzac w niego i nic.

Jak to trzeba wykonac? :/

#Król_GothicSite

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam, to trzeba stanąć w odpowiedniej odległości i strzelić do kukły/tarczy czy czegoś tam

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Dobra, ogarnalem co i jak z ta strzelnica...

Ktorym klawiszem sie robi sprint?? Po "M" nie dziala tak jak w poprzednim Returnie.

#Król_GothicSite

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Też się dołączam do pytania o sprint. W opcjach sterowania jest jakieś AST managment, są tam wszystkie nowe komendy, ale niestety nie można sterowania do żadnej z nich zmienić, na dodatek sprint nie ma przypisanego żadnego klawisza... Wie ktoś jak tam coś pozmieniać?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jak to nie ma?  :facepalm: Popatrz się jeszcze raz w te opcje...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Mam problem z kontynuowaniem pościgu za Krukiem. Jestem już w tym dole, przewróciłem słup do golema, zabiłem golema i zdobyłem leżącą w jego pobliżu "starą pałę" (xD). Co dalej? Za cholerę nie wiem jak zabić/przepędzić tego wielkiego pełzacza, a wiem, że z jego zwłok/ze skrzyni w jego pobliżu potrzebny mi jest amulet do otwarcia krypty pod golemem. Z rosyjskiego woga sprawa prezentuje się następująco (jakby ktoś czaił rosyjski) :       
5) В самом низу нас ожидают много ползунов-воинов и здоровенный именной ползун. В глубине расщелины есть пропасть, около которой стоит колонна. Повалите её, убейте каменного голема и возьмите около него старую колотушку. Возвращаемся к развалинам, на которые мы падали, когда спускались. Ударяем колотушкой 3 раза в горн и забираемся на развалины. Опрокидываем на прибежавщего ползуна колонну. В его логове вы найдете амулет лучшего охотника.

Co z tłumaczenia translatorowego wychodzi:

5) Na dole oczekujemy dużo suwaków wojowników i mocny suwak nominalnej. Głębokie szczeliny mają przepaść, o której znajduje się kolumna. To runął, zabić i zabrać kamiennego golema obok niego stary trzepak. Wracamy do ruin, które spadły, kiedy spada. Mallet uderza 3 razy w górach i wspinać się do ruin. Przewracać pribezhavschego kolumny suwak. W swoim gabinecie, znajdziesz najlepszą hunter amulet.

Jak widać - translator spierdolił i za chuj nie mogę się domyślić do robić dalej od słów "Mallet uderza 3 razy w górach i wspinać się do ruin". Pomocy koledzy xD.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

sonic212

sonic212

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej kurwa ja te golemy zabiłem duuużo wcześniej ... nie mam jak nabyć serc jest jeszcze gdziekolwiek jakiś
golem albo serce :D ?

0 użytkowników
Do góry