Panowie, zaczalem gre na Normalnym poziomie trudnosci i wydaje mi sie strasznie ciezki. Zrobilem tak, poniewaz zaraz po premierze czytalem ze poziom latwy jest naprawde bardzo latwy i ludzie odradzaja.
Tylko ze teraz czytam o tych waszych problemach z zabijaniem bossow na latwym i sie zastanawiam czy zrezygnowac z tego normalnego poziomu trudnosci i wziac sobie jednak ten latwy, jak na pierwsze przejscie Ret 2.0
Co polecacie??
Na łatwym grałem przez godzinę i zrezygnowałem - na trudnym grałem ale przez ograniczenie snu na dobę też zrezygnowałem. Gram obecnie na normalnym i jestem w 2. akcie mając 2500 życia, 400 siły i rozgrywka już jest bardzo łatwa bo tylko bossowie są wymagający.
Poza tym trzeba powoli się wzmacniać i wybierać odpowiednich przeciwników na dane możliwości a nie narzekać, że jest ciężko. Bandyci w latarni są mocni ale każdego można pokonać taktyką podczas walki.
Post połączony: 2016-03-17, 05:50
Nie mam w ogóle takiej kwestii dialogowej o tym że mam iść do zarządcy kopalnii.. I wgl brakuje mi jednego orka którego nigdzie nie ma. Vakurov Shack , główny zarządca niewolnikami
Spoiler
Vakurov stoi obok platformy (winda) oraz obok Groka (stary ork co niby walczył z demonem) i jest on związany z zadaniami: nowy kilof i pierścień ... nie pamiętam imienia kogo. Nie jest on zarządcą i nie jest ci on potrzebny by zejść na dół.
Obok kowala jest magazyn rudy i tam siedzi zarządca.
A gdzie jest ten od pamiętnika Cor-Shaq? Nie natrafiłem na niego?
Post połączony: 2016-03-17, 11:26
Jestem w "górach orków". Zwiedziłem całą krainę.
1. Po rozmowie z Adelhardem (ten od mięsa) nie natknąłem się na ciało Dariusa. Gdzie je znajdę?
2. Co mam zrobić by porozmawiać z szamanem na wzgórzu? Jeśli chodzi o ten amulet nietykalności to gdzie go znajdę?
3. Czy znalazł ktoś tabliczkę do teleportu bo potrzebuję zejść do białego trolla a bez niej nie wyjdę?
4. O co chodzi z tym strażnikiem Two-Faced Janus za jaskinią z białymi golemami?